Question about Epson EMP S1 Multimedia Projector

1 Answer

Emp-s1 When I hook my labtop sony vio to my projector it picks up when the lab top is booting but when I go to log in the picture goes away on the projector.

Posted by on

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    MVP:

    An expert that gotĀ 5 achievements.

    Governor:

    An expert whose answer gotĀ voted for 20 times.

    Hot-Shot:

    An expert who has answered 20 questions.

  • Expert
  • 115 Answers

Hello,

Pls change the display settings of your laptop to 800x600 or 1024x724 then check. The projector SVGA.

Pls tell if you are not able to solve the problem.

Viren

Posted on Apr 15, 2008

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

My Epson EMP-S1 projector shows pink color with VGA input only, ok with video input and menu screen. What can be the problem?


With the VGA you have a bad cable or a bad input jack. I would bet on the cable first. You are missing the green or the blue on the screen and that is why the red/pink is more pronounced now.

Oct 04, 2012 | Epson EMP S1 Multimedia Projector

1 Answer

I have epson emp700 projector - blue horizontal bars comming in picture but when i adjust the focus it goes but picture shows outof focus


i didn't get your question well. so you have good picture with blue horizontal bars. and when you change focus you have out of focus picture with no bars ?
try to do factory reset cos it seems like you have some settings wrong.
after that try to see if bars coming with signal connected or no.
if its only with signal try different cable and different input.

Mar 29, 2011 | Epson Projector Lamp for EMP-500, EMP-700

1 Answer

My epson EMP-S1 projector won't turn on. It worked fine two weeks ago but the power lights won't even come on now.


leave it plugged in for a few hours and see how it goes im talking like 4 hours... if still nothing then it could be the fuse on the main power board.... hope this is helpful :)

Feb 28, 2011 | Epson EMP S1 Multimedia Projector

1 Answer

Whe the projector is switched on and power light goes to solid green only a blank screen appears (basically only th lamp light) nothing else.


Be sure your input from the source is good. If a PC you may have to toggle the F8 or F5 to change the dispay to the projector. You can set the projector for AUTO Search to check all inputs at start up. If your doing WiFi or DVD/VHS player, be sure your using the outputs from those devices and that they match the projector input.

Feb 09, 2011 | Epson EMP S1 Multimedia Projector

1 Answer

Epson s1


hi-
before you send it to a repair shop pls try to remove all the devices that you attach to it and check if you are still going to get those light whites after awhile, or try using a different device in which it uses a different cable, did you attach a receiver as well from the tv to projector? try changing the cables as well. update me after you performed this steps, if it resolve it pls rate as fixya if not pls reply back. Thanks!!

May 10, 2008 | Epson EMP S1 Multimedia Projector

1 Answer

All I get is a white screen. I replaced bulb, and nothing is different.


open the projector (6 inset screws on bottom) - carefully rermove the top (there are 2 wire sets attached: one for the speaker and one for the control panel) -- make sure all wire sets are properly seated -- i had one loose set -- reseated it, closed the projector and the thing wotks fine now. every repair facility i called didn't want to deal with the projector, and one person told me i ought to buy a new one

May 10, 2008 | Epson EMP S1 Multimedia Projector

1 Answer

Emp s1


Hi Sam

Have you tried replacing the lamp ? If you have and the problem still persists try swopping the Ballast ( Lamp's power supply ) It solves this kind of problem 99.9% of the time.

Mar 24, 2008 | Epson EMP S1 Multimedia Projector

1 Answer

Epson emp s1


hi,

Pls check the lamp condition.

Viren

Jan 18, 2008 | Epson EMP S1 Multimedia Projector

Not finding what you are looking for?
Epson EMP S1 Multimedia Projector Logo

Related Topics:

110 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Epson Office Equipment & Supplies Experts

Les Dickinson
Les Dickinson

Level 3 Expert

18375 Answers

mukhtar21 shaikh
mukhtar21 shaikh

Level 3 Expert

2017 Answers

Cindy Wells

Level 3 Expert

4916 Answers

Are you an Epson Office Equipment and Supply Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...