Question about Volfenhag ZX-7180 Car Audio Amplifier

2 Answers

No sound the amp powers on but will not produce any sound.

Posted by on

2 Answers

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

  • Contributor
  • 1 Answer

What is the ics and how do you get the Board out I know a little bit bout them fixed a few other brand amps

Posted on Dec 08, 2014

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    MVP:

    An expert that gotĀ 5 achievements.

    Governor:

    An expert whose answer gotĀ voted for 20 times.

    Hot-Shot:

    An expert who has answered 20 questions.

  • Expert
  • 175 Answers

Will be output ics check the ics on the sides of board and see if any are burnt

Posted on Apr 27, 2010

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

My technics new class a wont produce any sound


does the power amp have any speaker buttons? did you press one, from the group with no speakers connected?. Are the speaker cables still connected? think what happened before you lost the sound. There could be the cause.

Nov 04, 2014 | Audio Players & Recorders

1 Answer

When installed, amp gets power but produces no sound


If you have a small mom and pop shop in your area. I would have them check it out. You might have gotten lucky.

Mar 28, 2014 | Sony Exm-502 Mosfet 2 Channel Stereo...

1 Answer

Pioneer Radio in 95 Ford F-150 doesnt produce sound


Maybe there is a separate amp with an open fuse.

Dec 19, 2013 | Pioneer Car Audio & Video

1 Answer

My peavy kb300 produces a crackling noise & cuts off intermitently when I raise the volume on all 3 chanels.


Low Voltage power supply regulation issue, particularly with +15V and -15V.

Dec 23, 2011 | Peavey Music

1 Answer

Dear Sir, I hav dell vostro 1015 laptop with windows Xp Operating system. I have purchased 4.1 subwoofer system. When i am connecting subwoofer to pc audio output & all 4 speakers to back of...


Recheck your wiring and instructions. If your woofer is self powered perhaps the amp is no good. Actually it better have amps since the laptop output will not power those speakers.

Mar 31, 2017 | Computers & Internet

1 Answer

Volume at 10 produces very low speaker output.!?


It sounds to me that all you are getting is the pre-amp stage of the amp and nothing from the power amp stage. As it is on both channels then it is something that is common to both. This could be something to do with the power supply of the power stage. Or whatever is on the heatsink. It could be that the amp uses a single audio amp IC for both channels. If it does my bet is that it's gone. If it uses two sets of semiconductors for the right & left channel it would be highly unlikely that both channels have gone, but not impossible.

Dec 27, 2009 | Audio Players & Recorders

1 Answer

Mtx 1501d


ARE U USING THE CONTROLS THAT CAME WITH THE AMP?
USUALLY THE CONTROLS CABLE GOES BAD

May 08, 2008 | MTX Thunder 1501D Car Audio Amplifier

1 Answer

Not producing sound


It sounds like the power supply may have failed. I'm not familiar with that particular Boss amp but many amplifiers will light the power indicator even though the amp isn't operating.

Have you checked your speakers to see if they're blown?

Have you checked the wiring to make sure the speakers are still connected to the amp?

Dec 19, 2007 | Car Audio & Video

1 Answer

Amp powers on, but no sound is produced


a failed volume control potentiometer? it's possible.

Jun 04, 2007 | Sherwood RD-6108 Receiver

Not finding what you are looking for?
Volfenhag ZX-7180 Car Audio Amplifier Logo

Related Topics:

124 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Volfenhag Car Audio & Video Experts

Robert Rankin

Level 2 Expert

338 Answers

Professor_V
Professor_V

Level 2 Expert

92 Answers

Electro Med Services...
Electro Med Services...

Level 3 Expert

6694 Answers

Are you a Volfenhag Car Audio and Video Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...