Question about Jobo Giga One ULTRA MP3 Player

Open Question

I have lost all sound on my nas-e35hd!......even thru the headphn socket. HELP

Posted by on

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

How do I get my files back?


It seems your OS on the NAS has being destroyed some how (maybe a power failure or unattended shutdown...). To recover your files from the broken NAS, I suggest to open your NAS and get the HDD out. Most NAS works with a special embedded Linux system, so it's possible the internal HDD to have ext2, ext3 or ext4 structure wich is completely readable if you connect the extracted NAS's HDD to a desktop of any kind and boot from a Live CD as PartedMagic. Once you boot that LiveCd, you could mount the existent partitions on the extracted NAS HDD (and attached to the system that you've just booted) and recover your files from it. Also you could check the NAS HDD to see what's going wrong with him, also from inside the PartedMagic. For that, you need some Linux skills, but don't be afraid: it's much easy than you figure... And, as final suggestion, mount the NAS's HDD founded partitions as READ-ONLY, to prevent them to be erased/deleted by accident.

Sep 27, 2014 | Computers & Internet

1 Answer

Lg kmm 555 my headphnes jack does'nt unplug


You have a bad headphone jack, take phone to manufacturer for repair.

Apr 30, 2012 | Cell Phones

1 Answer

I have a panasonic G20 TV with wireless connection to my network. there no problem accessing vieracast (the internet connection is working). I have a NAS (DLNA) drive connected to my router. PC's find...


i am having a similar issue with my Panasonic G20 and Dlink DNS-323 NAS drive. I installed Twonky 6 and it worked for a short while and now does not even list the server in the list of the TV. Anyone else know what NAS drives are compatible with this TV?

Mar 09, 2011 | Televison & Video

1 Answer

( no sound from speaker) i detached the grundig headphnes from my satellit 800 millenium -- the speaker remained 'silent' --otherwise, the radio appears to be functioning normally -- the radio functions...


it maybe that the cut off switch in the headphone jack has stuck as you place in a jack to the headphone socket there is a small switch that mutes the normal speakers and this should switch back on as you remove the headphones, this may have stuck. you will have to open the back and check the back from inside. try to short the mute and see if that is the problem. maybe squirt a small amount of contact cleanrer spray in the jack hole and insert and remove the headphone jack a few times this may resolve.

I hope this was helpful

Dec 12, 2010 | Grundig Satellit 800 AM/FM/SW Radio

1 Answer

How can i download instruction manuel for sony hdd audio systen nas-e35hd


Hi,

You can download the instruction manual in PDF format by clicking this link.

You'll require Adobe PDF Reader installed on your computer to view the manual. If it is not already installed on your computer, download it free from: http://get.adobe.com/reader/

Hope this helps. Thanks for using FixYa


f0699fc.png

Aug 29, 2010 | Sony Audio Players & Recorders

1 Answer

When i plug my headphne and it only hear the left speaker intstead of the right i only hear one side only instead of both sides and when i try to play through my stereo bluetooth and its said you have to...


Sounds like your headphone's port on your phone is the cause.Try connect,disconnect and then reconnect the headphones for a few times to clear it up.

Jul 28, 2010 | Cell Phones

1 Answer

Pairing probs with insignia bluetooth wireless headphns to iphone, device is showing up on iphone, but no sound


have your put a new battery in your headphones.
they show 10 hours of continuous play so the battery may be charged enough to pair but not to power the headphones.
Change the batteries and try it.

May 12, 2009 | Audio Players & Recorders

2 Answers

Can't Access Public Shares via NFS


You can mount the shares something like this:

mount -t cifs -o username=backup,password=YoUrPaSS //192.168.0.145/projects /mnt/nas/projects/

...where 192.168.0.145 is IP of SS4000-E and /projects is the shares folder
and /mnt/nas/projects/ is folder you have created on your Linux box

Hope this helps
Best Regards
ashley

Apr 11, 2008 | Intel SS4000-E (SS4000ENA)

2 Answers

Can't assign ip configuration to NAS 208


Probably the NAS got the same IP address of the router/switch. Something like 192.168.1.1. Try changing your router default IP address to 192.168.1.3. Look for the NAS now.

Dec 22, 2007 | Computers & Internet

1 Answer

Self Testing


Ouch... You didn't say who's NAS device it is? It sounds like you may have a firmware issue on controller. You may need to reset the controller to the factory defaults. I'd suggest that you contact the manufacturer for details on how to do so. They should also have details on how to recover your data. If you can let us know what kind of a NAS device it is, maybe we can find more details on it.

Aug 31, 2007 | Thecus N5200

Not finding what you are looking for?
Jobo Giga One ULTRA  MP3 Player Logo

Related Topics:

26 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Jobo Audio Players & Recorders Experts

kakima

Level 3 Expert

102366 Answers

 Grubhead
Grubhead

Level 3 Expert

5259 Answers

The Knight
The Knight

Level 3 Expert

74666 Answers

Are you a Jobo Audio Player and Recorder Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...