Question about Garden

1 Answer

Starts and runs good but after an hour of cutting when you turn off.. then you want to cut again it will start just fine but when you engage the blades the fuse blows it has a 20 amp fuse is this the right size fuse or is something shorting out the pto...

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    MVP:

    An expert that gotĀ 5 achievements.

    Governor:

    An expert whose answer gotĀ voted for 20 times.

    Hot-Shot:

    An expert who has answered 20 questions.

  • Expert
  • 66 Answers

I normally see 30 amp fuses to the deck...but it depends on which mower you have. If you place a larger fuse and it does take a 20 amp..you may burn something up. I would check the blades, spindle towers and clean all the stuff on top and inside the deck to look for something catching on the blades. www.nnyparts.com

Posted on May 30, 2010

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

2004 cut out..then started..then cut off while turning into drive..steering locked..tried to start..whirring sound but won't start..running fine before


> whirring sound

Not related to other described problems but this is the sound when a starter is not engaging the teeth on a flywheel.
This implies either a failed Bendix that shoves the starter gear into the flywheel or a missing tooth or teeth on the flywheel.

Jun 06, 2015 | Volvo XC70 Cars & Trucks

1 Answer

After or during rain with the water on the road the car will have an engine shutter and slows right down and then cuts out, it does not want to start and drive until a about 12 hours latter.


Well sir or mam. If I had more information it would be helpful. First, has the car ever had a tune up? (spark plugs/wires/distributor cap and rotor) If your vehicle is at least 6 years old or has 60,000 miles on it that would be a great place to start. However the problem your describing is what sounds like a worn out distributor cap and rotor. They should be removed from the vehicle and inspected for corrosion. If they appear to be discolored or rusty I would definitely replace them. That's where I would start. If you still have problems after that please contact the site again and I can give you more info.

Apr 05, 2015 | Cars & Trucks

2 Answers

Starter clicks will not turn engine over


next is jumper cable jump start to good running helper car battery.
that cuts cause in 1/2 , 15min works.
car starts, your battery is bad, or not charging, running, or is only discharged. (left head lights on)
wont crank. now?\\
hot wire the solenoid, for cutting possibles in 1/2 again.
what transmission? in car?

see tricks here. (and the hot wire trick)
http://www.fixkick.com/nocrank.html#tricks

Feb 15, 2014 | 2005 Honda Accord 2.0

1 Answer

Starts and cuts off


serial number/keygen for registry reviver

Jan 28, 2014 | Cars & Trucks

1 Answer

Kmx 200 (1988) not starting


Sounds like its not getting enough fuel to stay started. Look for clogged fuel lines and bad gas.

Feb 07, 2013 | kawasaki KMX 125 Motorcycles

1 Answer

My wife can drive around town for about an hour the car runs good but she will come back home try to leave again and the car want start but if i let it sit for about an hour then it will start


the ignition (coil) is affected it will make your car cold run fine but cuts off when hot if occurred look for the coil replace it with new one

Jun 24, 2011 | 1990 Buick Skylark

1 Answer

2003 hyundai xg350. Starts and runs, then cuts off.


Ita an imobilizer fault.Try changing the key fob battery first.Before having it reprogamed.

Jul 07, 2009 | Hyundai Motor 2003 XG350

Not finding what you are looking for?
Garden Logo

Related Topics:

140 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Garden Experts

Dennis Key
Dennis Key

Level 3 Expert

2478 Answers

john h

Level 3 Expert

12173 Answers

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

76164 Answers

Are you a Garden Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...