Question about Car Audio & Video

1 Answer

No Sound Through Speakers

Hey, I have recently installed a kenwood cd player in my suzuki vitara 4x4 around 2 weeks ago. Everything was working perfectly, i hooked up my kenwood 6x9"s and purchased 3 way 4" kenwood speakers for the front for a little more sound. It was all working to perfection until today i was trying 2 listen 2 the music but nothing was playing through the speakers..the head unit was working but no sound..can u suggest anything i try and do?? I have checked cords and fuses and all seems to be fine.. thanks heaps jake..ciao!

Posted by on

  • Bungert69 Feb 23, 2008

    Hey Matt..



    Thanks for the advice i double checked wires + fuses and re-wired everything & it works fine. Thanks again and if i encounter any problems in the future, I will come back to the website. Ciao

×

1 Answer

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Problem Solver:

    An expert who has answered 5 questions.

  • Contributor
  • 5 Answers

Hi Jake,

If you haven't done so already, I'd try double checking the speaker wiring, you may have some exposed or badly kinked wires behind the unit.

Cheers,

Matt Coyote

Posted on Feb 20, 2008

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

I dont get any sound radio,sirris,or cd


Is there something new that was installed or modified in your car recently, even if it's not related to electronics? (even trailer hitches, running board, etc)

Have you checked if there was a ground leak at each speakers?

Are you using an amplifier other than the one in your kenwood reciever?

May 29, 2013 | Kenwood KDC-MPV622 CD Player

1 Answer

I have a 1997 vitara a/t 4x4. my prob is the reverse wont work. everything else seems ok except for the reverse.


i have a 1999 suzuki vitara soft top, after been towing behind a motorhome the reverse does not work. but if i let the car seat for about eight hours the reverse work just fine till i shift to drive.

Mar 05, 2011 | 1999 Suzuki Vitara

1 Answer

Kenwood KDC-MP538U - no sound.


My issue was that I didn't have the blue "amp" wire hooked up and I had a factory amp.

Jan 06, 2009 | Kenwood KDC-MP538U Car CD/ MP3 Player

1 Answer

Sound problems


Hey, easy fix that is usually over looked.
If the vehicle has a stock amp to power the stock system installed,
that the remote power amp wire (P-cont) {baby blue I think} is connected
to the harness.

Melo

Sep 19, 2008 | Kenwood DDX7017 Car DVD Player

1 Answer

My car stereo cd player no sound


what are you trying to plug into USB? if an iped it required Kenwood IP200 Adapter

May 03, 2008 | Kenwood KDC-135 CD Player

7 Answers

CD player and everything works fine but there is no display .....


Well, my display went out earlier this week. Took it apart and found out that the LCD on the 501dpx was burnt out. I also found out all we have to do is replace the whole faceplate instead of the system

Jan 06, 2008 | Kenwood DPX-501 CD Player

2 Answers

Power problems with my kdc-x789


It should be taken back to the installer.

Oct 06, 2007 | Kenwood Excelon KDC-X789 CD Player

1 Answer

No sound coming from my factory speakers


Hey Eric, I had the same problem with my 2000 GMC Yukon and because of the OnStar connection in these vehicles you must get power to the factory amplifier which can be done by running a relay wire from the blue remote wire or the power antenna wire to either the pink or green wire on the extra pin adapter that you unplugged from the back of the factory unit. Hopefully you have figured this out by now but for future readers this solution should be helpful.

Sep 18, 2006 | Kenwood KDC-X459 CD Player

Not finding what you are looking for?
Car Audio & Video Logo

Related Topics:

540 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Car Audio & Video Experts

xxxxxx xxx

Level 3 Expert

4823 Answers

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

71525 Answers

The Knight
The Knight

Level 3 Expert

73150 Answers

Are you a Car Audio and Video Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...