Question about ASUS Maximus Formula Motherboard - 45nm Support, Intel X38, Socket 775, ATX, Audio, CrossFire Ready,

1 Answer

Not enough permission on usb

I have an Asus Eee 4g and when i put any usb stick in it says that i dont have permission to open it, up to now it has been working fine.

I use it alot to work on and transfer data from my desktop to this so cant understand why i suddenly cant use my usb any ideas?

Sarah

Posted by on

1 Answer

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Genius:

    An expert who has answered 1,000 questions.

  • Master
  • 1,066 Answers

You logged in as administrator? could you have a bug/ hacker who assumed administrative privelages?

Posted on May 17, 2008

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

When i connect my usb and error will appear "you


LOGON WITH ADMINISTRATOR RIGHTS & CHEK FOR PRESMISSIONS AS YOU CLICK PROPERTIES -PERMISSIONS.

Feb 04, 2011 | ASUS Eee 4G Notebook

2 Answers

Specifications


get full specifications from here:

http://reviews.cnet.com/laptops/asus-eee-pc-4g/4507-3121_7-32466960.html

Jan 13, 2011 | ASUS Eee 4G Notebook

2 Answers

Read permission denied


Are you administrator on your pc?

And was there any cd by the camera?

Yes, Install it first

if it still doesn't work then tell the full name f the camera please may i can help you out if this doesn't work.

Oct 15, 2009 | ASUS Eee 4G Notebook

1 Answer

Winsock eee pc


Use system restore and go back. START ALL PROGRAM ACCESORIES SYSTEM TOOLS SYSTEM RESTORE

Jan 17, 2009 | ASUS Eee 4G Notebook

1 Answer

No permission to read my pendrive, Usb HDD


go to my computer, double click the drive. it should open with a list of folders/files. to open the folder double click it. to open a file, do the same.
optionally, you can redo the drivers by going into my computer, system, hardware, and selecting the device from the list. click the driver tab, uninstall the drivers. restart, and the drivers should reload.
this should solve the problem.

Dec 05, 2008 | ASUS Eee 4G Notebook

2 Answers

Hii


No driver Needed For Webcam In Xp open my computer and see there a icon for your webcam double click on it and check it. if u not found it then Right click on my computer and click on manage and then click on device manager in list click on imaging device and check there is webcam listed or not. reply here if your problem not solved

Nov 21, 2008 | ASUS Eee 4G Notebook

1 Answer

USB pen drive not being recognised by ASUS eee 4g PC


Update the driver that the usb stick is using.

Aug 13, 2008 | ASUS Eee 4G Notebook

1 Answer

Usb/sd


Try opening a terminal (Ctrl + Alt + T) and type sudo bash.
This should give you access to everything.
If this does not work then I am not too familiar with linux either so I probably cannot help.

Mowcius

May 17, 2008 | ASUS Eee 4G Notebook

Not finding what you are looking for?

Open Questions:

0 Answers

Supreme FX II Won't work Ok, let's start from the top- Bought an ASUS Maximus II Formula mobo off of NewEgg. Open box version, since I'm an idiot. That was my first mistake obviously. So, naturally, it doesn't come with ANY of the parts it's supposed to- LCD Poster, Supreme X-FI II, nothing. yay. Anyways, I finally tracked down a sound card (the X-Fi that was actually supposed to come with the motherboard). Installed it- nothing. Didn't show up in device manager, nothing at all. So, I swapped PCI-E slots, and still nothing. (PCI-E x1). So here I am, mad that I bought a sound card from some guy that didn't work. Well, I happened to come across another one, same exact card. So I tried it, all happy and everything, as I KNEW this one worked. NOTHING. Updated the BIOS- nothing. Changed a few settings, such as turning off PnP OS, tried a couple other small things- nothing.,... I'm beginning to think that the mobo has bad PCI-E x1 slots- all other slots work though. Is there any other way they could possibly be disabled by something? Please give some ideas to try, including the simple ones- I'd like to try to solve, as the mobo did cost a good bit. System Specs: Vista Ultimate, XP Pro, 7 RC (tri-boot) (card does not show up in ANY OS) - All have updates. 4Gb DDR2 1066 (OCZ) Intel 3.0 Ghz E8400 CPU Nvidia 9500 GT 1Tb total drive space. Currently having to use a POS Soundblaster Audigy (original) To be honest, I could care less about the X-FI. I just want my FP audio to work. But the mobo has no headers- the FPAUD header is on the sound card. But, the X-FI would be a nice upgrade.... Please help- I can't afford a new mobo right now. Like I said, even give me simple solutions- sometimes we just skip the easy stuff without realizing it lol And you don't have to use laymans terms with me- I repair PC's for a living lol. Update- Tried placing sound card in x16 slot- lit up (which it did before), but still not showing up in device manager. Tried placing it in same slot my video card was in (since I know that slot works) - nothing. So, now we know its not a faulty slot. Tried disabling PCIE Spread Spectrum, CPU Spread Spectrum. Nothing. Tried both cards in all 4 PCI E slots - nothing still... Also removed Audigy while doing this. So- we know the card works, as I saw it work earlier on a different PC. We know the slots on the mobo are fine. I've tried everything in the BIOS I could think of. When I try to install the drivers- says no supported device found. Update- Took both cards up to work. Plugged into one of our shop machines- still nothing. HOWEVER. The second card that I had come across, was out of a customers machine- and of course, it works in his with no problem. So I know the card is good. Yet, it won't install on ANY other machine.

May 08, 2009 | ASUS Maximus Formula Motherboard - 45nm...

ASUS Maximus Formula Motherboard - 45nm Support, Intel X38, Socket 775, ATX, Audio, CrossFire Ready, Logo

Related Topics:

91 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top ASUS Computers & Internet Experts

Brian Sullivan
Brian Sullivan

Level 3 Expert

27725 Answers

Les Dickinson
Les Dickinson

Level 3 Expert

18381 Answers

David
David

Level 3 Expert

778 Answers

Are you an ASUS Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...