Question about StarTech.com PCI Post Diagnostics Test Card (PCIPOST) System Diagnostic Device

2 Answers

2002 Pontiac sunfire running lights

I'm working on a 2002 pontiac sunfire. The daytime running lights are not working, The highbeams work but not daylight. I've checked all fuses and wires. Can't find a wire diagram on this and wondering if you know

Posted by on

  • 4 more comments 
  • hmountain13 Feb 18, 2008

    I have a 2003 sunfire slx, and my running lights flash on and off when in gear. It started off with my right headlight always being dim. i replaced the bulb and it did nothing.

  • Anonymous Mar 29, 2008

    1998 Pontiac Sunfire daylight running lights don't work. The signal on the dash flashes and sometimes it makes a clicking noise when I start the car.

  • Anonymous Mar 29, 2008

    daylight running lights do not work. The dash light flickers and sometimes makes a clicking noise when I turn the car on. It is a 1998 Pontiac SunFire. I would like to know what I should look for first to fix it

  • zubairansari Jan 26, 2009

    I have a similar issue with my 2001 Sunfire SLX. When I turn the ignition ON, it passes the self test but when i put it to drive I see the daytime light indicator for 1 or 2 secs then it goes on/off (oscillate) few time until it completely goes off and SERVICE light comes up! This doesn't happen if i turn the night lights on and put it to drive. But as soon as I turn the night lights OFF same problem observed. I dont know whats wrong with the daytime light. Can anyone please help.

  • Anonymous Feb 03, 2009

    I have the same problem and I'm going to check the relay first as that is what makes the clicking noise.

  • SunfireDrive Mar 07, 2009

    Same thing - the lights were working just fine until I brought my car into the shop for another problem. The mechanic called to let me know about the problem, but said they tried everything and couldn't fix it.

×

2 Answers

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Mayor:

    An expert whose answer got voted for 2 times.

  • Contributor
  • 4 Answers

Had similiar problems with my 2001. Check the entire length of the headlamp wiring harness under the hood behind the grill. They are prone to corrosion from road debris etc. Peel off the tape and follow thw wires. I'll bet there will be a broken one. Pay particular attention to the pink one. Just clean up the broken one and fix it with a **** connector and you should be good to go. Hope this helps.

Posted on May 16, 2009

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Mayor:

    An expert whose answer got voted for 2 times.

  • Contributor
  • 1 Answer

There is a wiring fault for sure and it is the harness, my experiences have taken me to the harness were it goes behind the washer fluid tank and up over the frame rail, the harness corrodes and the wires break there because they are under strain from body movement.

Posted on Feb 24, 2010

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Invalid feature and 2 lights lit


Two lights lit is the normal situation - it means that the two voicemail ports are connected to the Norstar System and active. Press "Feature 9 (star) 1" to view the CallPilot Feature Codes. Then enter System Administration feature code to begin programming the system.
Good Luck!

Jul 01, 2010 | NorStar CallPilot 100

1 Answer

Is there a workaround / driver for Win7 for this product?


Try installing the Driver in "XP SP2 Compatabiluty Mode" This may indeed work.
Download your XP driver you wish to install. If it's in a zip/rar file then extract it to your desktop.
You should have a simple .exe file sitting on your desktop to install the drivers, as normal for XP.
Right click the .exe file and select "Properties".
Then select the tab called "Compatibility"
Now check the box next to "Run this program in compatibility mode for:"
Make sure "Windows XP Service Pack 2" is highlighted.
Now apply the settings and run the installer.

This should work for most drivers, but not all

Jan 22, 2010 | Targus USB Parallel and Serial Port Hub...

1 Answer

Gauges intermittent operation. they turn off and on at will. i have cleaned and then replaced the ground wire. it helped some but did not permanently fix the problem.


It is normal for hard drives lights or gauges to work intermitently, in normal computers.
. It only work while it is fetching data to the Ram memory.
And it does that as needed.
It i sjust a waherhouse,that stores the data.

the computer does not work directly from it.

Jan 20, 2010 | Other Network Devices

1 Answer

Hi, I have a Vodafone Access Gateway which I had connected to my Talktalk Huawei HG520b Router working on XP perfectly well renewed pc running Vista and now can not connect the Gateway as it keeps...


I had same problem as you have. Vodafone access gateway doesn't work with mobile broadband router since the data throughtput is not engough compare to landline broadband.

Sep 22, 2009 | Other Network Devices

1 Answer

Running 9.4 with xp on a dual boot,wireless internet works under xp but not ubuntu.tried ubuntu on a fixed line connection and worked perfectly,would prefer 9.4 to xp.it tells me i have an active...


Hi There !!

Thank you for writing to fixya.com

Cause: You are unable to use wireless in Ubuntu, The reason would be the drivers & configuration settings.

Solution: I am attaching a link, which is a trump card for all linux system to get wireless back up and running. Follow the steps religiously & you will be all-right:

http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=112526

Hope this would help.

Regard's
Anurag Shukla

Sep 08, 2009 | Other Network Devices

2 Answers

XP Antivirus 2008


Download, update and run Superantispyware.

Apr 01, 2008 | Other Network Devices

2 Answers

Lucent cellpipe 20A usb modem


Hi all,

I was having the same problem with Alcatel Lucent Cellpipe modem with Vista. But now its working fine on my system. Just follow the simple steps below and you can get ur internet up and running.

1. Go to www.etisalat.ae > Customer Support > Downloads and Useful links > Modem drivers> Alcatel Lucent 20 A

2. Download and save the file on your desktop.

3. Extract all files.

4. Go to your computer's C drive > Windows > System32.

5. Copy the file "GsiDi32.dll" (DSL installer) and paste it in the folder of the downloaded modem driver. If it asks to replace, click on Replace the file.

6. Connect your modem to the computer and make sure the USB light is on.

7. Ignore the Found new hardware wizard and go to the folder where you saved the downloaded driver files.

8. Run setup.exe.

9. If it gives a dialog box of Missing Entry, just click OK and proceed with the instructions of the setup.

10. Your inetrnet will work fine once you enter your username and pwd.

Hope it works for you all.

Best of luck..

Feb 03, 2008 | Lucent CellPipe 20A-USB (300402633)...

Not finding what you are looking for?
StarTech.com PCI Post Diagnostics Test Card (PCIPOST) System Diagnostic Device Logo

1,131 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top StarTech.com Other Network Devices Experts

Les Dickinson
Les Dickinson

Level 3 Expert

18299 Answers

CheckitRight
CheckitRight

Level 3 Expert

1349 Answers

Coss

Level 3 Expert

1043 Answers

Are you a StarTech.com Other Network Device Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...