Question about Computers & Internet

1 Answer

Rendering problem + audio all the components and hardrive are all new and it doesnt seem to render projects

Posted by on

1 Answer

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Corporal:

    An expert that hasĀ over 10 points.

    Mayor:

    An expert whose answer gotĀ voted for 2 times.

    Problem Solver:

    An expert who has answered 5 questions.

  • Contributor
  • 11 Answers

Try to open New Hardware Wizard at the control pannel. it will help you through the installation of your hardwares. But if it doesn't work, try to reconnect your hardware, but if it doesn't work again, maybe you can reinstall your operating system so that your computer automatically install and get the information about your new components.

Posted on Feb 27, 2008

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Why can't I solve The Print Shop 3.5 error message could not render project?


Has it worked before on that computer? If it is a new installation (I mean never before used, not recently installed) you should try to reinstall it.

If you have used this progran before (on this computer) I sugest that you should goto http://support.encore.com/

Sep 06, 2014 | Encore The Print Shop Professional 3.5 -...

1 Answer

When trying to render my DVD Architect Studio 5.0 project to burn to DVD it just starts rendering and the percentage stays at 0% and just keeps going for hours. This is only the second project I've done...


Sony DVD Architect Version 5 - large rendering time, not burning disk, stuck at rendering stage, stuck at 0%

I don't often write on forums, so I hope the information I give helps and maybe saves someone some time.

I recently got the trial version of Sony DVD Architect. I made a DVD, including a menu, I was really happy with it.
When I tried to burn the disk, it said it required more than 24 hours and counting, to burn a single disk. I waited for hours, and it was still stuck in the "rendering" stage, not getting past 1%.

I tried many, many, different variations of my dvd to get it to work. After many hours of altering things to find where the problem might be, I finally isolated it. After turning off "animated thumbnails" the DVD burnt normally.

I emailed Sony's technical support during my problems asking for help, and got no response back. I will send this letter to them too.

Despite wasting a lot of my time and getting no useful help from the company, as of now, I am happy with this product.

Hope this information helps ~ John

Dec 23, 2010 | Sony DVD Architect Studio 4.5 for PC...

1 Answer

On Pinnacle Studio 12 plus, during the 'Make Movie', some of my still photos go black for several seconds and then reappear in time for the transition or just before the transition. This is then burnt like...


Hi and Welcome,

Click on set up>video and audio preferences>unchecked background rendering>click on "used this codec for background rendering>click and choose MPEG2 for best output to disc. Now click on project preferences>click on delete button and then choose delete auxiliary files for all project and then click okay.

Setup again video and audio preferences enable full resolution preview and click okay.

Another is,

click on the completed project in the timeline, go up to "Edit," click on "select all" in the dropdown menu, then RIGHT click anywhere in the now-highlighted project and select "Copy."
Now go back up to "file" and click on "New Project." Your current timeline will close (don't worry. It's saved,) and a new blank timeline will open. Left click anywhere in the new timeline, then right click and select "paste."
After a terrifying period when you think nothing is happening, your entire project will suddenly appear in the new timeline.
Save it with a new name, then try rendering again.

Regards,

Oct 09, 2010 | Pinnacle Studio Ultimate 12 for PC

1 Answer

Hi i use cubase 4 for the past week but have found several times that when i save the song in a folder on my pc running xp 3 only the audio doc is there not any audio files? please help me..!!


you need to render the track. If you push save and select a folder the project is saved to the selected folder. If you render (or export) the track it will be saved as an audio track.

Mar 01, 2010 | Steinberg Cubase 4 ( Windows / Macintosh )...

1 Answer

Mikomi webcam...get audio but doesnt load visual on screen ??


Are you certain you have the exact right driver installed for it?
Try a different USB port and see if that helps. You can also try reinstalling DirectX, as that is used for video rendering.

Dec 18, 2009 | Computers & Internet

1 Answer

Can't print to tape with FCE 3.5.1


Did You make a render of Your project after export to video. Seems to be not rendered. And try to set an external video to all frames pressing cmd+F12.

Sep 05, 2009 | Apple Final Cut Express HD for Mac

1 Answer

How to mute video clip or adjust audio level


select the clip and bring up the sound toolbox and just lower the volume on that one clip to nothing.
other than that the another way of doing it would be to copy that one chapter into a new project, delete the audio from it, render it out so you have a new version. then reopen the original project and replace the old chapter with the new silent one.

Aug 07, 2009 | Pinnacle Studio Ultimate 12 for PC

1 Answer

Graphic render fail


This could be because of 2 reasons.
1. that the drivers installed are the incorrect drivers for that particular camera
2. You can disable Windows Live Messenger it seems to be interefering or conflicting with the web cam somehow.
Happy Holidays

Dec 24, 2008 | Computers & Internet

1 Answer

HD Audio Render problem with microphone


Good day Sir, I had a HD audio render as my sound card on my windows xp2.In my sound and audio devices properties, my sound playback is on HD audio render and my sound recording is on HD audio capture.The problem is that I had no sounds on my microphone. Thank You. Joseph Huenda

Nov 24, 2008 | Radio Communications

1 Answer

Video + audio out of sync with Sony Vegas Movie Studio


Hey guys,
i tried something which worked...but i dont know if this is solution for all video formats....
Unlink the audio layer from video...and delete the audio layer.
Use any program to extract the audio from the video file - i extracted it as a WAV file.
import the wav file as the audio layer....
and render....
the output was alright...
but now i am facing another problem! :( Vegas closes without any warnings during rendering....

hope this was useful....

Sep 27, 2008 | Computers & Internet

Not finding what you are looking for?
Computers & Internet Logo

Related Topics:

50 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Computers & Internet Experts

Les Dickinson
Les Dickinson

Level 3 Expert

18386 Answers

kakima

Level 3 Expert

102366 Answers

David Payne
David Payne

Level 3 Expert

14161 Answers

Are you a Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...