Question about Asrock M266A Motherboard

1 Answer

My comp doesnt have sound even after i installed audio driver. y?

Posted by on

  • Sarasvatas Kumar
    Sarasvatas Kumar May 11, 2010

    plz provide motherboard model and driver you installed

×

Ad

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Governor:

    An expert whose answer got voted for 20 times.

    Scholar:

    An expert who has written 20 answers of more than 400 characters.

  • Expert
  • 157 Answers

If it is a built in sound card, check your BIOS settings, make sure it is enabled there. If it is a plug in type card, pull it out and put it back in. Make sure you plugged the wires into the correct hole on the plug in area. Look in device manager to see if there is a problem with the hardware, or if it is even there.

Posted on Oct 01, 2009

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

2 Answers

I have a used dell desk top.I bought Logitech comp. speakers and ive enjoyed listen to some music on utube,until the other night. The sound went totally out! Thinking it was the speakers, I unplugged...


Hi
Check the following,
  • Speakers, connecting cables and Sound Card are working fine by connecting to another computer.
  • OR
  • If the connection ok increase your volume and open the cable from the pc.
    Now you will touch the stereo jack, can you can listen a sound when touch the jack. If you will not get any sound, think there is the problem in your amplifier or audio system has not any voltage. To confirm the voltage check by multi miter or can go any local Technician .If the voltage is ok, think your sound system defected and should go to Technician.

  • If your sound system is ok
  • Speaker Cable connect to an audio port (Audio/Video port in system box).
  • Ensure Volume is not in MUTE / Low (in Volume Controller).
  • Audio drivers have installed.
  • To confirm follow next step or ROLL BACK THE DRIVER
http://technet.microsoft.com/hi-in/library/bb457021%28en-us%29.aspx For another check follow the Steps:
• Go to Start>
• Control panel>
• Double click on "System" Icon> (it shows the System PropertiesWindow)
• Select "Hardware" Tab>
• Select "Device Manager" Tab> (it shows the Device Manager Window)
• Select "Sound, video and game controllers">
• Expand "+" symbol> (check the audio Codec's, Legacy Audio Drivers andothers are not in Questioned Mark (?) symbol with yellow color. If there needto install the drivers). So please go there website>supports>download For download Suppose, you need driver for, ASUSK8V-VM
http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us Product =Mother Board So Series = (Socket NO.eg. 754etc.) So Model = (Model no will beK8v-vm) And please select the O.S (XP/ VISTA / WINDOWS 7) version of the drivers that matches yourP.C and search. Now you can download easilyone after one. Hope it will help you.

Feb 23, 2011 | Dell Dimension 3000 PC Desktop

1 Answer

Sir i have installed windows 7 on my comp, but the


There should be a subfolder called "Drivers" or "Audio\Drivers" or "Drivers\Audio". Find an installer for your specific OS/Processor. But you will have better luck if you can get the model number of your motherboard and search on Google for the drivers. Usually motherboard manufacturers have all the drivers on the CD available online for free download. They will also be the latest drivers available, especially new ones for Windows 7.

May 19, 2010 | Computers & Internet

1 Answer

I have a creative audigy Creative Labs Sound Blaster Audigy 2 Sound Card and Creative 7.1 surround sound speakers. When I was using XP all 7 speakers worked perfectly. Now with my newer Vista machine,...


Uninstall all sound drivers for the card. Delete all folder and use search to locate everything related to the sound card. Remove card , turn comp on w/o card. Turn off reinsert card.
Should fix it.
Vista has many,many issues like this.
If you have more types of sound listed in "SOUNDS" delete all but Audigy.
Re-install drivers AFTER you get ALL NEW VISTA UPDATES>
Mastersage

Feb 18, 2009 | Creative Labs Sound Blaster Audigy 2 Sound...

2 Answers

No sound


Click Here
  1. Goto the above site
  2. Select your product and model no.
  3. Make download for the device which you need
  4. n finally........:))
Please post your feed-back
Thanks
Iqbal

Apr 19, 2008 | Compaq CPQ/nVidia GEF2MX 200 64M CD...

1 Answer

Sound problem


first reinstall audio driver.go to properties of my computer and check that it shows audio driver is installed.then connect the speaker pin in green jack.

Feb 08, 2008 | Computers & Internet

2 Answers

D945gcnl


Why because some audio drivers may not be properly installed even it is installed from the motherboard drivers. why because some Bios doesnt allow this. only solution to solve this issue. Try downloading latest driver for your sound card model.
thank you !

Dec 20, 2007 | E-Mu 0404 Sound Card

1 Answer

Sound System


could problem be in motherboard config? i.e. if using motherboard sound hardware turn on in config, if using sound card, make sure motherboard sound hardware is off in configuration. it sounds simple, but after almost 15 years of building comps, i still get it wrong sometimes.sometimes

Apr 08, 2007 | M-Audio FireWire 410 External Sound System

3 Answers

Cant talk at all


maybe you should try unmuting it lol or v+++

Dec 21, 2006 | Cyber Acoustics AC-201 Consumer Headset

Not finding what you are looking for?
Asrock M266A Motherboard Logo

Related Topics:

58 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Asrock Computers & Internet Experts

David
David

Level 3 Expert

778 Answers

Matthew Spark
Matthew Spark

Level 3 Expert

1066 Answers

Computer Links

Level 3 Expert

2385 Answers

Are you an Asrock Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...