Question about RTO Massey-Ferguson Tractor TE20, TO20, TO30, ITFE2

1 Answer

To-20 skipping bad. i installed new plugs and now it goes putt-putt- putt. i can pull the wire off the 2"nd plug from the front and it stops. put the wire back and it starts skipping again. i switched wires but it still skips. any ideas?

Posted by on

  • purecty Feb 07, 2010

    someone said it might be a stuck valve? how do you unstick a valve? or can it be done easily? ty
    bill

×

1 Answer

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

  • Contributor
  • 1 Answer

I havent solved it yet. but like i said, pull the wire off and it stops. i switched wires too but it's still there. i switched plugs too. HELP
thanks. bill
i dony have money to pay you guys as i am on a very small income and i mean small

Posted on Feb 07, 2010

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

We recently washed our engine bay on our vt 2000 wagon commodore and after that it ran rough, so we replaced spark plugs and leads, still ran rough so we replaced the coil pack still same problem. When we...


If you replaced all the plug wires and coil, and it still runs rough, you may wantto make sure you check any electrical distribution boxes that may be under the hood.
When I wash engine bays, I always cover the coil and alternator with bags as to not get them wet. Also it never hurts to spray some WD-40 on the wires/coil. It displaces the water (Water Displacement Formula 40) and arc less. You may also want to put some dielectric grease in the boots of the wires on each end to help seal them.

Jun 18, 2013 | Cars & Trucks

1 Answer

2003 oldsmobile alreo skips whenever foot is on break or when driving up hill


Before the exhaust converter was replace, the shop should
have corrected any code related issues & made sure the fuel
trim was working correctly & no leaking injectors or vacuum leaks,
or you could ruin the new converter with class A or B cylinder misfires

It could be ignition issues,egr system,any vacuum leaks,mechanical
valve or timing problems

Need to start over & do many hours of the proper testing
to resolve things

Mar 09, 2013 | 2003 Oldsmobile Alero

1 Answer

I can not get my mower to start. It goes putt, putt, putt but won't fully idol. I put new SAE 30 oil in but didn't seem to help. What's wrong with my mower?


Please remove plugs an clean, adjust spark gap, check spark or clean the electrics, put back plug fully dry and clean.
Check fuel flow, if overflown allow it to dry before plug is put in. Pump off all overflow.
This must work.

Sep 08, 2010 | Garden

1 Answer

Put new front head casket & spark plugs & wires runs like ****


Are you sure you have plug wires on correctly? Better double check them.

Sep 11, 2009 | 1993 Dodge Caravan

2 Answers

1992 honda accord lx sounds like a go cart, it goes - putt, putt, while driving. i just had an oil change, could that be it, italmost seems like it wants to cut off.


When did you last have a tune up? Sounds like it's not running on all four cylinders. Check the oil to make sure they filled it to the correct level, but the oil change should not be related. With the engine cold, check the wires at the distributor cap, to make sure they are inserted completely, also that they are connected properly to the spark plugs. If you're not sure when it was last tuned, or it's been quite a while, replace the plugs, plug wires, distributor cap, and rotor. It won't cost much for parts, and you can do it yourself to save $$. Let me know how it goes, or if you need further help. Curt

Aug 10, 2009 | 1992 Honda Accord

2 Answers

My jeep grand cherokee is smoking really bad. Black smoke and it also skips. What might this be?


Black smoke is too much fuel. Bad spark plug, or plugs, bad spark plug wire or wires, bad injector, allow engine to cool, pull the spark plugs. does one look bad? Replace one or all. Plug wires don't last forever. An injector can stick open an pass too much gas :)

Jun 06, 2009 | 1998 Jeep Grand Cherokee

1 Answer

Engine is skipping when accelerating


to check the plug wires start car and mist the wires with a spray bottle of water if wires are bad you will see them arcing works best in dimmly lit area if they arc replace plugs and wires

May 29, 2009 | 1997 Saturn SL

1 Answer

Engine is skipping when accelerating


You only have 4 so better just do a tune up and change the plug and wires, but one at a time so you don't get them crossed when re-installing the new plugs and wire.
Use Platinum plugs since there good for 100,000 miles which mean less maintenance, and double check that the spark plug boots set to the plugs when re-installed.
Run some fuel injector cleaner through the gas tank for about a week to to clean out your fuel system and hope fully the skipping stops.
If your going to get all the goodys at Auto Zone, have them scan the car for any DTC codes since it's free and see if there are other issues that is causing the skipping like a bad signal from the MAP sensor ECT.
Good luck and keep me posted.

May 26, 2009 | 1997 Saturn SL

2 Answers

Engine missing but no check engine light on


when mine did that it was the coil pack... if you are brave and have some heavy duty rubber gloves... start the motor and pull one lead at a time from the coil pack... any change in the motor... if not plug it back in and move to the next wire. if you unplug a wire and notice no change it's likely you have found your problem.

As a side note when you replace the coil pack it goes 1.2.3 but when you do the next side it's 4.6.5. (engineering humour i think)

Robert

Please take a moment to rate this solution
Thanks

Jan 26, 2009 | 1998 Ford Windstar

1 Answer

Radio


I just put a new radio in my 92 900s
this is what I did I got a volt meter with an ohm meter in it , I pulled out the radio and the radio cradel pulled the plugs off the back of the cradel, there are 2 major plugs you need 1 is for the power and the other is for the 2 front speakers, I think there is a amp someplace for the rear speakers but I couldn't find it so I just ran 2 new wires to the rear speakers the power plug has a red and I think pinkish colors the other plug is to the 2 front spakers, on the power plug you have a constant hot that is the pinkish wire, the red wire goes on and off with the key and the orange is for the power ant and I think the white is for the dimmer lites for the radio, hope this helps If you want you can email me at delflyzero@hotmail.com

Jul 18, 2008 | 1992 Saab 900

Not finding what you are looking for?
RTO Massey-Ferguson Tractor TE20, TO20, TO30, ITFE2 Logo

Related Topics:

183 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top RTO Toys Experts

Timllfixit

Level 3 Expert

2210 Answers

The Scrivener

Level 2 Expert

149 Answers

Pete Bruk

Level 2 Expert

89 Answers

Are you a RTO Toy Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...