Question about Computers & Internet

Open Question

Betreft: MAGIX Video deluxe16 premium. Geachte techneuten. Na een crahs van mijn harddisk alle programma?s opnieuw op een nieuwe harddisk gezet. Waaronder ook MAGIX Video deluxe16 premium, Om mijn camera opnames te kunnen bewerken met MAGIX Video deluxe16 premium, moest dit wel even opnieuw geactiveerd worden. Maar helaas wil dat maar niet lukken ik kreeg steeds de vermelding Dit serienummer is al met een andere-mailadres geregistreerd. Neem contact op met Magix suport. Foutcode 24 En dat klopt want na een wisseling van provider een maand of tien geleden is mijn e-mail-adres enigsinds gewijzigd van five-beers@hetnet.nl naar five.beers@upcmail.nl. Er is toen een melding daarvan naar u toe gezonden en sindsdien ontvang ik regelmatig e-mails op het e-mailadres five.beers@upcmail.nl, van uw producten. Derhalve wil ik u verzoeken het serienummer van mijn programma MAGIX Video deluxe16 premium te koppelen aan het e-mail adres five.beers@upcmail.nl. te koppelen, zodat ik weer verder kan met het monteren van mijn film(s) Onderstaande mededelingen, zullen als MAGIX Video deluxe16 premium geactiveerd is, waarschijnlijk dan ook niet meer voor komen. Bijvoorbaat hartelijk dank voor de genomen moeite, met vriendelijke groeten Ted Meijer Meldingen Windos Media Player. Kan deze dvd niet afspelen omdat het niet mogelijk is om analoge kopieerbeveiliging voor het uitvoerscherm in te schakelen. Probeer een bijgewerkt stuurprogramma voor uw videokaart te installeren. Meldingen PowerDVD (Syberlink) Foutcode F4D41436 De video-uitgangfunctie van uw grafische kaart functioneert niet naar behoren. De auteursrechtelijk beschermde dvd kan niet worden afgespeeld wanneer de video-uitgangfunctie is ingeschakeld.

Posted by on

Ad

3 Suggested Answers

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi there,
Save hours of searching online or wasting money on unnecessary repairs by talking to a 6YA Expert who can help you resolve this issue over the phone in a minute or two.

Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.

Here's a link to this great service

Good luck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad
JulesPCaut
  • 702 Answers

SOURCE: microsoft office outlook werkt niet meer

Try creating a new profile through the Control Panel and set that as the default profile to be used in Outlook.

Posted on Dec 22, 2009

Ad
micromatikal
  • 2777 Answers

SOURCE: Het nieuw wachtwoord voor de

Hello there, do you by chance speak English? If so I can help you, if not it's possible we will have someone in your language.

Please let me know if you can.

Tim

Posted on Oct 07, 2010

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Wat kan de oorzaak wezen dat het zo moeilijk schakelen is bij mijn motorfiets en tevens zeer moeilijk ook hem in zijn neutraal te krijgen?


Hallo, Aprilia46, wat is jouw vraag? Ik begrijp niet wat je probeert te zeggen. Ik heb meer details nodig over wat er aan de hand is, probeer je probleem uit te drukken in de vorm van wat je probleem bevat, dat een of meer van de volgende woorden bevat: Wie wat wanneer waar waarom Voltooi uw zin met een vraagteken in plaats van een periode. Als Engels niet uw primaire taal is, schrijf dan de vraag in uw moedertaal. Ik zal vertalen en reageren in hetzelfde. Ten slotte, zorg ervoor dat u het jaar-make-model van uw motorfiets of scooter omvat. Klik alstublieft op het 'commentaar' woord hieronder en geef deze informatie in het vakje zonder limiet op woorden. Nadat u het bericht hebt geplaatst, verschijnt er een reactiewaarschuwingspictogram op mijn scherm waarmee ik kan reageren op uw oorspronkelijke vraag in een ander commentaarvak Onder de jouwe. Veel geluk en een geweldige dag.

Jul 17, 2017 | 2007 Aprilia RS 125

1 Answer

Hoe kan ik mijn snooper update


Het is niet het meest verbreide systeem in Nederland of Belgie. Ik heb ook maar een keer een "gratis" update gezien in de nieuwsgroepen en dat was een update van het derde kwartaal van 2013. Maar ja als je iets wilt hebben voor de vrachtauto of camper kun je bijna niet anders. Hoewel ook voor TomTom nu speciale kaarten voor de vrachtauto beschikbaar zijn. Zelfs mijn vraag naar een betaalde update leverde nog niets op, anders dan het aanbod voor een nieuwe Snooper 800. Sorry dat ik niet meer kan betekenen.

