Question about E-Machines W3107 (RBW3107) PC Desktop

1 Answer

The sound isnt working i opened the comp up & 3 wires are unhooked

Posted by on

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Sergeant:

    An expert that has over 500 points.

  • Expert
  • 284 Answers

There is marking in each wire which pin need to be inserted??

Posted on Sep 13, 2010

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

I have a comp s 12 2ohm kicker and a comp vr 12 dual 2ohm kicker how do i wire these to stay at 2ohms to the amp


you can wire them to be at 2ohm load you need two of the same speaker. its is very bad on the amp to run like that and you will not get a good bass sound because one will over power the other sound wise

Mar 23, 2013 | Alpine MRD-M605 - V12 MONO AMP 600WX1 RMS...

1 Answer

I have a Sony Xplod 800w Amp running a 10' Sony Xplod Amp....i unhooked the amp to do some moving and i tried to put it back in today and it didnt have any sound coming from it! I did notice the power...


it sounds like it could be a blown channel in the amp. if the sub was blown it would still work just sound horrible. i have blown many subs and amps. you can bring it to an audio shop near you and they can fix it. i just got one of my channels fixed for 35$

May 11, 2011 | Sony Xplod Car Audio Amplifier XM-DS1300P5...

1 Answer

Amp turns off


what ohm is it running at? if you have all three hook up it parallel then its to low of ohms and it would be louder if you unhook your 10" sub as it moves differently form the 12"s and it cancels out some bass. but if you want it then you have to change the wiring around a bit. take the positive wire off a 12 and put it on the positive side of the 10 and then take the ground for the 10 and hook it up to the positive side of the 12. so you should have one wire from the amp going to the negative side of the 12 and one going to the positive side of the 10 and a jumper wire from the 10 to the 12. and if it still shuts off then you have bigger problems.

Sep 25, 2009 | Ultra Linear UL-2200D Car Audio Amplifier

3 Answers

Amp turns off.


your drawing/pulling too many amps. Is it a mono(one speaker), two way(two speakers/can be briged to one), or a four way(four speakers/can be brigrd to two). don't put too many speaker to that one amp if it's only a mono, or a two way.

Sep 24, 2009 | Kenwood KAC-9152D Car Audio Amplifier

2 Answers

Sound


I transferred the videos from the cam to the comp however the sound still isnt playing

May 30, 2008 | Vivitar ViviCam 5100 Digital Camera

1 Answer

My stereo I had hook ed to my pc and it was working great then it just quit no sound at all..now after I unhooked the stereo I still cant get sound from my speakers


you might of overloaded your sound card , take it out turn your computer on .turn it off again reconect your sound card and try using your sound.your computer needs to reset the sound devices.Remember your soundcard isnt like amps found in souped up cars,

Jan 19, 2008 | Computers & Internet

1 Answer

I had hooked up the system dv3120 to my desktop pc and it was working great then all of a sudden the sound wasnt going thru the speakers and now after unhooking it from the pc it still wont play sound....


you might of overloaded your sound card , take it out turn your computer on .turn it off again reconect your sound card and try using your sound.your computer needs to reset the sound devices.Remember your soundcard isnt like amps found in souped up cars

Jan 19, 2008 | Computers & Internet

1 Answer

BOSS RT1500D PROBLEM


Can you post a pic of the wire and surrounding area?

Aug 24, 2007 | Boss Riot 1500D Car Audio Amplifier

Not finding what you are looking for?
E-Machines W3107 (RBW3107) PC Desktop Logo

Related Topics:

21 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top E-Machines Computers & Internet Experts

Matthew Spark
Matthew Spark

Level 3 Expert

1066 Answers

Doctor PC
Doctor PC

Level 3 Expert

7733 Answers

Les Dickinson
Les Dickinson

Level 3 Expert

18387 Answers

Are you an E-Machines Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...