Question about Labtec Wireless Desktop Keyboard/Mouse 967263-0403

1 Answer

Labtec Wireless desktop 1200 not working- win xp sp2

Hi
I bought Labtec wireless desktop 1200 few days ago and since than I cant get it to work. No metter what I try, all I get is "Usb device is not recognized" .
I tryed:
Latest drivers from Labtec
Latest BIOS and drivers for my MOBO (Abit KN8 Ultra v1.1)
connect and dissconect rf receiver to all usb slots I have
reinstall windows from scratch (few times)
uninstall and reinstall usb ports numerous times
load hid services
changed BIOS settigs countless times
... and tons of other stuff

Both keyboard and mous works (tested in shop, in front of my eyes and also at my friends computer)
Keyboard works on my computer while Im in the BIOS.
As soon windows takes over, lights on receiver goes off and nothing works any more.
My usb ports works fine since other devices I have attached are working without any problem (modem, cammera ...) on all usb ports.
Thanks in advance.

Posted by on

  • 11 more comments 
  • Boguslaw Jun 02, 2008

    The same problem. I found that the problem appears when 1200 is installed on PC with chipsets under nVidia drivers. No Labtec Tech Support could help me. Still waiting for solution.

  • jagma_ Jul 01, 2008

    I think you are right, I have the same problem and can get it to work on my other computer but it will not work with my intended machine which also has a nvidia chipset. It is a jetway 775gtx-log motherboard and suspected that it was incompatiblewhich from these posts seems to be the case.

    Have tried installing updated bios, new drivers, checking power supply to the slots, pretty much anything I can think of, was going to reload my pc but I see that from previous posts this doesn't help. Has anybody had help from the manufacturer regarding this?


  • 7mayday Sep 27, 2008

    the same problem, nvidia nforce 4x chipset.. :(


  • frenkylv Oct 31, 2008

    Same prob here, same chipset... =/

  • larsalex Nov 01, 2008

    I have the same problem, though when connected to a asus barebone
    with an ATi 9100 IGP.

    Connecting to another PC worked fine.

    Labtec desktop v6.0 software doesn't solve anything.
    Even during installation it says 'drvins.exe' not found.
    Doesn't look promising.


  • yonx Dec 30, 2008

    when i bought it , he asked me about AMD or INTEL, with my
    AMD have the same problem (usb device not reconized)

  • jsv-praha Jan 26, 2009

    It works in Vista but there is no way how to use it in XP. What shall I do to make it work?

  • Anonymous Feb 06, 2009

    the same problem

  • Anonymous Feb 11, 2009

    I have the same problem, It works on a different pc, but not on mine. Im really frustrated, and i cant find an answer to it anywhere...

    win xp sp3



  • robertiscool Feb 11, 2009

    I have the same problem....

    I cannotget it to connect in windows xp. It does work when i start thecomputer, i can get into bios with it and move around with thekeyboard. But as soon as windows xp starts to load, it turns off and icannot for the life of me get the connecter to turn back on andconnect. I tried the instructions, step by step, and it doesnt want towork.

    It does work on the laptop that i tested it on, noproblems at all. So its not defect, just something wrong with my pc,but i wouldnt know for the life of me. I use windows xp proffesional. Ijust installed windows last week, so no ugly virusses or junk on it.

    Imjust really frustrated that it will work in bios, but not in windows..I have a wireless mouse hooked up now, and its never given me aproblem.. i just dont understand why it wont work, i also checked mypower supply just to se eif it makes a difference, i unplugged somefans and my neon light, but that doesnt seem to have any effect.. ihave a 550 watt supply, and i know very well that i dont have that muchwatt even with everything hooked up.

    I see that i am not theonly one who has this problem with this type if keyboard and mouse. Iwould appreciate it if any of you figured out how to fix this problem!

  • Anonymous Feb 18, 2009

    I have the same problem in Windows Vista


  • chandiz May 01, 2009

    I bought it today and it only works on my laptop which has vista, it does not work on my desktop with windows xp sp 2 please help !!!

