Question about Ford Car Audio & Video

1 Answer

I have a 61 ford and lookin for origanal sterio

I have a 61 ford and am looking at gettin the origanal head unite for the sterio where do i go to get one

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Mentor:

    An expert who has written 3 tips or uploaded 2 video tips.

    Scholar:

    An expert who has written 20 answers of more than 400 characters.

  • Expert
  • 71 Answers

Look on ebay. Check out year one.

Posted on Jul 11, 2010

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of.(from cars to computers, handyman, and even drones)
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
Goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Looking for. Info on gm block 3970010 looking for all origanal


That is just the casting number indicating it might be a 4-bolt main 350. You will need the stamped numbers on the block right in front of the passenger side head.

Jul 26, 2016 | Cars & Trucks

Tip

No audio even though sterio wires are all connected


My 1997 Alpine CDE-7828's wiring schematic doesn't disclose one important thing for many older and possibly even some newer sterios (aka 'head units'). If all wires are connected per the sterio's schematic andf sound is missing, you probably have a dedicated pin on yout vehicle's harness/connector that will read something like 'Turn-on AMP signal", <br />until you jumper the ignition hot lead (between the harness plug and your sterio) to your vehicle's 'Turn-on AMP signal' pin/connector wire (add a wire if none is supplied in your vehicle's connector), you won't get any sound even though all the other wires are connected per your head unit''s instructions.

on Nov 06, 2010 | Car Audio & Video

1 Answer

Lost my origanal nikon coolpix pro software need to download software


You can download Nikon Transfer from http://support.nikontech.com/app/answers/detail/a_id/61

Feb 10, 2010 | Cameras

1 Answer

98`350 yamaha warrior elertic start


may want to chec fuse-sometimes a normal lookin one is bad-test inspect wiring in ignition system for corrosion-cuts plug wire could be bad or connect

Aug 20, 2009 | 2003 Yamaha YZ 250 F

1 Answer

Sterio wireing


you will need to get a cord that connects to the sterio and then you need to match them up with these wires
the colors for the radio that are hooked up to the car are
  • orange is power
  • red is egnition
  • blue is power antena
  • black is ground
other ones will most likely be the sterio wires you just need to find colors that look a like and they will most likely match

hope this helps

Apr 07, 2009 | 2000 Ford Focus

1 Answer

KAC-7202 Major feedback after a few minutes of running.


you might try unplugging the wires from the sub, turn it back on with the wires disconnected- if the noise comes back the amp is probably bad - if the noise doesn'tcome back -turn your head unit off and reconnect the sub- if the noise comes then your sub's voice coil could be shorted- if the noise comes back you should try a different speaker to compare- if the noise still there with the test speaker your problem is definately the amp.
If these suggestions don't help please e-mail me at Merle840@aol.com i will be glad to help. Please give me a good rating if i have been able to help you M. MERLE

Oct 12, 2008 | Kenwood KAC-7202 Car Audio Amplifier

1 Answer

Hi. i need a code for an origanal stereo in my ford festiva . Thanks


look behind the glove compartment there should be a sticker on some thing back there with the code.

Aug 16, 2008 | Ford Festiva Cars & Trucks

2 Answers

No display


Check the electrical contacts on the back of the faceplate and on the front of the head unit for dirt/other damage. If nothing obvious there I would suggest sending the unit for service.

Feb 24, 2008 | Pioneer DEH-P6400 CD Player

Not finding what you are looking for?
Car Audio & Video Logo

Related Topics:

35 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Ford Car Audio & Video Experts

xxxxxx xxx

Level 3 Expert

4869 Answers

Colin Stickland
Colin Stickland

Level 3 Expert

22219 Answers

Donald DCruz
Donald DCruz

Level 3 Expert

17130 Answers

Are you a Ford Car Audio and Video Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...