Question about Paradyne (6218-A1-200) Wireless Router (6218A1200)

1 Answer

No link light

Link light doesn't glow

Posted by on

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Novelist:

    An expert who has written 50 answers of more than 400 characters.

  • Expert
  • 210 Answers

Either;

Nothing is plugged into the particular port you are referring to...
or
The LED has died and makes not difference to the operation of the port.

Posted on May 26, 2010

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Low beam doesn t work


If both the low beams do not glow, the fusible link, relay or dim/full switch may be at fault. If one beam does not glow, the beam is fused, and has to be replaced. The head lamp relay is located in the engine bay compartment.

Nov 26, 2013 | Toyota Corolla Cars & Trucks

1 Answer

I just moved into a house with a Gaggenau EB 846-6. Light and fan work. Heating element doesn't seem to work in top or bottom 'socket'. Also, neither heating indicator light illuminates


since neither light is going on, then i believe that you either have a bad thermostat, or possibly that you only have half of the voltage going to it, and gaggenau doesn't have gas units so it doesn't have a glow bar like the previous guy said.

Jul 21, 2012 | Ovens

1 Answer

Glow plug light dose nt cycle like it should.


This is caused by burnt out glow plugs, when the glow plugs fail it changes the resistance so the glow plug controller/timer doesn't cycle properly, it is the same as when a turn signal bulb burns out.

Feb 09, 2012 | Cars & Trucks

1 Answer

Whirlpool gas oven will not heat


most likely you have a bad ignitor,pull out the racks and remove the floor to the stove,turn on the bake,if the ignitor glows but it takes more than 40 seconds for the flame to light you have a bad ignitor even though it glows and if it doesn't glow at all the ignitor is bad,also if the broil lights on top and the bake doesn't change out the ignitor.next time send the model number and i can look up your machine to help you better.

Nov 15, 2011 | Whirlpool Ovens

1 Answer

Oven doesn't light. The element glows, but the


Hello Randolph,

Since the ignitor glows it eliminates all other possibilites and the ignitor is weak and not drawing enough amprage(3.3 to 3.6) to open the gas valve, i know you going to have a hard time believing that since it does come on, but i base my diagnosis on my 30 years experience as a appliance repair technician

Gene

Jul 25, 2011 | Kenmore Ovens

1 Answer

Hoping someone can point me in the right direction. Oven won't light, but the stove top burners are fine. Don't smell any gas or any indication the oven is attempting to light....


next time send the brand name and model number so i can look up your machine,if it's a gas stove most likely it will be a bad ignitor,even if the ignitor glows it still could be bad,if the flame doesn't ignite and the ignitor is glowing change it out,if it isn't glowing pull out the ignitor and check it with a meter,common problem.

May 07, 2011 | Ovens

1 Answer

Car wont start when engine is cool


sounds like a glow plug problem,if it starts o.k. when warm,but not when cold,does it smoke a lot when trying to start it cold,if so i would say your glow plugs are either burned out or theres no power to them when you turn on the key,do you see the glow plug light on the dash,it may light,but that doesn,t mean the glow plugs are getting power

Apr 16, 2010 | 2000 Toyota Land Cruiser

Not finding what you are looking for?
Paradyne (6218-A1-200) Wireless Router (6218A1200) Logo

Related Topics:

67 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Paradyne Computers & Internet Experts

Cindy Wells

Level 3 Expert

5096 Answers

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

75744 Answers

Olaso Nelson D

Level 2 Expert

62 Answers

Are you a Paradyne Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...