Question about ASUS M2N32-SLI Deluxe/Wireless Edition ATX Motherboard (1254095)

2 Answers

Lan ports dont work

I Flashed bios 1701 and it made my computer crash so i flashed bios 1603 and reinstalled windows Xp pro (32bit) and now the lan ports dont work i reinstalled all the drivers on the support disk and installled the drivers on my video card ... the lan ports are part of the motherboard . i checked if the lan ports are open in bios and they are..

Posted by on

2 Answers

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

  • Contributor
  • 1 Answer

Sory my english is very bad but i have your solution.

it's not problem of bios.

this mobo have a problem with slipe mode.

pull out the batery of your mobo for ten seconds
and get it again
after this the lan it work corectly.

Posted on Mar 26, 2009

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    MVP:

    An expert that gotĀ 5 achievements.

    Governor:

    An expert whose answer gotĀ voted for 20 times.

    Hot-Shot:

    An expert who has answered 20 questions.

  • Expert
  • 47 Answers

Where you able to check the Network adapter on the Windows Device manager?

How to verify your Network card is working properly

If you are unable to resolve the problem with your intergrated lancard then you can add additional LAN CARD on your computer or you can also buy USB to LAN CARD adapter.

http://www.techdeals.eu/electronics-store/images/tduc0205-1.jpg

Posted on Mar 07, 2008

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Why does my ethernet not work properly?


In order to decide wheather it is a HW or a SW fault, try to boot another operating system, eg. some one-CD Linux testing distribution. In case it is a SW problem:
- try to instal Asus update (utilities):
ASUS Update V7.17.17 for Windows XP 32bit/XP 64bit/Vista 32bit/Vista 64bit/7 32bit/7 64bit from:
http://www.asus.com/Motherboards/M2NSLI_Deluxe/HelpDesk_Download/
- try to set in BIOS: POST Check LAN Cable: ENABLE (for both LANs). Any error message?
- try to switch off one of LANs: Onboard 1st(2nd) nVidia LAN: DISABLED. Does the other LAN work?
The last step could be testing different version of BIOS...
The easiest way to get LAN ready could be installing PCI LAN card...

May 12, 2014 | Motherboards

4 Answers

My ports and my on board LAN are not working my motherboard is ECS PV4MM2..What shoulbe the proble and how can I resolve it.Yahks if you would respond immediately on my problem


Go to Device manager By following this steps
  1. On the desktop right-click on My Computer and click Properties or open the Control Panel and double-click the System icon.
  2. In the System Properties window click the Hardware tab.
  3. In the Hardware tab click the Device Manager button.
Then on left side Search for Yellow question mark on Ethernet controller if it occurs than the problem is that you have to reinstall your LAN drivers which can be Downloaded here
And If there is no Yellow Question Mark then you have to bring a LAN card and insert in PCI Express Slot.

Jan 28, 2011 | EliteGroup Via P4M266A (P4VMM2 V7.3)...

1 Answer

Ethernet not appearing on xp pro


Check the BIOS to make sure the LAN/Ethernet port is enabled. Run the Add Hardware wizard in Windows to see if it can find the port. If it can't, then the port is bad. You have 2 options; replace the motherboard or buy a $10 ethernet card and install it.

Feb 11, 2010 | EliteGroup GeForce 6100SM-M Motherboard

1 Answer

Networking/Motherboard- does not recognize networking devices


Can't WinXP find appropriate driver for your lan card? If Asus did not provide a driver for its built-in lan, i think windows XP already has the driver built in its cache. try to install it using the wiz.

Regards

Jul 07, 2009 | ASUS P5GC-MX/1333 Motherboard

1 Answer

Ethernet LAN not detect


Hello download the lan driver from here:

http://www.msi.com/product/mb/865PE-Neo2-P-Platinum-Edition.html#/?div=Driver&os=XP%2032

Try to renew the driver and install the new one.

And check your bios settings for the lan.

Good luck

Jun 02, 2009 | MSI 865PE Neo2-PFS Motherboard

1 Answer

Lan connection!


is the lan port on the motherboard?
if yes, is the lan port turned on in the BIOS?
Does XP detect the port?
If no, check if BIOS setting is on.

May 17, 2009 | HP Vectra VL400 P3 Skt 370 Motherboard...

1 Answer

On board USB and LAN not working


go to your bios and push defult settings if not start from when it was working and see which caponent is cousing the problem

Jan 25, 2008 | Syntax SV266A SKA KT266A Motherboard

1 Answer

After a BIOS flash 2nd LAN is not working


I would try this uninstall the lan card driver shut down the machine, remove the lan card from PC. start the machine let it strtup fully then close down the machine again and put back in the lan card and reinstall the driver.

Dec 09, 2007 | ASUS M2N32-SLI Deluxe/Wireless Edition ATX...

Not finding what you are looking for?
ASUS M2N32-SLI Deluxe/Wireless Edition ATX Motherboard (1254095) Logo

Related Topics:

128 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top ASUS Motherboards Experts

Brian Sullivan
Brian Sullivan

Level 3 Expert

27725 Answers

Sudeep Chatterjee
Sudeep Chatterjee

Level 3 Expert

3267 Answers

Tony

Level 3 Expert

2598 Answers

Are you an ASUS Motherboard Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...