Question about Koiiler XM-6650 Car Audio Amplifier

1 Answer

Xm-6650 led light on short is on and no sound

Led light on short is on and no sound i had my subs out for a few days now it does not work what could make the light come on and no sound?

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Vice President:

    An expert whose answer got voted for 100 times.

  • Master
  • 631 Answers

Disconnect all speaker wires and signal cables from the amp. If it powers up, the wiring needs to be checked. If it still shuts down, the amp likely has blown output transistors.

Posted on Dec 16, 2007

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi there,
Save hours of searching online or wasting money on unnecessary repairs by talking to a 6YA Expert who can help you resolve this issue over the phone in a minute or two.

Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.

Here's a link to this great service

Good luck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

I have Sony XM-2150GSX amp on offset cant get it off


check for a short on one of the edges or a resistor on the edge of the board

Jul 04, 2009 | Sony XM-2150GSX Car Audio Amplifier

1 Answer

Hello....


If you disconnect the speaker wires from the speaker terminals on the amp and the amp still goes into protect mode, the amp probably has shorted output transistors. If that's the case, the amp is probably not repairable. The outputs that Sony used were discontinued and there are no other transistors that will work properly (unless some of the newest transistors are compatible).

If it's under warranty, contact Sony. If it's out of warranty, contact one of the authorized Sony service centers to see if they can help. They may have a supply of NOS parts that would work.

Nov 23, 2008 | Sony XM-DS1600P5 Car Audio Amplifier

1 Answer

Fusion car amp problem


The amplifier likely has shorted output transistors. Going to a higher rated could easily have caused more significant damage.


Let me know if you have any other questions.

Jul 27, 2008 | Sony Xplod XM-554ZR Car Audio Amplifier

4 Answers

Red light


something is shorted in the circuit, or your subs. unhook the subs first and try it again, if it is still in protect then it is most likely the output transistors.

Feb 22, 2008 | Sony Xplod XM-554ZR Car Audio Amplifier

2 Answers

Protection light keeps coming on


Check the wiring between the sub and the amplifier. That's seems to be the only thing left that could cause a problem. If it's shorted to ground or pinched so the conductors are shorted together, it could cause the symptoms you listed.

Oct 01, 2007 | Sony XM-2002GTR Car Audio Amplifier

1 Answer

No Sound/ lights flashing on Amp


Disconnect your subs from the amp. If the lights go out then your sub is blown and is putting the amp into protect. If the lights keep flashing even with the subs disconnected than the Amp is toast.

Jul 09, 2007 | Sony XM-752EQX Car Audio Amplifier

2 Answers

Took out my amp and sub put it back in and now it wont work


you masht seting all parameter too the midel befour selected oan by oan,step by step equalayzer

Mar 30, 2007 | Sony Xplod XM-1652Z Car Audio Amplifier

2 Answers

Amplifier On - No Sub Sound


Are you certain you put the wires back on the amp the exact way they came off. I am not familiar with this amp but most amps if you look at the terminals where the speakers hook up there will be a plus and a minus. And generally there are four terminals. hence stereo plus and minus left and right. Some even have eight for, four channels. Since the amp is on, not getting hot and you tried two different audio inputs I would suspect speaker wiring or maybe the stuff you put in your trunk bumped a switch on the amplifier. I know this is not the exact answer you are probaly looking for but it is at least a place to start

Jan 11, 2007 | Sony XM-DS1300P5 Car Audio Amplifier

Not finding what you are looking for?
Koiiler XM-6650 Car Audio Amplifier Logo

Related Topics:

116 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Koiiler Car Audio & Video Experts

xxxxxx xxx

Level 3 Expert

5003 Answers

Donald DCruz
Donald DCruz

Level 3 Expert

17130 Answers

Marvin
Marvin

Level 3 Expert

83096 Answers

Are you a Koiiler Car Audio and Video Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...