Question about Kenwood KAC9105D Car Amp

1 Answer

No amp sound output

I turned my car on one day and i got no sound out of the amp. the red triangle light somes on, but the blue light never does. i didnt unplug anything and no fuses are blown.

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

  • Contributor
  • 4 Answers

It might be ur ground check the gound wire

Posted on Jul 06, 2010

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Panasonic tx 47p800h


i need sketchup 2013 s.no & author no for installation\

Aug 07, 2013 | Computers & Internet

2 Answers

Overload light on can't get any sound


here is your guide:

http://www.fixya.com/support/t13907270-sony_str_de925_stuck_in_protect_mode

Note : output transistors are embedded inside the Hybrid IC

on some models.

Aug 07, 2012 | Technics Audio Players & Recorders

1 Answer

Power is hooked up. Ground is connected. Both subs are connected. The triangle light is red, and there is now sound. All wires are hooked correctly...


on most amp red isnt good that means it in protection mode try turning your setting on the amp down all the way and turn the volume down tell you can get sound out of them then turn up the volume to were you would to them most and set the to what sounds the best but make sure the light doesnt dim down when the base hits

Jan 16, 2011 | Kenwood KAC-7204 Car Audio Amplifier

1 Answer

Cant get audio when i hook up my dvd player to my new LG hgtv


Ok, hi, I imagine that you are hooking up vis the HDMI, in SOME sets you also need to use the RED & WHITE Audio OUT, to Audio IN, as some HDMI's do NOT support the Audio, (They should though).
If connecting up COMPONENT Video, the Blue, Green & red, connections, then also too you need to run the Red & White, stereo audio output too.

The only other way is the COMPOSITE Video, the Yellow connection jack, here too you also need to run the Red & White Audio again.

Also ensure you sound is turned up Via the TV's remote, Also the DVD's Audio output must be set too, as BOTH will control the sound, and BOTH must be set to allow sound to be heard.
If you have all this correct, then you may have an issue with your DVD, if possible please try on another set, to prove it all actually works.

Aug 19, 2010 | LG 42PC3DC 42 in. Plasma HDTV

1 Answer

The amp.


check power fuse make sure it's not blown and gettin proper 12 volts if all connections are properly fixed maybe get it checked out

Jun 06, 2010 | Kenwood KAC-8104D Car Audio Amplifier

Not finding what you are looking for?
Kenwood KAC9105D Car Amp Logo

Related Topics:

269 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Kenwood Car Audio & Video Experts

xxxxxx xxx

Level 3 Expert

4860 Answers

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

76051 Answers

Jeff Turcotte
Jeff Turcotte

Level 3 Expert

8266 Answers

Are you a Kenwood Car Audio and Video Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...