Question about Canon imageRUNNER 5570 Copier

1 Answer

000025-00001 i replace moter sensor check wiring conector

Posted by on

  • 1 more comment 
  • yadav_vijay3 Oct 02, 2009

    Vijay Yadav

  • yadav_vijay3 Oct 02, 2009

    please solve my problem

  • yadav_vijay3 Oct 02, 2009

    canon photo copier ir 5570



    problem error code e000025-00001



    please solve my problem

×

Ad

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    MVP:

    An expert that gotĀ 5 achievements.

    Vice President:

    An expert whose answer gotĀ voted for 100 times.

    Sniper:

    An expert who has posted more than 50 answers, of which 90% or more were rated as helpful.

  • Expert
  • 153 Answers

Its the toner bottle motor that is giving this error code, common problemn is dirty sensor or the bottle motor is not working.

Posted on Oct 02, 2009

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya Technician can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repair professionals here in the US.
click here to Talk to a Technician (only for users in the US for now) and get all the help you need.
Goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

How do you replace the wiring pigtail for the thermal transmitter on a 98 nissan altima?


You need a soldering gun and electrical shrink tubing to repair this.

Dec 19, 2016 | 1998 Nissan Altima

1 Answer

Need wiring diagram for 2002 honda accord MAP sensor


google this for a diagaram or check you Tube

Feb 16, 2013 | 2002 Honda Accord

1 Answer

I have a 00 reg toyota camery 2.2ltr. My car just cuts out when im driving. I have replaced the coil leads, plugs, fuel filter and the fuel pump.


check your coolant temperature sensor and conector for corrosion, if none you may tray replacing it, that may cure your problem, you did not specify any trouble codes, but make sure you change the sensor for the computer (two wires), not the gage (single wire) good luck

Jul 05, 2012 | 2000 Toyota Camry

2 Answers

We understand that your problem is: hi my toyota ae92 has a 2e engine. when the engine is cool the engine is shaking and the sound of engine is like a chopper. when the temp rise up till 1/4 the engine...


well this engines are notorius to rougth idle, but my sugestion is to inspect your coolant temp sensor, check for corrotion in conector if any clean or replace conector, your engine has two temp sensor one is a single wire for your temp gage and other believe green conector with two wires this is for your computer, if no rust or corrotion found replace the sensor.
good luck

Apr 04, 2011 | Toyota Corolla Cars & Trucks

3 Answers

1995 k1500 5.0 v8 manual trans setting a code 43


DTC 43 Knock Sensor (KS) Circuit probable cause is Signal to PCM has remained low for too long or the system has failed a functional check.

I wish you luck with that repair.

Jul 21, 2010 | 1995 Chevrolet K1500

1 Answer

No power, lots of smoke code p1247 neddle lift sensor


JUST A SUGGESTION 4 ELIMINATION ON THESE MODELS THE AIRFLOW METER CAN B APROBLEM A SIMPLE TEST WILL ELLIMINATE THIS DISCONNECT AIRFLOWSENSOR DRIVE UP ROAD IF CAR DRIVES BETTER THEN REPLACE AIRFLOW METER GOOD LUCK

Oct 09, 2009 | 1999 Volkswagen Jetta

1 Answer

No spark after cam sensor replaced - Frustrated!


hallo
check sensor: disconect conector. you have 3 wires. first(green) and last(black) are suppy should be around 5V. if not check wiring.
If ok: conect conector and access conector terminals (or wires) and conect LED test lamp between terminal 3 (black) and 2 (also black).briefly krank engine. Check that LED flashes.
hope it helps
Marko

Sep 10, 2009 | 2006 Fiat X1/9

1 Answer

I have a Rheem (Criterion) unit and i'am having promblems with the main burner staying on. When i turn the unit on everything operates like it should up to the main burner staying on.Once the main flame...


Run a wire from the sensor down to the control board conector. Bypass the sensor wire around the connector in the blower deck.
The connection can be wire nutted on the sensor lead with the wire (16 or 18 guage stranded wire works) routed through the blower deck to the other side of the plastic wire connector on the blower deck.
The Sensor operates at high voltage but very low current. The connector will sometimes fail due to humidity or wear.
I have seen this on the Rheem or Ruud furnaces.
Hope this helps.
Matt

Jan 07, 2009 | Heating & Cooling

2 Answers

2003 hyundai tiburon 4cyl wont start


I know there is no imoblizer on canadian modles not shure about american if there is that would be my first thing to look for
other then that you have changed alot of parts but have u checked any of the fuses or relays and dubble check that every thing is plugged in correctly if all that is good u have a wirring problem

Oct 19, 2008 | 2003 Hyundai Tiburon

Not finding what you are looking for?
Canon imageRUNNER 5570 Copier Logo

Related Topics:

119 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Canon Office Equipment & Supplies Experts

kakima

Level 3 Expert

102366 Answers

old marine
old marine

Level 3 Expert

2012 Answers

Donald DCruz
Donald DCruz

Level 3 Expert

17130 Answers

Are you a Canon Office Equipment and Supply Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...