Question about Biostar P4M890-M7 Motherboard

3 Answers

Booting problem I've asus M2N-VMX mother board . In my m/b I didn't get signal for moniter & keyboard , Its not booting(no beep sound), wt can I do for it?

Posted by on

  • jeroooo Dec 25, 2007

    I got a solution for this . The problem is due to missmatch of Ram freq and processor freq. So I changed my moterboard.

  • lbrennen Mar 16, 2008

    we have an asus 266 motherboard we are trying to build from, it powers on but nnothing appears on the monitor. what should we try?

×

Ad

3 Answers

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

  • Contributor
  • 1 Answer

My PC wont boot properly..It makes thi continuos beep for 5 seconds then silent for a second then starts again. I tried removing the RAM and the processor and re-insreting them but it wont work.The monitor wont turn on but its ok.

CPU:

Core 2 duo processor E4600
DDR 2 RAM
BIOS Motherboard

Please help

Posted on Oct 14, 2008

Ad
  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Problem Solver:

    An expert who has answered 5 questions.

  • Contributor
  • 4 Answers

Try these two alternatives:
1.try to clean or change the slot of the memory
2. check on th power supply you put on your motherboard for the new board there are the socket for the power to be placed on the otherboard

Posted on Dec 23, 2007

Ad
  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    Hot-Shot:

    An expert who has answered 20 questions.

    Corporal:

    An expert that hasĀ over 10 points.

    Mayor:

    An expert whose answer gotĀ voted for 2 times.

  • Expert
  • 95 Answers

Sounds very much like a power supply issue

Posted on Dec 23, 2007

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
A 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
The service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
Good luck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

No monitor signal on my m2n-vm dvi after installing my new graphics card asus en210.The graphics card was tested on my other pc and works fine..any help?


First boot the computer without connecting Graphic Card, then go to BIOS and find for VGA option change the option to compatible mood, save the setting and come out of it. now off the computer re connect your graphic card and start the computer.

Aug 15, 2012 | ASUS M2N-VM DVI - Motherboard - micro ATX...

1 Answer

No beeps or monitor signal


Sure, a motherboard can be a dud out of the box like any other part. If you have a known good power supply, processor and memory installed, and the machine doesn't boot and you have no video, the only thing left is a non-working motherboard. Return it to the vendor and get it exchanged as defective.

Jun 20, 2009 | ASUS M2N-VM DVI - Motherboard - micro ATX...

1 Answer

My system won't boot after installing a new 2 GB DDR2 RAM


Try cleaning it edge connector with soft eraser both side and dont try to touch the pin. If it doesn't help you got a defective one.

Apr 28, 2009 | ASUS M2N-MX Motherboard

2 Answers

ASUS M2N-MX SE Plus mother board windows 2003 audio drivers


It is better to install   windows xp..  because   2003  is not supportting  latest mother boards.
only windows xp  will solve that problem

thank u.....

Nov 19, 2008 | ASUS M2N-MX Motherboard

1 Answer

Asus m2n sli motherboard


That single beep is most likely POST. Power on self test. You're board, Asus M2N-E SLI uses an Award bios. The beep error codes can be found at this link: http://www.bioscentral.com/beepcodes/awardbeep.htm
If you are using a single PCI-E card, check that you have the bios set correctly. Shown on page 4.4.6. Do you have you're memory in slot A-1 & A-2? Check that you have PCI-E set for primary display adapter, pg 4.4.4
For windows XP Pro with out SP2, please disale ACPI in you're bios. After SP2 & updates, you can turn it back on. It's realy odd that you're high power PSU did not come with an ATX 4-pin_12v connector for the board. (Needed for CPU).
This is a standard feature for current PSU's. Can you swap the PSU? Considering what devices you are running. You can easely run a 350w PSU? This swap would only be used as a test. Next test, go into the bios & go to Advanced, CPU configuration, check hardware monitor. Stay here a bit & watch temp settings.

Go over these suggestions. Let me know if any one of these suggestions has helped? Can you see the drive in you're bios?

Luck!
M

Jun 06, 2008 | ASUS M2N-E SLi Motherboard

2 Answers

No signal to monitor when booting.


(1) Remove memory from mother board and start the system if you happen to listen long beep then RAM is not working properly.
(2) Clean RAM conducting area on mother board with clean cotton cloth, put one peice of RAM and test and check the othe peice also, if working you could any sign display . Before doing all these check mother board any LED is glowing if so your SMPS is working after you turn on UPS.

(3) Check for all proper connection for all cables. Have you connected video cable of monitor to mother board VGA (it will not work because it is disabled as soon as you installed XFX GeForce 8800 GT), your viedo output only will come through XFX GeForce 8800 GT VGA port.

(4) If propelm persits Deassmble complete the system and reassmble & do n't connect HDD, DVD, floppy. Cehck with bare mother baord, processor, RAM (put one picese at a time) by connecting viedo cable of monitor

Apr 19, 2008 | ASUS M2N-E SLI (M2N-E SLI GREEN)...

2 Answers

No signal on moniter


are you using an add-on video card? If so, then go to BIOS and enable it.

Jan 14, 2008 | ASUS VIA KT133 Chipset A7V133 Motherboard

1 Answer

Bootup Problem


As you were re-seating the memory you must have some issue with the memory.
if you have 2 stick try using only one.
if you have one the switch to another slot.

Dec 21, 2007 | Intel Motherboard

Not finding what you are looking for?
Biostar P4M890-M7 Motherboard Logo

206 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Biostar Computers & Internet Experts

Jayburt

Level 2 Expert

83 Answers

David
David

Level 3 Expert

781 Answers

Jerry Umali

Level 3 Expert

979 Answers

Are you a Biostar Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...