Question about Creative Labs Sound Blaster Live! 5.1 Sound Card

1 Answer

After installing ubantu10.04 creative sound blaster is not working.the same sound system is working on windows7

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Governor:

    An expert whose answer got voted for 20 times.

    Hot-Shot:

    An expert who has answered 20 questions.

  • Expert
  • 149 Answers

Try install ALSA drivers
ftp://ftp.alsa-project.org/pub/driver/alsa-driver-1.0.23.tar.bz2

Posted on Aug 03, 2010

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi there,
Save hours of searching online or wasting money on unnecessary repairs by talking to a 6YA Expert who can help you resolve this issue over the phone in a minute or two.

Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.

Here's a link to this great service

Good luck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Im looking for a driver for my creative sound blaster 5.1 xv for windows7


1. Click on this Link, 2. Scroll Down Change the Operating System to Windows 7
roadfox_55.jpg
3. Scroll up and choosing the driver. or If you want to download the application Click the application that best suits your needs
roadfox_56.jpg

Thanks for choosing Fixya

Jul 19, 2011 | Creative Technology Sound Blaster® 5.1

2 Answers

IT WON,T WORK WITH WINDOWS7


try the NGO modded drivers for creative sound blaster or audigy cards from: . http://www.ngohq.com/home.php?page=Files&go=cat&dwn_cat_id=20&go=giveme&dwn_id=20 . click agree and file will download....

Dec 09, 2009 | Creative Labs Sound Blaster Live! CT4620...

1 Answer

I have a Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS


Try to reinsert the microphone. Was it working b4 u have installed drivers. The drivers tat u installed should b compatible to ur motherboard.
Check the audio driver connection inside ur cabinet (front panel)
If u use audio splitter, sometimes the microphone may not work

Dec 08, 2009 | Creative Labs SoundBlaster Audigy 2 ZS...

Not finding what you are looking for?
Creative Labs Sound Blaster Live! 5.1 Sound Card Logo

Related Topics:

81 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Creative Labs Computers & Internet Experts

micky dee

Level 3 Expert

3015 Answers

Les Dickinson
Les Dickinson

Level 3 Expert

18425 Answers

Raghavendra Nagaraj
Raghavendra Nagaraj

Level 2 Expert

108 Answers

Are you a Creative Labs Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...