Question about Intel 865G Motherboard

1 Answer

No display .The moherbord is giving Beaf, The processor is ok, the ram is also ok, Is this is any problem of jumper setting. please send me a answer , as i can solve the problem

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Genius:

    An expert who has answered 1,000 questions.

  • Master
  • 1,027 Answers

BE code is boot device failure, could be the HD is bad, or the on-board chipset has failed.

Posted on May 27, 2010

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
New users get 2 Free calls (no credit card required) and instant help on almost anything you can think of (from cars to computers, appliances, handyman, and even pets).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
Goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Changed cpu on packard bell imedia d3318, still getting no signal on monitor and no beeps. When I remove the cpu and power on, there are no beeps


Have you check with different RAM, Did you try to reset BIOS by removing the CMOS battery and shorting CMOS jumper? Your Processor may be ok but you are plying with it. When there use to be no display then first thing you should doubt with the CMOS battery and the RAM and Motherboard, rather then CPU, CPU hardly gives problem.

Aug 14, 2012 | HEWLETT-PACKARD Computers & Internet

1 Answer

Asus Mother Board(P5GV-MX) display off, Boot time sound also off, The ram is OK. Processor can't check. Please give me solution.


Asus Mother Board(P5GV-MX) display off, Boot time sound also off, The ram is OK. Processor can't check. Please give me solution.

Oct 18, 2010 | ASUS P5GV-MX Motherboard

1 Answer

My D101ggc motherboard is not giving the display. After the problem i have changed the smps,ram,processor but nothing solve my problem. Please give me a solution.


Are you using onboard video or a seperate video card?

Have you tried clearing the cmos settings with the jumpers?

What's the history with this problem?

Dec 07, 2009 | Intel D101GGC Motherboard

1 Answer

The motherboard not give any display !


last 2 things to do
1.remove the cmos battery
2.remove the cmos jumper.
remove power cable from power supply.
3.wait for 2 to 3 mins

4.put the jumper back to the correct position usually pin one and pin 2
5.try to start the mb if ok
ok

Nov 13, 2009 | ASUS P5N32-SLI Deluxe Motherboard

1 Answer

Asus motherboard( A7N266-VM)


FOr reset motherbord settings to defaults you can reset with 2 methods.
(1)Pull cmos cell from motherbord for 10 minutes so all settings defaults.
(2) Find jumper on motherbord named "Clear cmos" It has 1-2-3 pins.Put jumper in 2-3 position and thne power up then again put pin in 1-2 position thne all settings defaults.
Refix RAM memory.Clean dust from all parts.
Open processor and processor fan.
Remove pci cards from motherbord then check.
Make sure motherbord not ground with cabinet.
Let me know if you need further assistance.

Nov 11, 2009 | ASUS A7N266-VM Motherboard

2 Answers

START UP PROBLEM


You need to reset bios.
Open cpu cabinet and pull cmos cell from motherbord chipset for 15 minutes then all settings are factory defaults.
Aslo you can reset settings with jumper settings .
Refix your RAM memory. Refix processor.
Reattch ATX power supply to motherbord.
Thanks for using fixya.
Please rate solution if it helps.

Jul 20, 2009 | Asrock ALiveNF6G-VSTA (MB-ALVNF6G)...

1 Answer

It's 945GCR Motherboard. When the jumper is kept in clear mode it is going on. when it is in normal there is no display. I've checked RAM and Power Supply. Everything is fine. Can anyone assist me!


Please check the capacitor near processor, 1000uf or 2200uf. do you see the the top of it is change shape i mean convex. if yes, just replace it. If not, turn on the pc without RAM, do u hear beep sound? if beeping its normal but the controller or chip set is not work good

May 04, 2009 | Intel D945GCL Motherboard

1 Answer

I HAVE A COMPUTER WITH CONFIGURATION OF INTEL EXTREME DP45SG MOTHERBOARD,QUAD CORE 6600 PROCESSOR,NVIDIA GRAPHIC CARD,DDR3 RAM(1333 HZ),500GB HDD(SEAGATE) and still my compuer screen shows NO DISPLAY...


So basically you cannot get the pc to POST. Meaning you have just a black screen when you power on the pc, right?

First off, did you attempt to update BIOS before this happened. 90% of the time this is caused by a corrupt bios.

If you did not try to update BIOS before the problem started then try these troubleshooting steps.

1. Full power down. Unplug the power cord from the Power supply. Then hold down the pc power button.
Try to boot the pc.

2. Open the case and reseat the graphics card, hard drive, and RAM.

3. Take out one of the RAM sticks if there is 2 or more. Swap the RAM sticks in different RAM slots.

4. Set the Cmos jumper to clear. Power up the pc. Power down the PC. Set the Cmos jumper back to normal position, power up the PC.

5. Unplug and replug all the power supply cables.

6. Check the powersupply function. Either by a powersupply voltage checker, put the powersupply in a different pc, or try a different powersupply in the problem computer.


Ok try all this first...



Feb 27, 2009 | Dell Dimension 4600 PC Desktop

1 Answer

When cpu switch on processor & power supply fan runs, no display


if you have swolen capacitors you are on the road the failure

buy a new mb and save yourself some time.


hope this helps

Dec 30, 2008 | EliteGroup P4IBMS Motherboard

2 Answers

No display smps ram Processor ok


Did U try to unmount the CMOS Battery and shorting the CLRTC Jumper? If not, first check whether UR CMOS Battery is OK. If the Battery is more than 1 years old, try replace it.

Mar 11, 2008 | Intel D845GVSR Motherboard

Not finding what you are looking for?
Intel 865G Motherboard Logo

Related Topics:

44 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Intel Computers & Internet Experts

Tony

Level 3 Expert

2600 Answers

David
David

Level 3 Expert

778 Answers

vsri9

Level 2 Expert

73 Answers

Are you an Intel Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...