Question about Alpine MRV-1507 Car Audio Amplifier

1 Answer

V12 / xplod issues questions

I have a mrd - m301 and it would shut off when ever i tried to turn up the volume and i was told that my subs were crap so i got a new sub a dual 2 p2 and i had it hooked up at 4 ohms and my amp still shuts off???

I also have a Xplod xm-9001gtr can i use that to run my sub?? and how would i wire it???

Posted by on

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points


    An expert that gotĀ 5 achievements.


    An expert that hasĀ over 500 points.


    An expert who has answered 200 questions.

  • Expert
  • 362 Answers
Re: V12 / xplod issues questions

Sounds to me like you have a poor ground, which is causing the amp to overheat. make sure you have as large a gauge wire for the ground as you can and make sure it has a good connection to metal this should solve your problem.

Posted on Dec 19, 2007

Add Your Answer

0 characters

Uploading: 0%


Complete. Click "Add" to insert your video. Add


3 Points
Car Amplifiers Logo

Related Topics:

76 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Alpine Car Amplifiers Experts

Tygh Duval
Tygh Duval

Level 2 Expert

290 Answers

Jeff Turcotte
Jeff Turcotte

Level 3 Expert

6811 Answers

Steve Sweetleaf
Steve Sweetleaf

Level 3 Expert

1128 Answers

Are you an Alpine Car Amplifier Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides