Question about Nikon Coolpix S4000 Digital Camera

2 Answers

When I play back a recording on my camera, it is perfectly fine. When I put it on my computer, the video and sound is out of sync. The video is also in slow motion. Why?

Posted by on

Ad

2 Answers

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    Superstar:

    An expert that got 20 achievements.

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

  • Nikon Master
  • 17,130 Answers

Possible that the file you opened is not synchronised to the recording. Amkea recording with the normal shutter speed and in auto mode and try to open with a different media player.

Posted on Sep 16, 2010

Ad
  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Governor:

    An expert whose answer got voted for 20 times.

    Hot-Shot:

    An expert who has answered 20 questions.

  • Expert
  • 54 Answers

Sounds like your computer is having trouble decoding the video. You might try a newer video playback program, such as VLC (http://www.videolan.org).

Posted on Sep 16, 2010

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of.(from cars to computers, handyman, and even drones)
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
Goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

My Canon PowerShot SD300 was recording sound perfectly a few days ago. Now whenever I record a video and play it back there is no sound except for static. I have resetted the settings to factory defaults...


When you play the video back and get no sound are you doing this on your camera or on the computer? I have the same camera, and noticed that when I playback something I've recorded I don't have sound either, mind you I don't have static either. But once I've uploaded the video onto my pc the sound is there.

Jul 29, 2011 | Canon PowerShot SD300 / IXUS 40 Digital...

1 Answer

My videos picture works fine but theres no sound.


The camera records the audio but won't play it back. To hear the videos, transfer them first to your computer and play them there.

Apr 22, 2010 | Kodak EasyShare C913 Digital Camera

4 Answers

Re-insert the cassette error message


SMACK THE CAMERA ON EITHER SIDE REAL HARD
? what does it mean plz?
can you explain for me plz?!!

Apr 12, 2010 | Sony Handycam DCR-TRV280 Digital Camcorder

1 Answer

When I record, the recording works fine, but when I play it back, there is no sound.


The ViviCam 5022 does not record any audio to go with its videos. You can add a soundtrack using video-editing software on a computer, but you can't record one on the camera.

Dec 26, 2009 | Vivitar ViviCam 5022 Digital Camera

1 Answer

Recording guitar tracks on my computer are out of sync help


Most recording programs have a some way to keep tracks in sync. It is usually some type of begining and end marker. When you press record for the second track it starts the begining marker. What is the program your using?

Mar 14, 2009 | Dell Dimension 2400 PC Desktop

1 Answer

Downloading video


The video recorded on some camera's may put the audio out of sync. That sounds like what has happened with you. If the sync is always off by lets say 2 seconds, you can fix this by taking the video footage into an editing system and you can align/adjust the audio to match the video. It's a little extra work, but it will fix you problem.

Good luck

Jan 15, 2008 | Canon PowerShot SD750 / IXUS 75 Digital...

2 Answers

My sound on video's


It is possible that it's a codec problem, try and see what the video format of your camera video is and it's sound format, then go download some codecs appropriate for the video and the sound will play again...

Dec 09, 2007 | Sony Cyber-shot DSC-W55 Digital Camera

2 Answers

PICTURE BUT NO SOUND!


Your Camera records sound but does not play it back on the device. Go to www.vivitar.com and download the driver for your camera. Install it on your pc and you should have sound when playing video in windows media.

Bladeharvest

Aug 27, 2007 | Vivitar ViviCam 5386 Digital Camera

1 Answer

Playback issues


try to forward a blank tape for cleaning until the head has being clean...repeat the procedure 5 times...if nothing happen may be the video head is weak already.....or need to align the camera

Jul 06, 2007 | Samsung SC-D353 Mini DV Digital Camcorder

3 Answers

No audio in my video clips


i have the same problem. you have to play them back on divx player. i am trying to figure out if you can change the file from avi to jpg file that way it can be played back on any media player.

Jun 30, 2007 | Samsung Digimax S730 Digital Camera

Not finding what you are looking for?
Nikon Coolpix S4000 Digital Camera Logo

217 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Nikon Cameras Experts

kakima

Level 3 Expert

102366 Answers

Donald DCruz
Donald DCruz

Level 3 Expert

17130 Answers

Jeff Marcus

Level 2 Expert

115 Answers

Are you a Nikon Camera Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...