Question about ASUS WL-500gP V2 Router

1 Answer

Hello, I have a WL-500GP! I have the folowing issue: Router powers on, ehternet LED flashes, Powerled not flashes, the router does not respond to ping on 192.168.1.1.

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    MVP:

    An expert that gotĀ 5 achievements.

    Governor:

    An expert whose answer gotĀ voted for 20 times.

    Scholar:

    An expert who has written 20 answers of more than 400 characters.

  • Expert
  • 92 Answers

Router should have a reset button.

push that, then re-try.

Posted on Oct 02, 2009

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
A 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
The service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
Good luck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

I have asus router WL 500 g premium , when i conect my router to the power , all led form lan it open bu no lan it is on router . router not conect , pls help me .


Have you tried to reset the router? Most routers have a reset button in the back of the router (where the LAN ports are located) that you can hold in for ~30 seconds to reset the router to factory defaults which could also resolve the issue you're having as well. Although if you have a computer connected using a patch cable (CAT5) to a computer that is turned on and your not getting a link indicator light on your router then try another port to see if the led is visible then, if not try another patch cable or try connecting it to another machine.

Mar 01, 2011 | ASUS WL-500g Premium Router

1 Answer

Hi, I used WL-500gP V2 router. It was working okay with original firmware. However, since I upgraded to Version 3.0.4.4, the system always shows that it has wrong ip address and ask to reset dynamic or...


Have you attempted a hard reset? There is a small button on the rear or bottom of unit. Depress that for 10 or so seconds and the unit will perform a factory reset. Try that to determine if it will remember the recent downloaded firmware.

Feb 23, 2018 | ASUS WL-500gP V2 Router

1 Answer

I don't remember the password to my wireless router: Asus WL-500gP V2. Is there a way to find it or reset it?


You must perform a factory reset using the reset button on the rear the device. You will then have to login using the factory default user id and password, create your new password, then reconfigure your router to your system as all settings were reset to factory defaults.

Sep 12, 2010 | ASUS (wl500g) Wireless Router

1 Answer

Resetting router password?


You must perform a factory reset using the reset button on the rear the device. You will then have to login using the factory default user id and password, create your new password, then reconfigure your router to your system as all settings were reset to factory defaults.

Aug 11, 2010 | ASUS WL-500gP V2 Router

1 Answer

I need to reset the password and get a netwrok key


you can reset your router with reset button for factory set and then you can access you setting area with 192.168.1.1 IP Address

Apr 06, 2010 | ASUS WL-500gP V2 Router

1 Answer

My asus wl-500gP v2 can't connect to the wan properly... I get the message "you have set the wrong dynamic or stic IP address for you WL-500gP V2." I'm confused because I have it set to dynamic which...


Your ISP address is dynamic, which means every time you log on to your ISP, your WAN IP address changes, this helps to stop hacking. Your ISP even though it is cable uses PPPoE/PPPoA, so you should set your router to this, not dymamic, setting your router to dynamic will make your router look for a different IP address every time your computer tries to log to it, your computer should have e.g 192.168.1.2, which is static, you can check this by going to command prompt and typing ipconfig, see what it brings up. hope this helps and post back if you need further help.

Apr 03, 2010 | ASUS WL-500gP V2 Router

1 Answer

Hi how can i found key in asus notebook producet key


please make this more clear, if you mean the windows license code, it's on the bottom of your notebook. so are the productnumber and model.

Feb 01, 2010 | ASUS WL-500gP V2 Router

1 Answer

I need the password to open ports


user = admin
passwd= 1234 or admin

Dec 03, 2009 | ASUS WL-500gP V2 Router

2 Answers

Assus WL-500gP router hangs


I had the same problem and found the solution here (last post):
http://wl500g.info/showthread.php?t=11077

Short answer: "the power supply is faulty"

Jun 28, 2009 | ASUS WL-500g Premium Router

Not finding what you are looking for?
ASUS WL-500gP V2 Router Logo

Related Topics:

153 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top ASUS Computers & Internet Experts

Les Dickinson
Les Dickinson

Level 3 Expert

18424 Answers

Alun Cox

Level 3 Expert

2678 Answers

Doctor PC
Doctor PC

Level 3 Expert

7733 Answers

Are you an ASUS Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...