Question about Audio Players & Recorders

1 Answer

When i hook up addtional speakers they dont work unless i disconnect original speakers.

Posted by on

1 Answer

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    Superstar:

    An expert that got 20 achievements.

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

  • Master
  • 6,831 Answers

Hello

I am presuming that you are using realtek HD audio aplication, cause this happaned to me once...
So if you are using this aplication, this might be a fix for your problem.

Right click on the realtek icon at the right in the start bar
Click on sound manager
Go to the heading, speaker configuration
Set the speaker config to one of the other options, depending on how much speakers you use.

Really hope this can help you.

Best regards

Posted on Sep 30, 2009

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Im trying to hook up my radio to a 93 ford mustang and ive got power and i got the speakers hooked up right but i dont have any sound


Is the radio powering up?
Have you tested the continuity to the speakers (disconnect speakers and use multimeter on low ohms across speaker wires, you might also hear a crackle if speakers are ok)?
If you dont have a meter use a small preferrably used battery (take one out of the tv remote) and dab across the speaker wires briefly, you should hear a click from the speaker.Make sure the speaker is disconnected from the radio when you do this!
Have you connected the ground?
Did the the radio ever work?
Have you connected the antenna?
have you tried any old small speaker hooked up to the radio output?
Ahhh questions questions....

Feb 26, 2011 | Ford Mustang Cars & Trucks

1 Answer

Hi..im having kenwood home stereo model no.xd-v818 as i had described it earlier about the sound distortion in high volume about 80..and i got a helpful advise from Mr.Markfreedman...but i discovered that...


We're talking about an all-in-one package here. These types of products don't generally lend themselves to swapping out parts like speakers and expecting good results.

This link gives some good large pictures from all angles.

http://iwona-lech-staniszewscy.webpark.pl/image/DSCF8947.jpg

.. .shows the amplifier outputs. The blue connectors go to subs, which in the original speakers coexist in the same enclosures as the so-called front speakers (red).

http://iwona-lech-staniszewscy.webpark.pl/image/DSCF8992.jpg

Unfortunately, the link for the manual is dead.
http://kenwood.nl.nt.ims.hr/languages/EN/support/manuals/XD-7x1-5x1.pdf


Your previous 'distortion' issue, for all we know at this writing, could have been due to miswiring those two functions.

Without knowing what "addtional speakers" were added to the unit and if they were designed for this unit, your results regarding loudness and sound quality would be questionable and unreliable.

Feb 23, 2011 | Kenwood Audio Players & Recorders

1 Answer

I have hooked by two bose 161 speakers using 14 gauge speaker wire (about 8 feet) to sony str-dg720. But I get absolutely no sound from the speakers. I have hooked the speakers to port A set of input...


You gots ta isolate the problem.  Disconnect the speakers and hook them up to a stereo you know that works.  If you don't hear sound coming out of the speakers, then you know the speakers are fu.k.d up, so you need to look on the speakers to see if there is a fuse that is blown that needs to be replaced.  If you got sound coming through, then disconnect them and hook them back to the original stereo making sure you got a good connection and all the wires are in good and tight.  Then turn your stereo on and go through the various channels like Tuner, Tape Deck, Aux, and DVD to see if you get any sound.  Also turn the volume knob up. If you don't get any sound after all this, you know there is something wrong with the stereo your using.

Oct 29, 2009 | Sony STR-DE685 Receiver

1 Answer

Front door speakers don't work.


it sound as if the front speaker channel has gone out. You could try disconnecting the power to the cd player, wait 5 minutes and hook it back up. Also, you could try adjusting the fade control from front to back and see if you get any sound, but it really does sound like the channel has gone out

May 27, 2009 | 1995 Subaru Legacy

1 Answer

Need to hook up to a 4000 watt amp


Why would you hook up 4000 watt amp to a speaker that has only 1000 watts. Try a 800 watt amp instead unless you just dont want the spealers.

Apr 13, 2009 | Theater Research TR-9500 Car Subwoofer Box...

1 Answer

No sound from cd but stereo works no problem


there are 2 blue wires........dont hook the blue to blue!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hook blue to the blue/white wire!!!!!!!!!!! problem solved. so e-z huh? lol i did the same thing.

Feb 16, 2009 | Sony CDX-CA700X CD Player

1 Answer

My car radio dont work


I am sure that the radio fuse was checked to see if power is actually going to the radio? The next thing to check is the multipin plug on the back of the radio. If it was removed sometimes the pins get bent when plugged back in. Make sure all pins are clean and straight. Try to disconnect wires that were changed to install the amp and put everything back to original and see if the radio works. The amp should have a direct connection to the battery with its on fuse correct? Depending on the amp if new or used may have internal problems and will have to be sent back to the manufacturer for repair. Hopefully when the wiring is put back to normal in the vehicle the radio should work, unless the amp load has damaged the output transistors to the original radio. Good luck.

May 22, 2008 | JVC KD-G230 CD Player

1 Answer

Clock and presets always restarting


check if the battery wire from the sony player is connected to 12v even if the car its off.

Nov 01, 2007 | Sony CDX-GT210 CD Player

2 Answers

Not even static?!


if the flex wires are atached from the cone then the coil is disconnected.hit me up if you need more info.

Aug 09, 2007 | Dual XINBP-210 Car Subwoofer

Not finding what you are looking for?
Audio Players & Recorders Logo

Related Topics:

55 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Audio Players & Recorders Experts

kakima

Level 3 Expert

102366 Answers

 Grubhead
Grubhead

Level 3 Expert

5020 Answers

The Knight
The Knight

Level 3 Expert

73698 Answers

Are you an Audio Player and Recorder Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...