Question about Logitech Z-5450 Computer Speakers

Open Question

My z-5450 die,no any lights on my control pod,like no power

Posted by on

Ad

2 Suggested Answers

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad
AldRezaine
  • 995 Answers

SOURCE: Does anyone know where I can get a replacement

Look for it to an electronics stores near you.

Posted on Mar 31, 2010

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Bought ipod (white) 1 gig, from ebay .. will not play, will not start, just blinking lights. held play for 3 sec to get green light, still nothing, all controls only render orange and green blinking ......


Hi, problem can be solved. You need t look out for two things:

1. the battery of the i pod,
2. the memory of the i pod.

Checking the battery, the battery cell of the i pod might be too weak to power up the i pod, so you need to test with another battery before purchasing a new one. It may also need to be charged properly for longer hours before it can be able to power up the i pod.You can also check that out.


Checking the memory of the i pod. The memory of the i pod can also be the cause. Virus or corrupted applications can cause to malfunction.

After checking battery, if it does not work that means you will need to flash the i pod for the memory to be restore back to normal again.

Take care.

Apr 14, 2010 | Apple iPod nano

1 Answer

Cruise control will not engage


You will see 2 cables going to the carburetor. One will be the throttle cable and the other is the cruise. Follow the cruise cable back to the vacuum pod and you should see the vacuum lines feeding the pod. You can remove the line at the pod and place another line in that sprout and **** on the hose. If the pod contracts its good, if you **** air the pod has a hole and it is defective.
If the pod is not defective remove the vacuum line feeding the pod and check for holes.

Aug 23, 2009 | 1999 Mercury Villager

3 Answers

Logitech Z-5450 5.1 surround sound speakers - no sound from rear right only


Unfortunately I have the same problem. As an electronic engineer I suspect that the power supply part of the unit is damaged. I opened up the module (don' t try it, its a little bit tricky since there is a type of glue around the silver bezel, after you remove the 4 screws from the front holes) and did some quick static measurements with a multimeter, so far no luck. Since I am still in warranty I will try to replace the item. Hint: protect your electronic equipment with ups or surge protection devices.

May 30, 2009 | Logitech Z-5450 Computer Speakers

2 Answers

Control Pod for Bose Companion 5 speaker system


I had the same problem right out of the gate, the volume dial on my control pod for my Companion 5 wasn't working, however, the touch pad and LED worked. I called Bose customer service and was instructed to:

First, unplug the power directly at the back of the woofer while the unit was on;

Next, I was instructed to unplug the control pod, visually inspect for any damage/defect;

Finally, re-seat the control pod on the back of the woofer and then lastly plug the power cable back into the woofer.

It worked like a charm. I hope this is helpful!

Jan 29, 2009 | Bose Companion 3 Computer Speakers

1 Answer

Audio control pod seems dead


You can see about getting a new control pod from ebay or craigslist but the problem is more likely inside the subwoofer. Below I have pasted a link to a forum thread about fixing the Gigaworks S750 systems. There is not much information there about control pod problems but at least the people on the thread will help as much as they can. If you are not familiar with electronics then some of the people on the forum thread can help if you are willing to ship the subwoofer box to them.

http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=speakers&thread.id=8037&view=by_date_ascending&page=1

Nov 09, 2008 | Creative Labs Gigaworks S750 Computer...

2 Answers

Audio control pod


I have a similar issue too, but my problem is that the sub has green light, and my control pod has an 'off' light, but it won't turn on :(

Jun 16, 2008 | Creative Labs Gigaworks S750 Computer...

1 Answer

Control pod


Double check the connections, if the connection for the control pod is good then something is wrong inside. I would say most likely thing would be a problem on the power supply inside the subwoofer box.

Nov 29, 2007 | Creative Labs Gigaworks S750 Computer...

Not finding what you are looking for?
Logitech Z-5450 Computer Speakers Logo

Related Topics:

290 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Logitech Audio Players & Recorders Experts

kakima

Level 3 Expert

102366 Answers

Henry  Thomas
Henry Thomas

Level 3 Expert

1074 Answers

JP Services
JP Services

Level 2 Expert

310 Answers

Are you a Logitech Audio Player and Recorder Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...