Question about AO Smith 1 hp Swimming Pool - Jet / Well Pump Motor / Century B122

1 Answer

Plug pump in nothing happens - AO Smith 1 hp Swimming Pool - Jet / Well Pump Motor / Century B122

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Problem Solver:

    An expert who has answered 5 questions.

  • Contributor
  • 8 Answers

Check to make sure you have proper voltage coming from breaker. Problem probably at breaker box.

Posted on Sep 25, 2009

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya Repairman can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repair professionals here in the US.
click here to Talk to a Repairman (only for users in the US for now) and get all the help you need.
Goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

My Asko Dishwasher D1976 on the main panel all of the top lights are on and in the display window it flashes F2. The motor is on but nothing else is happening can you help. I have checked that drains are...


Hi


Error F2 in asko dishwashers indicate high water level. This may happen due to plugged drain pump or due to faulty water inlet valve. To resolve the issue remove the back plate and check the drain pump. Disconnect the hoses from the drain pump and clear the lint from the hose and the pump area. Lot of water would be ther when you'll remove the hose from the pump, be ready to collect it. Let it dry and now the dishwasher will work perfectly now.

Hope it helps...

Daniel

Apr 22, 2011 | Asko D1976CSTM Built-in Dishwasher

1 Answer

Gaggia Titanium. Fault suggests ventilation required. Followed manual instructions, nothing happens. Tried rinsing, nothing happens. Tried hot water nothing happens? Have taken out and cleaned all pbvious...


Do you hear the pump working but no water flows?

You should select hot water (the third button from the right) and the display should say "hot water" at the same time it is saying VENTILATE --- open the steam valve all the way and the pump should start and you should see water from the steam wand.

If you don't hear the pump at all, then that is a different problem.

If you do hear the pump but still don't get any water with the steam valve open, then you need to prime the pump by using a turkey baster or the accordian pump that came with the Titanium to pump water into the valve where water from the tank goes. Remove the tank and use the turkey baster to pump water into that valve while the pump is running and the steam valve is open all the way with HOT WATER selected. the second water starts to come out the steam valve you want to stop the pump (turn the power off or turn the steam knob shut) and put the water tank back on and make sure there is plenty of water in the tank - then start the pump again by opening the steam valve all the way and let it pump water out the steam wand for a few minutes.

Oct 05, 2010 | Gaggia Titanium Espresso Machine

1 Answer

2006 C50T fuel pump


If anything is gummed up ... it would be injectors (if appropriate) or carb. I think id concentrate on cleaning the carb. Get fresh gas in the tank if you didnt already. Dont burn the starter up! Maybe shoot a little raw gas into the spart plug hole ... replace the plug ... see what happens.

Let me know how you make out please.

a

Oct 10, 2009 | 2005 Suzuki Boulevard C50T

1 Answer

Pump not putting water in tank


1.Open the priming port plug of the pump, fill it to full level with water.
2.Close the priming port with the plug.
3.Set the flow control valve to full close position.
4.Start the pump, and slowly open the control valve to appropriate level, such that the pump will not loose prime.(no more water going out).
5. If nothing happen, disassemble the pumpend and check if the impeller is still Okey., If damaged, replace the damage impeller
6. Assemble the pump and reinstall to its' location.
7. Do, Step 1 to 4.

Just send your e-mail for further assistance.

Sep 09, 2009 | Plumbing

1 Answer

The fuel pump and sprak plugs went at the sametime and we changed everything and nothing helped what to do??


The 2 are seprate issues that happened at the same time. One is probably a fuse or relay for the pump. The other is probably the coil or rotor.

Apr 27, 2009 | 2002 Nissan Sentra

2 Answers

Master 110 torpedo heater will not start , kerosene type


Odds are, your air pump is locked up. Remove the cover on the back of the fan motor, remove the pump cover and carefully remove the air pump rotor and blades. If the motor spins freely and will start when plugged in, the pump housing plates probably have a bit of corrosion on them. Lightly clean the pump housing end plates with fine grit sandpaper, wipe clean and re-assemble. Should fix the problem. Does the breaker trip when this happens?

Jan 01, 2009 | All-Pro Kerosene Garage Shop Heaters - All...

Not finding what you are looking for?
AO Smith 1 hp Swimming Pool - Jet / Well Pump Motor  / Century B122 Logo

Related Topics:

68 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top AO Smith Pool & Spa Experts

Jay Finke
Jay Finke

Level 3 Expert

1368 Answers

Steve

Level 3 Expert

3289 Answers

Larry Maranto

Level 2 Expert

198 Answers

Are you an AO Smith Pool and Spa Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...