Question about Dell /nVidia Ti4200 GeForce4 64MB w/TV Out AGP Graphic Graphic Card

2 Answers

I have a problem in sound no sound in system. system is dell p4 No sound from vidio's Cd's even though volume is set high. sound listed as ESS Maestro audio Drive WDM. Status OK

Posted by on

2 Answers

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Governor:

    An expert whose answer got voted for 20 times.

    Hot-Shot:

    An expert who has answered 20 questions.

  • Expert
  • 118 Answers

Please reinstall your sound card drivers

you can find more info from here

http://www.esstech.com/techsupp/drivers.shtm

Posted on Feb 07, 2008

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    President:

    An expert whose answer got voted for 500 times.

  • Master
  • 4,402 Answers

Open the case up and make sure the cdrom has the audio cable connected you should have a power cable a data ribbon and audio cable

Posted on Feb 07, 2008

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

I have this emachine desktop pc and I have a dell e173FPb monitor and the monitor i get waves how do i fix where i dont have thje waves anymore cause its making me dizzy help me please


One bad lead can cause a computer to continue on a cycle or to shutdown or fail to detect your hard drive

Test all leads that attach to your hard drive including electrical extensions IDE,SATA

the leads from your "((motherboard to your hard drive))" make sure they have a secure connection and are not faulty or just replace them there probably old and faulty

make sure all leads that are attached to your drives dvd\cd 3 1/2 inch floppy have secure connections and are not faulty even the electrical extensions or just replace them they could be faulty a computer needs its connections to continue its cycle and have an end so any faulty leads will end up with a computer error If your computer came with a motherboard disc the drivers could be on it or you might have a dirty graphics card remove the graphics card and clean the socket
hope this helps
click start control panel display desktop you can select a different desktop from the drop down list
or a browse button where you can select different pictures this may vary depending on your operating system
also settings you can change the settings for more or less pixels or from the drop down list pick the appropriate level of color range or troubleshoot also select advanced then general dpi normal size larger size or custom settings
always click APPLY after making any changes
hope this helps

Jun 19, 2011 | Dell Graphics Cards

2 Answers

No sound in xtenda x300 pc stations


if your computer came with a motherboard disc the sound drivers could be on it
click start control panel administrive tools computer management device manager scroll to sound,video and game controllers you might see a yellow question mark? Right click to reinstall drivers
click start control panel sounds and audio,volume,advanced,speakers make sure you have selected the
(((appropriate speakers))) also audio you will find 3 drop down lists make sure you have the correct settings there
also
click start control panel sounds and audio devices you can adjust the volume there also select speaker volume you can change your settings there you can also tick in the box place icon in taskbar
if his does not fix the problem

have you tried this control panel sounds and audio,volume,advanced,speakers select the appropriate speakers from the drop down list or navigate to the device manager scroll to system devices + to expand,system speaker right click properties then select use this device (enable) also you might check
the speakers plug/outlet is usually at the back of the computer you will have to open up the computer to check the lead attached to the rear of the input plug make sure the connection is good
try cleaning your computer of dust using a fine air blower from a compressor making VERY sure that there is no MOISTURE in the air line specifically around the sound card and the CPU central processing unit dust causes static to build up in a computer
hope this helps

Apr 19, 2011 | NComputing X300 3 User Expansion Kit...

1 Answer

I installed the included drivers with me new lenovo Quadro 600 and now my computer does not recognize my speakers


if you are having problems with your sound
if your computer came with a motherboard disc the sound drivers could be on it
click start control panel administrive tools computer management device manager scroll to sound,video and game controllers you might see a yellow question mark? Right click to reinstall drivers
click start control panel sounds and audio,volume,advanced,speakers make sure you have selected the
(((appropriate speakers))) also audio you will find 3 drop down lists make sure you have the correct settings there
also
click start control panel sounds and audio devices you can adjust the volume there also select speaker volume you can change your settings there you can also tick in the box place icon in taskbar
if his does not fix the problem

have you tried this control panel sounds and audio,volume,advanced,speakers select the appropriate speakers from the drop down list or navigate to the device manager scroll to system devices + to expand,system speaker right click properties then select use this device (enable) also you might check
the speakers plug/outlet is usually at the back of the computer you will have to open up the computer to check the lead attached to the rear of the input plug make sure the connection is good
try cleaning your computer of dust using a fine air blower from a compressor making VERY sure that there is no MOISTURE in the air line specifically around the sound card and the CPU central processing unit dust causes static to build up in a computer
hope this helps

