Question about Car Audio & Video

1 Answer

Car amp my amp,'sis switching on but no sound comes out of speakers.i have already check all the wireing and that was correct.can you plz helpme

Posted by on

1 Answer

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Genius:

    An expert who has answered 1,000 questions.

  • Master
  • 1,066 Answers

And you adjusted the gain knobs? sometimes they're recessed in small holes and you have to get a tiny screwdriver to turn them up. If the amp has a crossover, that may be set incorrectly also...

Posted on Mar 01, 2008

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

I have a mono block kenwood amp and a type r sub their is no sound to my sub but there is power to the amp just no sound


Check your subs impedance to establish speaker is working ,Check crutch field advisors website for sub box construction and detailed wiring instructions.

Aug 06, 2014 | Alpine Type-R SWR-1242D Car Subwoofer

1 Answer

Sub system won't play can't find in settings amo hooked up to subs yet still nothin help plz


Is the amp switching on? There are two 12v wires that have to be connected. One from a direct constant 12v supply source, and the other one from the ignition switch 12v source.Find a single 12v. supply which you can take from the lighter connection and then trace a 12v wire that runs from your ignition switch. This is mentioned in the amp manual.Double check. If the amp is coming on but no sound, then your wire connections from the amp are not correct.Or you have also connected the speaker wires incorrectly.Remmember not to connect the earth of the speaker wires to the direct earth(body of the car) but to the earth wires that are shown in the manual as this could blow the amp power IC. The earth wires of the speakers are marked -- and + respectfully and are also colour coded.You should have a RCA female plug connector from your amp to the subs. Check everything double and if still no luck their is a possibility that you could have blown an IC in the amp from wrongly connected wires. Hope this is not the case.

Apr 15, 2013 | Car Audio & Video

1 Answer

I am trying to get the rear speakers for my clarion stereo to work. I found where they were wired to an amp at one point. I put in a new amp and the input is through the speaker wires, not RCA input. The...


Are you using the factory speaker wires or did you run brand new ones ?
That could make a big difference

this may sound dumb but....

is there an input switch on the amp?
And is the polarity correct on the input wires?

Jun 02, 2011 | Clarion Car Audio & Video

1 Answer

Hai this sis praveen i hav nokia 6300 i hav


sir please try your mobile security code your deafault security code is 12345

Jun 07, 2009 | Nokia 6300 Cellular Phone

1 Answer

Left speaker gives no sound


There could already be a problem with the speaker jack, if only one channel is consistently giving no sound on your system.

Try turning the male (connected to speaker wire) jack and you might hear a static crackle while doing this. If you get both channels to produce sound this way, you already have a failing audio jack, and may need replacement later on.

Hope this helps.

Jun 07, 2009 | MSI PM8M2-V Motherboard

1 Answer

No sound from radio, display works, speakers work, wires correct


do you have an amp hooked up to your car stereo ?

Apr 25, 2009 | Car Audio & Video

1 Answer

Subwoofers not getting music


looks like you need to check the SOURCE of where the signal is coming it could be that your CD car stereo SUB opt. is turn off , check the menu of SOURCE and switch to SUB on , hope this helpful

Apr 28, 2008 | Kenwood KAC-9152D Car Audio Amplifier

1 Answer

Radio comes on but no sound


Check your wiring to your speakers or AMP.

If not amp, you may have slipped a wire from the back or wired them backwards.

If AMP, make sure RCA leads are plugged in securely and speaker cabling is entered correctly.

Jan 24, 2008 | Car Audio & Video

3 Answers

No sound comes out of speakers


Yellow - +12V Constant Power Red - +12V Switched (accessory) Power Blue - Power Antenna Blue/White - Amp Turn-on White - Left Front Positive Speaker Wire (LF+) White/Black - (LF-) Gray - Right Front Positive Speaker Wire (RF+) Gray/Black - (RF-) Green - Right Rear Positive Speaker Wire (RR+) Green/Black - (RR-) Purple - Left Rear Positive Speaker Wire (LR+) Purple/Black - (LR-)

May 22, 2007 | Dual XDM6825 CD/MP3/WMA Player

Not finding what you are looking for?
Car Audio & Video Logo

Related Topics:

122 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Car Audio & Video Experts

xxxxxx xxx

Level 3 Expert

4807 Answers

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

70347 Answers

The Knight
The Knight

Level 3 Expert

72620 Answers

Are you a Car Audio and Video Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...