Question about M-Audio FireWire 410 External Sound System

1 Answer

A sound plays but sounds like the chipmunks.

The tempo of the sound is fast but media player settings is in normal speed mode.why is that?

Posted by on

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points


    An expert that got 5 achievements.


    An expert who has written 3 tips or uploaded 2 video tips.


    An expert whose answer got voted for 20 times.

  • Expert
  • 175 Answers
Re: a sound plays but sounds like the chipmunks.

Check your software settings sometime driver's software do so like koroke is ON. it will be your sound application.

Posted on Jan 06, 2008

Add Your Answer

0 characters

Uploading: 0%


Complete. Click "Add" to insert your video. Add


3 Points

Related Questions:

1 Answer


it is simple. there is a bad setting in equalizer or sound settings.
1- change settings of Winamp or reinstall it.
2- download this software and use "Windows Media Player Classic" to play the sound.

Jan 15, 2011 | Audio Cards

1 Answer

Dvd audio

remove it from device manager and see whethrer there are any resource conflicts

May 24, 2010 | Creative Labs Sound Blaster Live! 5.1...

1 Answer

HP Pavilion Dv6 Speakers wont work!

Download the latest drivers from the hp website for your computer.Un-install the present one and reboot your computer.Install the drivers once windows come up.This should take care of it.If not it could be your os.Last thing you should consider is the sound card itself which is built on the motherboard.
Good luck

Nov 13, 2009 | M-Audio Fast Track External Sound System

1 Answer

No sound,

First Check your Speakers are on then Check that your sound is not set on mute mode if you not satisfied then check you sound lead is connected properly to your CPU if its not solved then unistall the sound driver from control panel from add or remove programs and then reinstall the audio driver again. And now you not heard sound pick up your CPU and Speaker and throw it on the grabage.

Apr 20, 2009 | Audio Cards

1 Answer

I have compaq c700, i have problem with windows media player,,

try updating the version of windows media player to the latest, 7 i think.

Mar 23, 2009 | Compaq Creative Sound Blaster PCI 128...

1 Answer

Media player11 sound issue

May be, the settings of your dvd player is not ok. Try another DVD Player.

Jan 31, 2009 | Acer (54.AA806.001) Sound Card

1 Answer

Do i have a pronblem on my codec?

does anything play in windows media player or just movies?
if something plays then it must be codec, if not try checking the audio settings on this application and select the right sound card.

Jan 25, 2009 | Audio Cards

2 Answers

Sound program

is it movie or music?
if it is movie use g-spot to find out which codec is missing

if it is music check your soundcard and the options in windows media player

Jan 22, 2009 | Intel Premier Resources 4-Channel 32-Bit...

2 Answers

No Windows Sounds or windows sound functions but All media players work

Select control panel >Sound and audio devices >select Sounds> Sound scheme options check whether the windows default theme is set. if not then set windows default theme.

thank you !

Dec 24, 2007 | Creative Labs Audigy Gamer Sound Card

1 Answer


check device manager for your sound card, and tell me what it is. also, your software your sound card uses.

most sound changes comes from the software.

Nov 15, 2007 | Acer (54.AA806.001) Sound Card

Not finding what you are looking for?
M-Audio FireWire 410 External Sound System Logo

Related Topics:

73 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top M-Audio Audio Cards Experts

Brian Sullivan
Brian Sullivan

Level 3 Expert

27725 Answers

Gareth Cockram
Gareth Cockram

Level 3 Expert

657 Answers

Jazz Boyce
Jazz Boyce

Level 1 Expert

728 Answers

Are you a M-Audio Audio Card Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides