Question about SanDisk Sansa e250 MP3 Player

2 Answers

How can i fix my sansa e250 2gb PLS HELP

First my sansa e250 wont load properly it only shows sandisk den goes black, and i read some forums and followed some tips and i copied i2c-e260.bin file to the 16mb format drive of the recovery process, when i disconnected the player i said rom updating completed and turned off and i cant turn it on again, pls help me tnx.

Posted by on

  • venky7971 Mar 20, 2008

    Before its shows only sandisk ,after i go to recovery mode format 16mb drive then i put firmware updater files in that drive after that its shows fonts uptated then its restarat ,now i try to switch on in dispaly blank only,now i am not able to go recovery mode ,its totally dead it seems.............

×

2 Answers

Nothing will happened?..

Posted on Mar 23, 2008

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Vice President:

    An expert whose answer got voted for 100 times.

  • Master
  • 758 Answers

It sounds like you are having some firmware issue..To resolve that problem, there are two things you can do..
First, try to reset the device the device by pressing the power button for about 15 to 20 seconds...
second upgrade the firmware on the device even if you have done so already...
For additional help please contact me..
Please rate accordingly
Thank You
Computerrep

Posted on Mar 20, 2008

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

S-protection


This means that there is a short detected on one of the amp outputs. Try disconnecting the speakers from the back of the unit and power on. If fault still persists then likely you have a bad output ic or FET (transistor). If fault goes away after removing speakers then plug them in one by one to see which is the culprit.

Jan 12, 2017 | Audio Players & Recorders

1 Answer

Hi I have an apple ipod model A1285 I loaded music but i cant play it. The play list shows 0. Can you please assist.


may want to check the library in iTunes to make sure the files are there on your hard drive and on your iPod if the problem persists clear your library and make iTunes find your music in your hard drive again and try placing the music onto the device once more

Jan 06, 2017 | Apple A1285 Nano 8Gb 4Gen Personal Mp3...

1 Answer

How do I test for a poor ground wire as opposed to a bad ground wire?


One tiny wire has very little resistance. Turn up your Ohm meter to it's highest setting. Be sure to have it calibrated exactly the same for each test (zeroed out). The very good connection should read infinite but the tiny connection should show a tiny bit of resistance. It's difficult but not impossible. Get a friend to help so the resistance in your body doesn't affect the data. Use one hand and new clips.

Jan 23, 2015 | Audio Players & Recorders

1 Answer

I have a Toshiba Satellite A665-S6088. The last time I used it was last night and everything worked fine. It works with Windows 8.1, it has for a few months now, never had any problems until now. No...


Unplug the unit from ac power. Remove the battery. Wait a minute. Press and hold down the power button for 30 seconds. (Yes, I know, nothing will happen visible). Replace battery. Plug unit back in. Now try the power button and see if the unit resets. Sometimes this helps when all else fails especially with a computer which has "hung up" like yours. Let me know if this worked!

Aug 26, 2014 | Audio Players & Recorders

2 Answers

I have a Rowe R80 jukebox and after moving it it has no sound through the speakers I am in New Zealand


Well, in addition to all the fine suggestions that are here, I would like to add the simple and easy things that may have happened during the move.

IF YOU ARE NOT GETTING A LOUD POP WHEN THE MACHINE IS POWERED ON.......

1) Make sure that the wires on the terminals below are still connected to the screws. There is one ground and one each for left and right. The lower the tap the lower the (max) volume of the jukebox.If they are not connected there will be no sound.
84c9065c-b7c6-4417-be21-0be7a6e74b41.jpg


There is a jumpers on the terminal strip where the volume control connects. Make sure that these connections are correct and tight. Also make sure that the jumpers did not fall off.
c1d72051-525d-47ec-8725-a6a8e655b20c.jpg
7a25e260-d39b-4992-8bce-8c2d2c9b07e5.jpg

If you are getting the loud pop in the speakers when the power is turned on .....

Check the plug on the side of the mechanism, just below the back of the tone are.(looks like a little tube socket) Check to see that it is connected to the mech and the CORRECT PLACE on the amplifier. It mat be possible to have this end in the wrong place. bf77613e-82a3-4e37-b8fe-cc80f4d4dbcb.jpg

Check all all your connections against the pic.

I hope this was helpful.

Mar 24, 2014 | Audio Players & Recorders

1 Answer

It wont turn on, it shows 'push power protect' when you turn it on, or disconnect it and reconnect, i already attempted to disconnect the Sony Stereo MCH-EC909iP Mini Hi-Fi and it shows 'Push Power, P


The only thing I can think of is its goin into protection mode like an amplifier would, you maxed the volume out and it's protecting your speakers or you don't have the right voltage going to it, I can see you don't have it on a straight 120v plug and you might have the wiring wrong on the speakers to it might be too low of a ohm or too high

Nov 22, 2012 | Audio Players & Recorders

3 Answers

My right ear bud cuts out every time I move my head. I've only had this pair about six months.


It shows that there is a loose connection.

Take the item back to place of purchase and get a replacement. It should be under warranty.

Take care!
damnor01

May 28, 2011 | Bose in-ear headphones - Black with...

2 Answers

Headphones wont turn on


battery is toast get a new one anything electronic if u do not upkeep the charging it will die qwik

Dec 03, 2008 | Sony Bluetooth Wireless Headphones - Black

Not finding what you are looking for?
SanDisk Sansa e250 MP3 Player Logo

46 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top SanDisk Audio Players & Recorders Experts

kakima

Level 3 Expert

98868 Answers

Jazz Boyce
Jazz Boyce

Level 1 Expert

728 Answers

Donald DCruz
Donald DCruz

Level 3 Expert

17129 Answers

Are you a SanDisk Audio Player and Recorder Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...