Question about Jandy Aqualink - Rs24 One Touch Pool / Spa Combination Control System

1 Answer

The water temperatue indicates 150F. The water sensor is good. Does anybody know what the problem might be? I disconected the sensor wires and still reads 150F.

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    Superstar:

    An expert that got 20 achievements.

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

  • Master
  • 8,404 Answers

The readout is defective ... replace it.

Never get in a hot tub that is above 105 ... and limit your stay to no more than 15 minutes at that temperature.

Posted on May 16, 2010

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

What would cause this? My dash water in fuel warning light remains on even though I have unplugged the sensor in the diesel filter.


It would stay on if the sensor is unplugged. That indicates a malfunction. Why would you unplug it? Have you drained your water separator? You would probably want to measure resistance on the sensor itself, to see if it is malfunctioning. Water in diesel is not a good thing. If you are sure the indicator light is telling you there is water when there is not, you may have a bad sensor or a short in the wire, etc. The reference voltage for most computer controlled sensors is 5V. I do not see what type of vehicle this is or what year, so my information is very limited. You do not want that sensor to stay unplugged though. ESPECIALLY IF IT IS A NEWER VEHICLE (96 & later). If the sensor is bad, replace it.

Mar 08, 2016 | Cars & Trucks

2 Answers

What does error F:16 indicate?


no one will know without a MAKE and MODEL.

Dec 26, 2015 | Washing Machines

1 Answer

Where is intake temp sensor located on 2006 bmw x3 with m54 engine


I don't know, but if you look up the part it may show where it sits on the engine, or google up install temp sensor m54.

Mar 28, 2015 | 2006 BMW X3 3.0i

1 Answer

How do you replace an oxygen censor


Their is a special socket made just for this, your local parts store should know what you are talking about, price around $10.00 us. disconect electrical conector ,set socket over o2 sensor turn ratchet counter clockwise and unscrew o2 sensor. start new o2 sensor by hand so as not to cross thread it .tighten with socket and reconnect wires if this is helpful please leave me good feedback

Apr 06, 2013 | 2006 Ford Expedition XLT

1 Answer

We just bought a house with an AquaStar II solar pool heater, when we try to adjust the temperature we get a flashing check sensor error. Can anybody help us find the sensors or how to fix it?


On the Goldline controllers, the check sensor light flashing means the sensor on the roof is either bad, disconnected or shorted out. When the check sensor light is solid on, that indicates it is the pool sensor. Check the wiring from the controller to the sensor on the roof. If the wiring is not damaged, most likely you will need to replace the sensor. You can check the sensor with an ohmeter, it should register 10,000 ohms at 77 degrees.

Oct 02, 2011 | Water Heaters

3 Answers

I Have a 1992 dodge dakota And my temp gauge does not move. Do you know whats wrong with it


find temp sender turn key on and disconect wire from sender and earth it if guage moves to hot sender falty, if not guage faulty, or broken wire,or no power to guage

Aug 14, 2011 | 1992 Dodge Dakota

1 Answer

Hi, My Jetta3 cli guage is showing that the car is overheating. The electronic console unit reports correct temperatue 94 degrees. The car is using in excess of 14L/100km. This is attributed to the car...


May be oxygen sensor which also regulates fuel. That plus temp sensor is main inputs to fuel control. As 02 sensor fails computer can send wrong amount fo fuel and this will eventually burn up your cataylic convertor which will cause more problems. scanners are hard to come by on bosch systems but you need to get some info on voltages coming from 02 sensors and look for cross counts which is an indication of reaction times for the sensor. It should show movement from high to low voltage as the computer adjusts fuel. If the signal is staying in one range the computer will keep adding fuel thinking it is running lean. Hope this helps a little. If so please reply as this helps me continue to answer questions here and good luck

Apr 29, 2010 | 1995 Volkswagen Jetta

1 Answer

Where is the sensor located under the hood cause my low coolant light won't go off


hi, the coolant level sensor will be located near to where you fill it up with water it usually the cap that has the level in it you might see the wires coming from it, it will be located within the filler bottle so look for any wires near here.

Make sure the water isnt low and if you disconect this light you might get a water leak and never know and you could then blow the head gasket witch would cost 1000s to get put right.

Let me know how you get on or if you need further assistance ok

Nov 04, 2009 | 2002 Mercury Sable

1 Answer

02 sensors wiring


The yellow and white wires take any white wire.I dont now why they dont tell you that.And just fit black to black and grey to grey that simple good luck pippall.

Aug 08, 2009 | 1996 Jaguar Xj Series

2 Answers

Cooling fans not kicking in at high temperature.


problam could be with your coling temperatuer sensor .make sure fuse for you raditor fan is good.and you have coolant in you raditor.

May 20, 2009 | 2003 Audi TT

Not finding what you are looking for?
Jandy Aqualink - Rs24 One Touch Pool / Spa Combination Control System Logo

Related Topics:

113 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Jandy Pool & Spa Experts

David Spradling
David Spradling

Level 3 Expert

5056 Answers

Pj Kiley
Pj Kiley

Level 1 Expert

21 Answers

Bill Jordan

Level 2 Expert

372 Answers

Are you a Jandy Pool and Spa Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...