Question about Kicker ZX10001 Car Audio Amplifier

1 Answer

Amp not working to power sub woofer

My amp has just started to stop working after months of working fine the red light comes on but not the green. help please!

Posted by on

  • Ronald Buckner May 11, 2010

    Have you changed the source? Such as another amplifier? Is this for a home stereo system or a car system?

×

1 Answer

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Corporal:

    An expert that hasĀ over 10 points.

    Problem Solver:

    An expert who has answered 5 questions.

  • Contributor
  • 5 Answers

Remote wire/ fuse possible? have you checked?
traced all voltage?take and disconnect remote wire from amp and make short wire from remote to 12v if green light works then u may have bad remote wire or blown fuse.

Posted on Oct 05, 2009

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Hi i purchased the bnps102 woofers and used them for 2 weeks i really enjoyed them and i also purchased the pyle 1400 watt amp and a jvc deck along with the boss amp kit installation now the speakers about...


If the lights on your sub box aren't coming on it's either your ground of power wire came loose or the transformer blew. As for the subs, make sure all the connections are good, especially on your RCA wires. If your amp is getting power, then check your speaker connections. Also, make sure to turn the gain know up. The gain knob is located next to the RCA input on the amp. Let me know if this helps.

Aug 21, 2011 | Pyramid BNPS102 Car Subwoofer

1 Answer

My subwoofer doesn't receive power, all amp fuses are fine, amp powers on, remote wire and rca wires are connected and intact. Before it stopped working all together the woofer would cut out and after...


If you are getting power to the amp, try this....Find a small speaker, unhook your sub and wire speaker to amp. Turn on your system at a low volume....If the other speaker is playing through amp, then your sub is shot.....If the small speaker doesnt work, then its either your channel is gone on the amp or the rcas have quit off off your head unit.

Oct 07, 2010 | Kenwood eXcelon X1200M Car Amp

2 Answers

Pyle Academy 2300 watt amp not working =(


wrap a striped speaker wire around the back of the rca out put on your cd player and for the record that aint a 2300 watt amp its like a 300 watt amp

Mar 30, 2010 | Pyle PLAM2300 Car Amp

1 Answer

Amp often decides to not work.


HI DUDE ,, TRY CHECKING UR RCA CABLE ,, COZ IT MIGHT B UNPLUGED AT UR PRE AMP OR PLAYER ... OR CHECK UR SUB WOOFER WIRE INSIDE THE BOX ....

Apr 14, 2009 | Sony Xplod XM-1652Z Car Audio Amplifier

1 Answer

If my jl amp e1200 is on green, but no power is going to the sub


your audio wires from the head unit have been pinched or discontected or the head unit is not putting out a signal

Nov 29, 2008 | Jl Audio E1200 Car Audio Amplifier

1 Answer

Could a ground stop your woofer from working?


First check the speaker wire from the amp to the sub, see if it's connected right. Second check the rca cables that goes from your amp to the back of the deck. I f both wires are still connected fine try to replace the rca cables. If it still doesn't work the rear out put at the back of your deck, where the rca's are connected are bad. FYI deck is bad.

Nov 29, 2008 | Jl Audio 12W3 Car Subwoofer

1 Answer

No Sound coming out of amp to subwoofer


check the fuse box and make sure there is no loose connection there. also check the wire that feeds power to that amp. good luck

May 23, 2007 | AudioBahn DUB Mag Audio DUB1002 Car Audio...

6 Answers

Speakers cut off when bass goes up...


it might be that your wires from your amp to your subs are too thin. since they were relatively new the first three months, they were probably undamaged, but after pushing them too much, they probably have broken wires, and can't get enough power to the subs when turned up, i suggest getting thicker wires before investing in a capacitor, it could save you money.

Mar 21, 2007 | Sony Xplod 1100 Watt Max 10" Subwoofer,...

Not finding what you are looking for?
Car Audio & Video Logo

177 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Kicker Car Audio & Video Experts

Professor_V
Professor_V

Level 2 Expert

92 Answers

Tygh Duval
Tygh Duval

Level 2 Expert

300 Answers

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

75197 Answers

Are you a Kicker Car Audio and Video Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...