Question about Car Audio & Video

1 Answer

Did you get your amp fixed?

I have the same amp and having the same problem. Can you post your solution? Thanks.

Posted by on

1 Answer

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Hot-Shot:

    An expert who has answered 20 questions.

    Corporal:

    An expert that hasĀ over 10 points.

    Problem Solver:

    An expert who has answered 5 questions.

  • Contributor
  • 30 Answers

Give me more info on what is wrong with your amp

Posted on Jun 23, 2008

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Brutus elite hifonics BRE1600.1D. Not as powerfull now.


Make sure of voltage going in to Brutus.

Mar 23, 2014 | Car Audio & Video

1 Answer

I have a Sony Xplod 800w Amp running a 10' Sony Xplod Amp....i unhooked the amp to do some moving and i tried to put it back in today and it didnt have any sound coming from it! I did notice the power...


it sounds like it could be a blown channel in the amp. if the sub was blown it would still work just sound horrible. i have blown many subs and amps. you can bring it to an audio shop near you and they can fix it. i just got one of my channels fixed for 35$

May 11, 2011 | Sony Xplod Car Audio Amplifier XM-DS1300P5...

4 Answers

I have a jl 1000/1 amp hooke up to 2 12 w6 subs and when i turn the volume up half way the speakers cut out and amp stops working but i turn the volume back down and it works fine. what could this be?...


what is happening is the amp is going into protect mode because it most likely is at the wrong oms and is getting over loaded and shutting itself down to protect it self!

do you know what ohm load you are presenting to the amp? or what ohm are the subs ?

if you correct the ohm load it will fix your issue and make the system sound way better! let me know if you have any more question and let me know about the ohms! good luck

Oct 02, 2009 | Jl Audio 1000/1 Car Audio Amplifier

1 Answer

I have a 1000w amp but it got burned why??


Hello,

I'm sorry but your problem was a little confusing. Your speakers worked fine, you hooked up a 1000W amp and now you cant hear the sound ?

Then you say "they say because the wires were connected wrong in the amp it burned" does that mean your amp burnt out ?

Please post back and sort these facts out for further assistance.
As of right now im not sure if the problem is with the speakers or the amp itself.


Oct 01, 2009 | Alpine MRD-M1005 Car Audio Amplifier

3 Answers

How to convert from 4 ohm to 2 ohm car amplifier


All amplifiers are rated by the manufacturer as to the minimum impedance they can be wired to and still operate effectively (or at all).
All amplifiers are different - and there are some not stable at 2 ohms.

In theory - you are changing the amplifiers LOAD - not the amplifiers ability to withstand a lower impedance.

An amplifier that is wired at a 4 ohm load will have approximately HALF the power of the same one wired at a 2 ohm load.

If you post your amplifier make/model I can tell you the spec's.
If you're wondering what voicecoil wiring configurations will give you a 2 Ohm load... I can help with that as well - Simply post your make/model of the subwoofers.

Thanks for using FixYa - a Very Helpful Rating is appreciated for answering your FREE question.

Jul 14, 2009 | Car Audio & Video

1 Answer

Amp wont come on


you might have blown a mosfet transistor or resistor inside the amp

Jan 19, 2009 | AudioBahn A4004T Car Audio Amplifier

1 Answer

Audiobahn A1300HCT


not a problem! my audiobahn amp is still pounding also. those stupid leds will get you every time. What do the "experts" know.

Nov 11, 2008 | Car Audio & Video

2 Answers

How do i fixed my over powed Lightning Audio amp,b150.2


Thanks for being honest, that's rare. It would cost more to repair it that get a new one, I'm sure of that. For the price, look for a good used amp on ebay. I am a little older now but used to do competition stuff 10 years ago. I don't need to have something new and shiny out of a box and have just as killer of a system as always but for about 1/4th the price! You can tell by how people describe their equipment wether or not you are dealing with an audiophile or not. If not, stay away!

Feb 09, 2008 | Lightning Audio Bolt B2.150.2 Car Audio...

2 Answers

Amp protection light


Hi again, Looks like you posted twice, in any case pls have a look at your other post @ http://www.fixya.com/support/t182326-amp_protection

Aug 15, 2007 | Sony XM-2002GTR Car Audio Amplifier

4 Answers

AMp keeps blowing fuses


http://www.howtodothings.com/electronics/how-to-fix-the-fuse-on-your-guitar-amplifier

Hi You can refer to my detailed solution above...if you still have issues please feel free to contact.

Thanks

Feb 15, 2007 | Kenwood KAC-7202 Car Audio Amplifier

Not finding what you are looking for?
Car Audio & Video Logo

Related Topics:

79 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Car Audio & Video Experts

xxxxxx xxx

Level 3 Expert

4748 Answers

Donald DCruz
Donald DCruz

Level 3 Expert

17129 Answers

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

66744 Answers

Are you a Car Audio and Video Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...