Apr 01, 2015 | Office Equipment & Supplies

1 Answer

DURABRAND LEDVDR0702 Problemen met opnieuw


If you're sound in electronics, and wish to get more details, check this link. http://electronicshelponline.blogspot.com/ Selecting the view option, either to Mosaic / Flip card, can be selected by the drop-down list, at the top left of the display window, will make surf easy. You can also do a search, by type in the brand name/model number/IC used, in the search box at the top right of the display window.

Nov 01, 2013 | Televison & Video

1 Answer

Na het verwisselen van de batterijen van een rookmelder van de Rokonet Wisdom, blijft het sabotage alarm van kracht. Bij het afmelden wordt er een random code gegeven, waarna opnieuw een code moet worden...


Ik ben niet bekend met dat specifieke alarmsysteem maar ze werken allemaal redelijk vergelijkbaar. Na de invoering van de nieuwe batterij als de problemen brandt proberen te nemen van de rookmelder, verwijder het beslag, activeert de rookmelder door op de knop of het zetten van een magneet op het opnieuw installeren van de batterij (dit zal de rook te wissen) en zorg ervoor dat de rookmelder correct is gemonteerd op de basis. Als het indrukken van de code en uit of uit een paar keer niet werkt, zorg ervoor dat uw systeem is op test met de bewaking bedrijf en eigenlijk op weg van de rookmelder door op de testknop of zetten een magneet tot het. Nadat het alarm is afgegaan ontwapenen met uw code en kijk of het probleem is verdwenen. Als geen tijd om de rookmelder te vervangen. *** Ik gebruikte Google Translate om deze vraag ik hoop dat u begrijpt beantwoorden ***

Aug 10, 2013 | Rokonet Home Security

1 Answer

Toshiba camelio HD-DV camcorder gaat niet meer aan ondanks nieuwe batterij


U dient ter vervanging van uw accu door een nieuwe. U kunt er een aanschaffen voor goedkope prijs van de zwarte markt op Ijumudein, als je uit de buurt van die plaats.

Gelieve Beoordeel Mijn antwoord goed en Steun mij!
------------------------- You should replace your battery with a new one . You can purchase one for cheap price from Black market at Ijumudein , if you are from around that place.
Please Rate My answer well and Support me !!!

Dec 14, 2010 | Toshiba Video Cameras

1 Answer

Mijn nieuwe computer laat niet toe dat ik Pinnacle 12.1 er op zet. Krijg als reactie: Dokument is een ongeldige korte bestandsnaam. Bij de tweede cd: Het prog-files voor de map bevat een ongeldige...


Allereerst: Je moet niet zomaar je serienummer en huisgegevens posten op het internet (haal deze post maar snel weer weg). Ik weet niet welke computer je hebt, maar wellicht heb je een defecte CD? Leest hij het niet goed? Misschien kan je het programma nog eens downloaden op de pinnacle site (support & software) of daar customer support vragen wat er aan de hand is. http://www.pinnaclesys.com

Oct 29, 2010 | Computers & Internet

2 Answers

Ik heb een nieuwe computer (HP pavilion p6320 met windows 7 en een bestaande printer HP PSC 1410. Hoe kom ik aan een besturingsprogramma.


Hallo,

Voor de PSC1410 is een software en driver programma beschikbaar in het Nederlands, kijk op de volgende site onder Software en Drivers Downloads:
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?product=441115&lc=nl&cc=nl&dlc=nl&lang=nl&cc=nl

Selecteer je besturingssysteem Windows 7 (32 bit of 64 bit): volg de instructies op in het download overzicht.
Let tevens op de updates die voor Windows 7 vermeld staan.


Feb 28, 2010 | HP Office Equipment & Supplies

1 Answer

Microsoft office outlook werkt niet meer


Try creating a new profile through the Control Panel and set that as the default profile to be used in Outlook.

Dec 21, 2009 | Microsoft Office Professional Edition 2003...

Not finding what you are looking for?
Computers & Internet Logo

Related Topics:

390 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Computers & Internet Experts

Les Dickinson
Les Dickinson

Level 3 Expert

18424 Answers

Doctor PC
Doctor PC

Level 3 Expert

7733 Answers

David Payne
David Payne

Level 3 Expert

14162 Answers

Are you a Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...