  • love ranjha
    love ranjha Dec 10, 2013

    i also have the same probls my motherboard is asus p8z77 VLK core i3 2130

×

1 Answer

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

  • Contributor
  • 1 Answer

Seen to be a problem with power manager.
On Linux the solution what

echo -1 >/sys/module/usbcore/parameters/autosuspend

I find it here:
http://www.linuxquestions.org/questions/linux-hardware-18/usb-error-usb-2-4-device-descriptor-read64-error-71-643022/

Posted on Feb 10, 2009

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

I have set a bios password.My labtec wirless 1200 not work at bios password


Just go to here

Enter your model and hash code and they email back your bios master password for your Laptop/computer.

Aug 19, 2010 | Labtec Wireless Desktop Keyboard/Mouse...

2 Answers

My mouse won't pick-up my icons !!!


go the bios setup and re enable mouse setting

Mar 26, 2010 | Labtec Wireless Desktop Keyboard/Mouse...

1 Answer

Bought a NetGear WPN111 RangeMax Wireless USB 2.0 Adapter a few months ago. It was working fine up until a few days ago. It started dropping my internet connection, and now it won't even detect any...


Hi
firstly you can try upgrading the drivers on the adapter. following is the link for the latest drivers http://kb.netgear.com/app/answers/detail/a_id/12520

If the problem still persists
try changing the wireless settings on the wireless router.

Nov 12, 2009 | NetGear WPN111 RangeMax Wireless USB 2.0...

1 Answer

Same problem winXP cannot find driver for labtec


There are drivers available here

http://www.opendrivers.com/freedownload/248954/labtec-media-wireless-desktop-800-v6.0-windows-vista-xp-2000-download.html

Aug 04, 2009 | Labtec Wireless Desktop Keyboard/Mouse...

1 Answer

Keyboard works, mouse not


Are the batteries in the mouse charged?

If you are not using rechargable batteries replace the batteries with alkaline batteries, they only last about 1 month...

Jun 28, 2009 | Labtec 9675120403 Keyboard

1 Answer

Acer Travelmate 2300 and wireless


Uninstalled all the driver you have right now

Try finding the model # of your wireless card and find the specific driver for it, It would resolve the problem

May 30, 2009 | Acer TravelMate 2300 Notebook

1 Answer

I cant install my cam its labtec v-uam32 for win vista i have the software but its look as unknown divic


make sure you run the proper drivers from inside the folder...they came with different dll for vista and xp sp2.....let the pc to find it and install it via add new hardware ( control panel) ...you may install first the driver ...auto run ...and then ..look for new added devices in the add new device wizard....something like this ...it must work ...

Apr 02, 2009 | Labtec Webcam Pro

1 Answer

Fifth computer unable to connect to internet


-- ckeck if you see 'wireless connection' in the network connections, in order to find it, click start --> control panel --> network connections and you must see wireless connection in case of win xp..

start --> control panel --> network and internet --> network and sharing center --> manage network connections and you must wireless network connection under LAN or hi speed connection... in case of win vista 

--if you have that ikon that means you have your drivers installed on the computer properly 
--right click wireless network connection and click "view available connections" in case of  xp and "connect/disconnect" in case of vista you must find the network and get connected..
letme know if you have problems connecting..

Jan 24, 2009 | 2wire Wireless-G 802.11g ADSL Gateway

1 Answer

Labtec Wireless Desktop Keyboard and mouse driver


Also check to see if you have enough memory installed as this has caused problems for others. Bud

Oct 22, 2008 | Labtec Wireless Desktop Keyboard/Mouse...

1 Answer

3com usb bluetooth adaptor wont work at all


The Bluetooth adapter should be able to be used with Win XP's own drivers, try uninstalling the drivers that you got with the adapter and dis connect it. Re-connect your adapter back in and right click on an item you want to send via bluetooth and it will say 'send to bluetooth device'. Please note this will only work with Win XP SP2 not SP1

Nov 16, 2006 | 3Com AirConnect Wireless Adapter

Not finding what you are looking for?
Computers & Internet Logo

2,487 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Labtec Computers & Internet Experts

micky dee

Level 3 Expert

2644 Answers

Les Dickinson
Les Dickinson

Level 3 Expert

18381 Answers

Brian Sullivan
Brian Sullivan

Level 3 Expert

27725 Answers

Are you a Labtec Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...