Mar 25, 2011 | Nvidia Quadro 600 96-core CUDA, (1 GB)...

2 Answers

Error installation audio device on high definition audio bus


if your computer came with a motherboard disc the sound drivers could be on it
you might have to uninstall then restart your computer then reinstall both the sound drivers and the sound card make sure you have both of these devices backed up to a disc before uninstalling
a yellow? question mark means you need to install/update driver to do this
right click to install driver also
click start control panel administrive tools computer management device manager scroll to sound,video and game controllers you might see a yellow question mark? Right click to reinstall drivers
click start control panel sounds and audio,volume,advanced,speakers select appropriate speakers also audio you will find 3 drop down lists make sure you have the correct settings there
also
click start control panel sounds and audio devices you can adjust the volume there also select speaker volume you can change your settings there you can also tick in the box place icon in taskbar
if his does not fix the problem

have you tried this control panel sounds and audio,volume,advanced,speakers select the appropriate speakers from the drop down list or navigate to the device manager scroll to system devices + to expand,system speaker right click properties then select use this device (enable) also you might check
the speakers plug/outlet is usually at the back of the computer you will have to open up the computer to check the lead attached to the rear of the input plug make sure the connection is good
try cleaning your computer of dust using a fine air blower from a compressor making VERY sure that there is no MOISTURE in the air line specifically around the sound card and the CPU central processing unit dust causes static to build up in a computer
hope this helps

Feb 08, 2011 | EliteGroup ECS Black Series...

1 Answer

Why my computer did not detect sound.. even if i check the control panel sound volume and mixer working properly.. i try to install sound card same result...



you might have to uninstall then reinstall either the driver or the sound devices
control panel sounds and audio,volume,advanced,speakers select appropriate speakers or audio you will find 3 drop down lists make the necessary adjustments there or control panel,administrive tools,computer management,device manager,sound,could be a yellow question mark? right click to re-install drivers or right click select properties to either troubleshoot,uninstall,rollback driver
hope this helps

Nov 16, 2010 | ASUS 90YAA0C00UAN00Z Xonar Essence STX...

2 Answers

Dell Dimension 5100


Replace the CDROM, or boot from a USB device.

Dec 15, 2008 | Albatron GeForce MX4000 EL, (64 MB)...

2 Answers

Radeon HD 4650 = NO audio


uninstall the ati sound utility, these video cards have a built in high def audio chip for sound thru hdmi

Dec 07, 2008 | ATI Diamond Multimedia Stealth RADEON HD...

1 Answer

My sound started crackling on my GeForce 6200


try to lower the volume in the volume control panel in the start menu

May 23, 2008 | XFX GeForce 6200 Graphic Card

1 Answer

I have a problem in sound no sound in system. system is dell p4


Check device manager. Uninstall sound card .Scan for hardware changes or run cd.
Let me know how you make out.
thanks

Dec 06, 2007 | Dell /nVidia Ti4200 GeForce4 64MB w/TV Out...

Not finding what you are looking for?
Dell /nVidia Ti4200 GeForce4 64MB w/TV Out AGP Graphic Graphic Card Logo

Related Topics:

228 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Dell Graphics Cards Experts

Brian Sullivan
Brian Sullivan

Level 3 Expert

27725 Answers

joecoolvette
joecoolvette

Level 3 Expert

5660 Answers

Mark Taylor
Mark Taylor

Level 3 Expert

728 Answers

Are you a Dell Graphics Card Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...