Question about Denon AVR-1508 Receiver

1 Answer

No sound All connections seem to be in place just no sound?

Posted by on

  • Anonymous Jun 03, 2008

    THEIR IS NO SOUND WHEN PLAYING DVD?

  • venky98 Aug 31, 2008

    Hi. I bought a denon 1508 7.1 receiver.with jamo A10 speakers. Even Iam facing the same problem. No sound. in addition i can also get a burning smell from the receiver. [and faintly some indication of fumes!!] Its a brand new receiver bought from a authorised dealer in singapore. however i live in India and do not have warranty cover.



    After 15 days of use, I had the problem of receiver getting into protect mode. Then I gave it to the denon center. They kept the receiver with them for 15 days. I was told transformer is damaged and they repaired. After 1 day of use post that - this new problem[system is on but no sound plus burnng smell] has occured.

    can any one help.

×

1 Answer

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Genius:

    An expert who has answered 1,000 questions.

  • Denon Master
  • 1,550 Answers

My dear friend always be the audio amplifiers ICs damaged.

Posted on May 19, 2008

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Bad speaker connection in my 2009 Corolla. Electrical popping sound then no speakers. Happens on and off. Hear electrical static when it comes back on, sometimes after I hit a bump. Sounds like a loose...


You should be able to check/trace without a ton of disassembly but it could be connection in a whole different place-Also that is fairly common with Toyota that it's actually in the radio itself-Ask yourself did anyone work on any part of car just prior to noticing this condition-Jt & Good Luck

Oct 29, 2013 | Cars & Trucks

1 Answer

Sound problem


if u cant install the sound driver just buy a USB sound adaptor and connect it to the USB port and connect the speaker sound jack to the sound port in that....u will have sound....also keep in mind that u " may" have to disable onboard sound in BIOS
get it in Ebay or goole it to locate a place near u

1d8e213.jpg

Feb 23, 2010 | Compaq Presario 700 470024-192 Notebook

1 Answer

Yamaha psr-240 lights up but no sound.. no sound from head phones either. Seems to be working with exception of sound out..


try placing your ear on the speakers, adjust the volume control up and down several times, you should hear a humming sound that goes up and down. if not problem with the stage before the amplifier, that is the sound processor. if you dont hear the hum. problem with the amplifier and speakers, including the sound ports or jack. dissassemble the unit. look for loose connections from speakers to amplifier.

Jul 14, 2009 | Yamaha Portable Keyboard with 61...

1 Answer

TV won't change to dvd


Duh! I had the video input cable in wrong place after moving tv.
Thanks!

Jan 22, 2009 | Televison & Video

1 Answer

Dell dimension 5100 - no power


It seems that your SMPS power supply may be having some fault...try to replace it...

Dec 02, 2008 | Dell Dimension 5100 (D51L1) PC Desktop

1 Answer

AUDIO SOUNDS LIKE IT IS UNDERWATER


Try changing the EQ to None. As the EQ tries to enhance sound hope this solves your problem

Feb 23, 2008 | SanDisk Sansa e260 MP3 Player

2 Answers

Buzzing in speakers of cinema surround


i have the same problem. haven't tried the fix yet, but someone recommend connecting the two pronged power cord to an adapter that switches it to a 3 pronged (adds the ground prong). i guess the adapters are less than a dollar and can be bought at most places.

Dec 04, 2007 | Audio Players & Recorders

1 Answer

I can't hear any speech when I play a DVD, but I have all other sound.


Yes what you heard is correct,look for center speaker connection.If it is correct then connect it thru coaxel or digital out and see.

Feb 09, 2007 | Eltax DV-100 DVD Player

Not finding what you are looking for?
Denon AVR-1508 Receiver Logo

Related Topics:

101 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Denon Audio Players & Recorders Experts

 Grubhead
Grubhead

Level 3 Expert

4751 Answers

Dennis McCollum

Level 2 Expert

137 Answers

Electro Med Services...
Electro Med Services...

Level 3 Expert

6694 Answers

Are you a Denon Audio Player and Recorder Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...