Question about Sharp UX 510 Plain Paper Thermal transfer Fax

1 Answer

Screen says film at end- it's half full - Sharp UX 510 Plain Paper Thermal transfer Fax

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Master:

    An expert who has achieved Level 3.

  • Master
  • 473 Answers

Issue with Sensor...Take Off Thermic Paper and check for swich..and take off paper jam on the tray put back paper, turn off then turn on unit Check for menu setup for utility Check Date & Time set unit first also check if you battery memory is on good condition if so check on the front cover for inside battery or under

Posted on Sep 30, 2010

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Primer bulb will not prime


Hello Tony Galvan, I had to replace the fuel lines to keep from sucking air when I pressed on the primer bulb. Also, I took the carburetor apart and found the gasket was good by holding it up to the sunlight, no light came through indicating holes in the gasket. Then I took a magnifying glass and looked at the bottom half of the carburetor and noticed that a soft film of what looks like lint from a dryer had accumulated on a screen mesh type of filter. Once I cleaned the debris away, the weed wacker started every time. I pulled with a full choke and partially wants to start. Then moved the choke to half choke and pressed on the throttle fully and pulled, it started! But you must at least hold the throttle close to full until 10 seconds for the engine to warm up. Then move the choke to idle. Hope this helps.
peterjb1

May 29, 2013 | Weed Eater SST25CE Gas Trimmer

1 Answer

My film advance lever is stuck. pushed button under camera didn't work


You may have hit the end of the film. Rewind the film back to the spool until the very end gets back in the shell.
If you think you still have unexposed film do the following. Rewind about 1-2 full rotations. Cover the lens using the cap. We're doing this so that step 2.3 will not spoil your last pictures. Take 2 shots (with the lens cover). This time the button at the button should have popped out.

Feb 28, 2011 | Canon EOS-AE-1 35mm SLR Camera

1 Answer

I have a role of film w/ 15 shots and I need to finish the rest, how do I use it if it already been roled up


If the film has already been rewound into the cartridge then you need to use a film leader retriever to fish out the end of it again. You then load the film in the usual way and then in total darkness and without flash, fire the shutter 16 times and wind the film on between each shot. You need to waste an image to preserve those already on the film.

Note that you'll then have to tell the minilab operator what you've done: automatic processing equipment will look at the first few developed negatives to determine the frame spacing. When there's a gap halfway along the frame spacing will likely be out of register with the rest of the film, so you may end up with prints of half on e frame and half another. Also when the machine slices your negs into strips, it may cut halfway through some of the resumed shots. All this attention counts as special processing so may cost more.

But to be honest, the tool and the special processing is going to cost more than just losing the unused shots. Just get what you already have developed and printed and slap a new roll of film in the camera.

Feb 23, 2011 | Vivitar Photography

1 Answer

I've just loaded the film into my Canon A-1, and I tried to advance it to the first frame, but nothing seems to be catching the film, and the shutter button doesn't seem to be doing anything either. Please...


What has probably happened is that you have not yet engaged the sprockets into the sprocket holes in the film. Open the back and make sure the film is being pulled by the take up spool under the wind on lever until both top and bottom sprockets are engaged. If there are any torn sprocket holes in the film, cut the damaged film off, cut a new lead in section to half film width, and try again. You will lose a few shots, but the rest of the film will be fine. Shutter won't start working until the film is properly advanced. If you need to get damaged film off the take up spool just press the film return button, the one you would press the rewind the film into the can at the end of the film. It is on the bottom under the sprocket shaft.

Jan 03, 2011 | Canon Photography

1 Answer

When taking a picture the film does not advance. It must be shut off and turned back on again. After developing those pictures, the top half of the picture is black indicating that the film is not...


if the film drive cogs are all ok then its the film advance drive gears on the motor drive striped or slipping,,you could test this by opening the camera and genteelly holding the film advance cogs with your finger and pressing the shutter if the film advance cogs stop turning then the drive gears are slipping or striped? this could be caused by the after load censer in the camera not censing the end of film roll and trying to get another frame out of it? like it read a 24ex as a 36ex but the censor faled to stop the motor drive winding on and that striped the gears

Aug 09, 2010 | Canon EOS Rebel K2 35mm SLR Camera

1 Answer

I have a half way through film in my Nikon F80 and I have changed the batteries. At first it wouldn't go on, there would be the error sign blinking after turning it on. I turned it on and off several times...


You can force your camera to rewind, but you will have a partially shot roll of film. If you continue to shoot your counter will be off but when the film cannot advance any more the camera will rewind.

Jul 27, 2010 | Nikon F80 35mm Film Camera

1 Answer

I have an Canon AE-1 and the film advance lever will not advance the film, the lever goes half way. The shutter will not release. Thanks


The film is either at the end or stuck. The shutter will not release unless the film advance lever has gone all the way and back.
Make a note of the frame counter. Rewind the film and remove it from the camera (When you feel the film to come loose from the receiving spool, stop rewinding to prevent the end of the film to disappear inside the can. This way you can reload it if it was stuck in the middle.) If the film was completely exposed, take it to be developed.
With the empty camera, try to advance the lever and release the shutter. If this works, the problem was the film and not the camera. Everything is fine. If the problem persists, take it to be repaired.
If the film was stuck in the middle, load it again into the camera. With the lense cap on (preferably in a dark room or similar) 'shoot' as many 'empty' frames as you had on the counter plus two more. Finish the film and develop the pictures.
If the film stucks again at the same place, rewind it and develop normally. It was a bad film.
Hope this helped you to solve the problem.

Nov 16, 2009 | Canon EOS-AE-1 35mm SLR Camera

1 Answer

After develop the pictures i found that some images are completely blank and the images are cut into half. Half develop and half not. what the cause of it?? thanks


Might be film coming loose when inserting in loading spool and skipping when winding forward after making a shot. Could try bending first 1/2" of film tongue before inserting in slot in windup spool so that it won't slip out and be sure film sprocket holes are engaged with film transport sprockets and a bit under tension when loading film before closing camera cover. Your 'half-frame' problem might be that you are shooting at a 'flash' shutter setting of 1/60 when not using flash.

Oct 08, 2009 | Canon EOS 5000 35mm Film Camera

1 Answer

Nikon N-65 Camera


Hey mrskee,
The first suggestion I would make is to make sure your pulling the film leader out far enough, and the film canister is sitting in place properly. If this doesn't work I would examine the sprocket holes in the film leader and make sure they are not ripped if they are you should pull the film out until they are no longer ripped and then try loading the film again. I hope this helps.

Sincerely,
Allan
Go Ahead. Use Us.

May 20, 2008 | Nikon N65 35mm SLR Camera

1 Answer

Film will not advance


Pressing the rewind button wind the film advance lever,if it is free It will set to its place. Release the rewind button, press the shutter release button.Once again try wind the film.( provided your camera is not fitted with motor wind )
Then your winding gears need cleaning

Jan 18, 2008 | Pentax ME Super 35mm SLR Camera

Not finding what you are looking for?
Sharp UX 510 Plain Paper Thermal transfer Fax Logo

44 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Sharp Office Equipment & Supplies Experts

Anthony Karuku

Level 2 Expert

255 Answers

k24674

Level 3 Expert

7993 Answers

CheckitRight
CheckitRight

Level 3 Expert

1362 Answers

Are you a Sharp Office Equipment and Supply Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...