Question about Audio Players & Recorders

1 Answer

Kenwood KDC-W311a.Power to unit but no functionality.

Fitting my 3 year old Kenwood KDC-W311a into a Ford Galaxy '02.Getting power to unit as cd motor works but no lights,sound or functionality of any sort other than that?

Posted by on

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Sergeant:

    An expert that has over 500 points.

    Governor:

    An expert whose answer got voted for 20 times.

  • Expert
  • 188 Answers

The main servo in the head unit is gone, you need a new head unit

Posted on Nov 18, 2009

Testimonial: "Damn.Not what I wanted to hear,but thanks anyway!"

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

My Kenwood Excelon KDC-X559 does not power on at all. I know that it is getting power though. You can insert and exit cd's from the unit but that is all it will do. Screen does not show power at all. Is it...


are you sure you have power going to the red wire? the red wire needs to be connected to a switched (ignition) power source. the radio will not work unless both the red and yellow wires are getting power.

Mar 06, 2011 | Kenwood eXcelon KDC-X559 CD Player

1 Answer

Kenwood KDC-MP2035 cd player has power and everything functions but there is no sound. The 10A fuse in the unit is good.


make sure that the power output is enabled. this will turn on you internal amp. I have the same unit and I fouund this to be a problem. If this does not work your out put amps might be fried. good luck.

I hope this information allows you to resolve this issue.
If you need further assistance please comment to this post and I will try to help you further.

Thanks for using FixYa
asnowman

Dec 07, 2009 | Kenwood KDC-MP2035 CD Player

1 Answer

No sound on cd, (kenwood kdc-x469)


did you try another cd maybe your player needs a little cleaning and is your cd new or older

reason i ask is cause newer cd's have a different format then older cd's from a year ago its getting hard to play new stuff on old stuff

May 06, 2008 | Kenwood eXcelon KDC-X469 CD Player

1 Answer

Setting the time on a Kenwood KDC-MP2035


Make sure the power is off before setting the clock (hold down the "FUNC" button until nothing shows but the time). Then Hold down one of the buttons on the right side for like 3 seconds until the time starts blinking. I can't remember which button it is as I don't have the unit in front of me right now. Use the track buttons to adjust the time. Hope this helps!

Dec 21, 2007 | Kenwood KDC-MP2035 CD Player

1 Answer

Kenwood KDC-MP825 car stereo problem


My wife experienced the same problem this month, December 2008, after owning the KDC-MP825 for 3.5 years (what's up with that?). It would power on briefly, the panel would move, then after 2 seconds it would shut down. After 15 seconds, it would power again, panel motors whir, then shut down. It would keep doing that while the key is in ignition.

This appeared to have solved the problem:
Hold down BUTTON [5], press the RESET button (you'll need a ballpen to press between the AUTO and SCRL button).

This was the procedure for getting the receiver out of demonstration mode. Maybe the cold weather here in New Jersey placed the unit into demo mode?

Aug 20, 2007 | Kenwood KDC-MPV8025 CD Player

1 Answer

No Sound - boat stereo


Assuming that the four speakers are connected to the amplifier, then the amp is the most likely problem component. Does the amplifier show a power light when the system is turned on? Note that there is probably another fuse in the amplifier power wire, near the battery.

Mar 16, 2007 | iLO XM-MP3-CD Car Stereo

Not finding what you are looking for?
Audio Players & Recorders Logo

Related Topics:

114 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Audio Players & Recorders Experts

kakima

Level 3 Expert

102366 Answers

 Grubhead
Grubhead

Level 3 Expert

5017 Answers

The Knight
The Knight

Level 3 Expert

73647 Answers

Are you an Audio Player and Recorder Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...