Question about kawasaki Cycling

1 Answer

Gotta 2006 kawaski prairie 700 belt broke so it sat for a lil while 3 months put belt on and it only goes 15 mph spits n sputters sounds like choke is stuck

Posted by on

1 Answer

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

  • Contributor
  • 1 Answer

Have to un plug the belt rev liminater plug on the top of belt box then find the grey and black plug above ity unplug them switch them turn ke on for about 10 seconds then put them back the way they were it should take care of all your problems

Posted on Sep 20, 2010

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

I have a 2009 Yamaha rhino 700 cutting out at half throttle and popping cuts out at 35 mph


Cutting out at 32mph - Yamaha Rhino Forum - Rhino Forums.net

www.rhinoforums.net > ... > Members > Forum Help, Questions and Info
Apr 23, 2011 - 12 posts - ‎8 authors Once it cuts out I let off the gas to let the speed drop a little, it pulls fine then ... The reason I say that is because feathering the throttle gets you 4 mph more .... Spent halfa night starting it and reving it trying to go somewhere but I'd give it ... Join Date: Sep2009 ... 2008 yamaha rhino 700 cuts out at 40 mph. 700 Sputtering with constant throttle
15 posts
Jul 18, 2012
Rhino missing/dying/backfiring when running on top ...
15 posts
Aug 12, 2011
2009 Rhino 700 Crank No Start
11 posts
Dec 12, 2010
full throttle
11 posts
Aug 31, 2009
More results from www.rhinoforums.net

Sep 27, 2015 | Yamaha Motorcycles

1 Answer

How do I reset limp mode on a 2004,700 prairie?


Make sure your drive clutch spring isnt broke.

Sep 17, 2014 | kawasaki 2004 Prairie 700 4x4

1 Answer

Spitting and sputtering like not getting fuel


It may have fouled your plugs, but you can tke them out and clean them. Use a small blade and scrape the carbon off.
You could also take the egr valve off and try to clean it. Use a wire brush. also clean as best you can the passages under the valve, they can get plugged with carbon. Use a new gasket when you bolt the egr valve back down. Keep trying to get the fuel filter off, but the egr cleaning should help.

Nov 27, 2012 | 1997 Honda Accord

1 Answer

I have a 2006 kawasaki prairie 700. The belt light was on and it was in limp mode. It would only go about 15 mph. And the 4wd was out. I replaced spark plugs, belt, choke cable, 2wd/ 4wd actuator, and had...


You may have this posted in the wrong product category. Please select another category appropriate to the problem and re-post the problem so the correct expert will see and respond to the question..
This is for car and truck problems related to factory installed systems not add on aftermarket systems.
This post can't be removed or moved, please re-post the question in the correct product category. Thanks

Oct 16, 2012 | Cars & Trucks

1 Answer

Kawasaki prairie 360 atv spits & sbuters at wide open throttle & when you gas it from a dead stop but runs fine in between i have already cleaned the carburetor any ideas off what could be my...


its your choke. when the choke is to the left it will sputter around. try moving the choke completely to the right. mine does the same thing u just have to run the choke on the right side. i dont know if its supposed to be on the left or right but if u push it ALL the way to the right it should be fine. my kawasaki 360 prairie is pushin 55 mph so i think i have it set up right.- Kyle

Jul 23, 2009 | kawasaki Quad Bikes

1 Answer

2002 Kawasaki Prairie 650


Either the switch on the handlebars isn't making contact. Or the shift motor on the front differential is broke.

Jul 06, 2009 | 1990 kawasaki ZZR 600

1 Answer

My engine turns over then chockes/stalls


hello it seems to me that it is the ecu unit on the car it is normally located near the battery as there is a computer in those sort of cars any more questions just ask

Jul 05, 2009 | 1994 Jeep Grand Cherokee

Not finding what you are looking for?
Cycling Logo

Related Topics:

110 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top kawasaki Cycling Experts

Jeff Turcotte
Jeff Turcotte

Level 3 Expert

7678 Answers

Ron Dufek
Ron Dufek

Level 3 Expert

398 Answers

ray gallant

Level 3 Expert

41366 Answers

Are you a kawasaki Cycling Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...