Question about Intel Motherboard

Open Question

Blue light in ibox cabinet does not lights up and i have observed my system became very slow after that, is it related to this?

Posted by on

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

My System configuration is i3 with 4GB ram. and there is only 3 softwares(ms-office,adobe reader,one medicines related software). My system became slow.


Try increasing the virtual memory setting in the windows operating system. Also see if there is a defragmentation tool on the windows operating system. I am assuming it is a windows operating system.
You may have a virus that might slow down or spyware slowing down p,c May need to run an anti spyware or anti virus program to check for these.

Dec 05, 2014 | Computers & Internet

1 Answer

What does code 1640 no power to pin 1 mean


P1640 is Vehicle Security System/No Code from VSS Twice

Check for faulty electrical Circuit between ECM Harness connector and terminal no. 61 (blue/green wire) and TCM See image below any problems found repair circuit and go to step 3 if no problems found go to next step.

step 2

With Ignition tured off unplug ECM harness connector. connect SST 86 11 857 Test light (or equivalent) between ECM harness and connector terminals No. 01 (pink/White wire) and 61 (Blue/Green Wire) Turn ignition on and observe test light. Test light should come on for about one second then go out. If TCM has detected a fault, test light will flash 2 times a second. if operation is not as specified problem is TCM related. go to next step

Step 3

You made need a garage i'm a mechanic so this is for me Clear all DTC's. Drive Vehicle at Varying Engine Loads and RPM for 5 minutes. Recheck Scan Tool for any stored DTCs If DTC P1611 is present Substitute Known good ECM and retest system

I got this info from saab central forum do a search for it for more info . Hope it helps

Jun 04, 2014 | 1999 Saab 9-5

1 Answer

Rsc light,abs light,transmission malfunction reduced power light comes on every other day is this normal it seems t


No--- it is a system fault that has to be diagnosed

When you turn on the key, all the dash lights should be
observed & lite ( use your owners manual to get familiar
with them)

After the engine starts-- ALL dash lights-- go off, or you have
a problem with the OBD 2 System, on any vehicle from 1996 on

ANY TRANS related codes or lights you STOP USING IT

IMMEDIATELY

Transmissions are VERY VERY Expensive Repairs & happen
to way too many people, because they won't give up driving the vehicles & ruin then in a heart beat,ten miles is all it takes

Mar 30, 2014 | 2008 Lincoln MKX

2 Answers

How do I change the name of my home wifi current name is netgear and ibox will not work with this name


For Netgear routers, open an Internet browser window on a computer connected to the Netgear router. Go to www.routerlogin.net and log in with your username and password. If you never set a username and password, then the username should be 'admin' and leave the password box blank. Once logged in click 'Wireless Settings' on the blue bar on the left side of the page. Once on the Wireless Settings page, look for the Wireless Network section, click in the box next to Name (SSID) and type in your desired network name. Click apply at the bottom of the page, and you're done.

Mar 23, 2011 | Computers & Internet

1 Answer

The red protect light comes on, i dont know how to make it go green so it will work. please help!!


Devices with several light emitting indicators would each display as observation of manufacturers installed features. Red indication is power cciuit indication, yelow as alternate warning where green is indication of regular fucntionality. Once the device is least malfunct, every light is an equal expectation. Usually with amplifeiers, the red light has to be on throughout until stereo became powered on to porduce green light effects as radio expectations.

Feb 14, 2011 | Volfenhag ZX-8200 Car Audio Amplifier

1 Answer

1. I observe that within every 3 months, i need to change each side shocks absorber at the back? Do I need to change the 2 at once to avoid changing them over and over again? 2. My slow run is always...


it is alwas best to replace shocks/struts as a set per the axle. it seems that you have a high idle problem. the check engine light is probably related but what do you mean when you say that you "unplug the slow run sensor" that will turn the light on also.

Nov 19, 2010 | 2001 Toyota Corolla

1 Answer

I have a blue mark on the corner of my screen and several blue specks throughout the center of the screen. I changed the lamp thinking it was that but the blue is still there. What else could it be?


This is optic unit (light engine) problem, it has 3 color lcds and blue lcd along with related UV filters became defective and causing blue mark on front screen.
Need to replace optic unit (light engine) to resolve the issue.

Aug 20, 2010 | Sony Grand WEGA KDF-50WE655 50" Rear...

1 Answer

Model SRG 300 Series 09 Serial # 424030XL The top burners will ignite only 5 or 10% of the time. There is a clicking sound but no spark. When the burners do ignite and are turned off they will not...


Hello,

You hear clicking but there's no ignition. First thing to do in this case are the following observation checks which do not require any tools, instruments, or taking anything apart.
Check the spark color. A healthy ignition system will produce crisp blue sparks. A weak ignition system, on the other hand, will produce light blue, almost white sparks. If yours produce a light blue, it means your ignition knob is bad and will need to be replace.

Take care.

Aug 13, 2010 | Maytag Kitchen Ranges

3 Answers

Slow flashing blue power lite. Monitor shows no


First when you power up the computer press F8 key then enter in enable vga mode.
If you are able to enter then go to start menu->control panel->display property ->settings.
Change screen resolution to 1024*768 then apply and ok.
But if you are not able to see safe mode and other menu.
Then open cpu cabinet .
Refix RAM memory.
Pull cmos cell from motherboard for 10 minutes.
Reattach all connection harddrive.
Open processor fan and processor remove dust from all parts.
Make sure motherboard is not ground with cabinet.
Remove PCI cards if any.
After all above still same then change RAM then try.
Let me know if you need further assistance.
Thanks for using FixYa.

Dec 19, 2009 | Gateway DX4640-UBC01A PC Desktop

1 Answer

KP-53s65 multipule problems, hoping for single solution?


sounds like 2 different problems here. first problem sounds tuner related. second sounds convergence related. third issue (cost effective to repair ?) at this point i would replace the set. i hope this helps

Mar 12, 2007 | Sony KP-53S65 53" Rear Projection...

Not finding what you are looking for?
Intel Motherboard Logo

Related Topics:

48 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Intel Computers & Internet Experts

Tony

Level 3 Expert

2600 Answers

David
David

Level 3 Expert

778 Answers

vsri9

Level 2 Expert

73 Answers

Are you an Intel Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...