Question about Car Audio & Video

Open Question

Beltronics vector xr600 plugged it in 1 day and no sound tryed reset volume control etc?? speaker probems??? i dont know can any1 enlighten me??

Posted by on

5 Suggested Answers

  • 1 Answer

SOURCE: Beltronics Vector 995

You may have a voltage issue.Try to reset your detector. Hold the city and bright buttons until it resets. This should solve the message problem.

Posted on Apr 18, 2008

  • 3 Answers

SOURCE: No sound from Creative Labs Speakers- Please help

to localised your problem, try to plug your speakers to other sound source like mp3 player ,stereo system. if still no sound coming from it,your problem is within the speaker system. perhaps the audio power amplifier ic inside, need to be replaced.

Posted on Oct 20, 2008

  • 11 Answers

SOURCE: Samsung SGH-U600 email set up

This maybe becos of your network or contract. On my phone it is an O2 phone but i on virgin mobile so it doesnt work and i on pay as you go so i think this is why it dont work u need a contract which allows internet/e-mail services if you're still stuck after that contact your network provider (e.g. Vodafone, Virgin, O2, Orange etc.) and ask them for help. Anway i'm just a kid but hope it helped you people!

Posted on Apr 30, 2009

smarthome2
  • 1114 Answers

SOURCE: Beltronics Vector 985 no audio; one day it just stop giving sound

Sounds like a bad piezo. (speaker) If you want to replace it yourself it's pretty simple if you can use a soldering iron. it's either 2 or 4 pionts to de-solder the old one. the make and model will be stamped on it. Then goto Google or yahoo and enter the make and model, you'll find tons of styles to choose from and or the exact replacement. Should be under 10 bucks. If you have any troubles with this, post a comment and I can help you some more. (note) I spent 16 years in the world of custom automotive electronics and audio & I still love this stuff. Hope this helps

Posted on Jun 24, 2009

  • 134 Answers

SOURCE: No sound on my vector 940

Beltronics is now using a special "high temperature" speaker which resolves issues with speakers blowing due to high ambient temperatures. Contact Beltronics and schedule service for your V940. Not only will Bel replace the speaker with the newer model, but they will also test and calibrate your V940 and install whatever the current firmware is for your V940.

Posted on Jun 26, 2009

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

I have an 1998 escort , i entered the radio code , the panel is lit and the search is working, although i raised the sound volume but no output sound , may i know why ???


Turn the VOLUME up to maximum.

Can you hear a noise?

YES?.....There is likely to be a problem with the radio

NO (Quiet) ...there is a problem between the radio and speakers ( loose connector , broken wire etc, blown speakers)

May 30, 2011 | Car Audio & Video

1 Answer

I installed a Pioneer DEH-P800PRS head unit and 4 Kenwood KFC-1662S speakers in my 2003 Dodge Dakota extended cab truck. I used a Kenwood KAC-5204 2 channel amp connected in parallel. Sounds good at lower...


Hello.... sorry to hear about your problem. Bass is the ultimate evil of coaxial speakers. You have a couple of options here, and this is just my professional opinion because I do not know what your lifestyle details, such as truck space needs, type of music you listen to, budget, etc. If you are looking for alot of bass, the best bet would be to use 2 external amplifiers, 1 for the interior speakers, and 1 for a subwoofer. You would then need to purchase an electronic crossover. With this setup, you can remove all of the low frequencies from the coaxial speakers and put them where they belong, with the sub. You will gain EXCEPTIONAL clarity and a very high volume before distortion level. Again it will depend on what your budget is and if you are willing to compromise on some cab space. The only other option you have at this point is if you are wanting to play your music at high volume levels, you will just need to reduce the bass level as you increase volume. I hope this has helped. Good luck with your venture!!

20 year car audio/video installer
Bay manager

Mar 16, 2011 | Pioneer Car Audio & Video

1 Answer

Hello, I have a Kenwood KDC-MP225 powering a KAC-8101D that was pushing 1 Bazooka EL1200, the last amp blew the other 1... I was driving along 1 day and cranked it up before the cd started playing, I...


First off try a different source that you know works that you can control the volume of. (ipod) This will tell you if the amp works. If it still doesn't work try a different speaker that you know works, any speaker will do, just keep the volume down. Second see if running a new set of RCA's helps maybe something got pinched if it still is not working then your head unit line out is bad, try a different output and see.

Thanks,
Mark

Nov 20, 2008 | Kenwood Car Audio & Video

1 Answer

Hello guys,I have an Alpine CDM9821 face off unit.I does come on when the face is put on but iI have zero controls at all.THere is no sound, no volume ,eject stop reverse foward.No nothing...


well it seems i have solved the problem but really dont know how.I disconnected the battery hoping it would trigger some sort of reset I guess it did it works again so all is well,thanks for your consideration on this matter.

Jun 29, 2008 | Alpine Car Audio & Video

1 Answer

My Subs blew out but I dont know why??


rewire the whole system with new wires,you could have a bad ground or wire try it first if that dont work rewire

Jan 08, 2008 | Jl Audio 12W3 Car Subwoofer

2 Answers

Rear deck speaker install


I'm assuming that you have left the original wiring intact? If this is the case then it's a pretty simple thing to do. There should only be 2 cables one for each speaker & each cable will have a positive & negative polarity. Once you have securely fixed the speakers into place (usually screwing into place through the mounting holes provided) you just need to attach the wires to the speakers. If your car has manufacturers plugs on & don't match the speaker ones (quite often the case now) simply cut them off & replace with spade connectors of the right type/size. The most important thing is to get the polarity the same way round for both speakers!If you get them reversed you will NOT get any bass. Also remember with any new speakers they need time to run in & sound their best....so take it easy with the volume control for the first 20hrs or so of play if you want them to sound great & last longer!

Dec 27, 2007 | Pioneer TS-A6962R Car Speaker

2 Answers

Car sound system. only sub is giving off sound. other 4 speakers dont work at all


Could be bad outputs from the back of your head unit or also could be bad rca cables. Make sure the amp is on and powered.

Dec 13, 2007 | Kicker CompVT CVT654 Car Subwoofer

2 Answers

Noise from woofer


Double check all of your cables, but it sounds like the power supply may have died. If the sound is like a mains hum, then the power supply will need to be replaced. Is it an internal or external one ? If it's internal, are there any fuses accessible ?

Sounds obvious, but double check the speakers are all correctly plugged in, by removing and re-inserting them. Check the volume controls and and other switches too. Try plugging headphones into the audio outputs to confirm their is actually a signal present, as the speakers may be fine, but the source may be faulty or its configuration changed.

Nov 20, 2007 | Car Audio & Video

Not finding what you are looking for?
Car Audio & Video Logo

Related Topics:

103 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Car Audio & Video Experts

xxxxxx xxx

Level 3 Expert

4748 Answers

Donald DCruz
Donald DCruz

Level 3 Expert

17129 Answers

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

66302 Answers

Are you a Car Audio and Video Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...