Question about Kenwood KDC-135 CD Player

1 Answer

Stereo turns on but no sound from speakers - Kenwood KDC-135 CD Player

Posted by on

  • bturner12 Jun 08, 2010

    no, it has been in for a couple of year and I did use the adapter. I think I have a short in one of the speaker wires.

×

Ad

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    Hot-Shot:

    An expert who has answered 20 questions.

    Corporal:

    An expert that hasĀ over 10 points.

    Mayor:

    An expert whose answer gotĀ voted for 2 times.

  • Expert
  • 65 Answers

Did you just put it in? did you use harness adapter? if already installed a blown speaker can cause it to not play

Posted on Jun 06, 2010

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of.(from cars to computers, handyman, and even drones)
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
Goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Stereo only playbacks in mono. it used to play stereo


Stereo is actually two identical amplifiers which when the left and right of a stereo signal is fed into the respective inputs will reproduce the stereo sound through the left and right speakers.
Mostly there is a mono/stereo switch so if only a mono signal is available it is reproduced through both speakers.

You don't make it clear whether the playback is in mono or half a stereo?

If playback is in mono it will emerge from both speakers but the directional element will be absent. If the playback is in half a stereo the sound will emerge from one speaker only or mostly one speaker.

Most common problem is the failure of one of the amplifiers which could be electronic or the failure of any of the various switching usually used in such things.
The amplifiers can be tested by injecting a signal into each amplifier input and will be found satisfactory if the sound emerges from each speaker in turn at a similar volume.

Sep 01, 2017 | Audio Players & Recorders

1 Answer

I have a 2000 oldsmobile alero and I can't get sound out of my rear speakers good speakers and connection just no sound


OLDSMOBILE ALERO 2000 speakers - Sonic Electronix

www.sonicelectronix.com/oldsmobile-alero-2000-car-speakers.html
OLDSMOBILE ALERO 2000 speakers - find speakers that fit your ... sound. This size is capable of delivering exceptional mid-bass that can't be found in smaller ...

2001 Oldsmobile Alero Car Radio Stereo Audio Wiring ...

www.modifiedlife.com/2001-oldsmobile-alero-car-radio-stereo-audio-wi...
Easy Plug and Play Wiring Adapter. ... 2001 Oldsmobile Alero Car Radio Stereo Audio Wiring Diagram ... If you can't find your car audio wire diagram, car stereo wire diagram or car radio ... Right Rear Speaker Positive Wire (+): Dark Blue ... olds alero and I have replace the stock stereo and have found that the sound out put ...

Request a Oldsmobile Car Radio Stereo Wiring Diagram


Jan 21, 2016 | Oldsmobile Cars & Trucks

2 Answers

I connected a after market stereo in 2000 yukon the stereo turns on but no sound comes out and the stereo good what might be the problem?


If you got the stereo used the speaker wires might not work. I stereo only puts out sound thru the RCA output using an amplifier.

Aug 18, 2011 | Chevrolet Tahoe Cars & Trucks

1 Answer

'05 Nissan altima factory stereo..... I had removed my stereo to remove a cd that had got stuck.. Once I put the stereo back and connected it I have no sound from all my speakers once I turn on my...


it sounds like u didn't put the speaker connector thoroughly! Putting the stereo back might have disconnected the connection. Check it again!

Nov 08, 2010 | 2005 Nissan Altima

1 Answer

I have 4 wires, red (power(, black (ground), green (speaker), gray speaker...the stereo has these same color wires...so I connect the corresponding color. The boat has NO yellow battery wire that is on the...


(http://inform3.kenwoodusa.com/manuals%5CKTSMP400MR.pdf )
Here's a link to manual and wiring on page 30 on the PDF file.
Yellow is constant power from battery, for memory etc. Red should be to switched source.If need be, you can connect both to battery, but remember, you'll have constant power draw on battery when stereo left on but switch turned off, and will draw battery down, if you forget to shut it off, and leave the boat. Speaker negatives to black should work but I would advise hooking my 2 right and 2 left + speaker wires from stereo together, then to one of the speaker positives,right or left for better sound. Fronts will usually supply higher ( high and mid range), and rears will supply lower sounds (woofer) Joining them together will give better sound usually, when only using 2 speakers, on a 4 speaker stereo. You may want to test with them joined and not, to see what sound you like better.

Sep 26, 2010 | Kenwood KTS-300MR CD Receiver

1 Answer

2005 Chevy Silverado Bose stereo operators manual, how do I set the EQ presets?


My left front speaker sounds distorted at low volume but sounds ok when I turn up the volume.2005 Chevy silverado bose stereo and speakers

Apr 30, 2010 | OEM Systems Car Audio & Video

3 Answers

How do i hook up the speaker to my computer


if you have stereo speakers, connect it to the green audio port on your computer. if you have digital surround, you have green, yellow and black. insert the speaker connectors accordingly.

Mar 14, 2010 | Acer Aspire T310 PC Desktop

1 Answer

I have hooked by two bose 161 speakers using 14 gauge speaker wire (about 8 feet) to sony str-dg720. But I get absolutely no sound from the speakers. I have hooked the speakers to port A set of input...


You gots ta isolate the problem.  Disconnect the speakers and hook them up to a stereo you know that works.  If you don't hear sound coming out of the speakers, then you know the speakers are fu.k.d up, so you need to look on the speakers to see if there is a fuse that is blown that needs to be replaced.  If you got sound coming through, then disconnect them and hook them back to the original stereo making sure you got a good connection and all the wires are in good and tight.  Then turn your stereo on and go through the various channels like Tuner, Tape Deck, Aux, and DVD to see if you get any sound.  Also turn the volume knob up. If you don't get any sound after all this, you know there is something wrong with the stereo your using.

Oct 29, 2009 | Sony STR-DE685 Receiver

2 Answers

Static noise from car stereo


change youre speakers they are blown if they are making staticy sounds i have recently chnged my speaker cuz of the static and it was kuz they were blown

thats all i can think about
hope it works

Oct 28, 2008 | iLO XM-MP3-CD Car Stereo

1 Answer

Stereo System Doesn't Make Sound


Tell your son not to play with your stereo.
Sorry that was a bit blunt. The Speakers from a bose system generally run at about 4 ohms of resistance, your sherwood amplier is spitting the dummy because it can't handle that sort of a load. get some proper speakers and make sure that they are connected up properly, and that none of the cables are touching.

Dec 11, 2007 | Bose 901 VI Main / Stereo Speaker

Not finding what you are looking for?
Kenwood KDC-135 CD Player Logo

215 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Kenwood Car Audio & Video Experts

xxxxxx xxx

Level 3 Expert

4874 Answers

Donald DCruz
Donald DCruz

Level 3 Expert

17130 Answers

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

76846 Answers

Are you a Kenwood Car Audio and Video Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...