Question about Alpine MRD-M300 Car Audio Amplifier

1 Answer

Same problem...I have the "---" message.

All my connections are good, and I checked my fuses, and changed them. Still nothing...

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    MVP:

    An expert that gotĀ 5 achievements.

    Governor:

    An expert whose answer gotĀ voted for 20 times.

    Hot-Shot:

    An expert who has answered 20 questions.

  • Expert
  • 62 Answers

You need to make sure that you ground wire is no longer than 9 inches and a heavy enough wire for the wattage of the amp

Posted on Sep 11, 2009

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of.(from cars to computers, handyman, and even drones)
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
Goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

2 Answers

2001 grand marquis not getting power across relays for fuel pump. changed pump, relay, and computer. still nothing


Check fuses #1 #2 #9 #10 #11 #12 in the battery junction box under the hood to make sure they are good

2001-grand-marquis-not-getting-power-0mjk1nw4aqo52z33ebnvxua0-3-0.gif Check fuse #8 in the central fuse box inside the car

2001-grand-marquis-not-getting-power-0mjk1nw4aqo52z33ebnvxua0-3-1.gif

Feb 14, 2016 | 2001 Mercury Grand Marquis LS

1 Answer

Just changed the starter solinoid on my ZZR250 now have no power thru the ignition. Its as dead as a doornail. Checked all fuses in fuse box, also checked the fuse in the solinoid, any ideas? Please


When you say no power through the ignition, do you mean the bike is completely dead with the ignition turned on? Nothing at all works, no lights, brake lights, indicators horn etc.?
If that is the case, then first check that the battery has a charge and the connections are all clean and tight.......and connected the right way round. My bike has a parking light position on the ignition switch and this allows the little parking lights to come on with the key removed. If yours has the same, see if that switches the light on. Do you have a permanent live outlet that you can test? If the battery has power and is connected properly and nothing lights up after doing these checks, then it is either a main fuse or ignition switch problem.

If you do have lights then at least the above is all ruled out and the problem now lies in the starting circuit. Is the kill switch set to run and if so is it working properly? By that, I mean even if it is in the starting position is it actually functioning properly and has clean contacts, all wires connected etc. The same goes for the start button.
At the solenoid there are 2 connections that you will have bolted onto when you changed it. Turn the ignition on and short across these 2 connections with a screwdriver momentarily and see if it spins the starter. If it does then the relay may be faulty. I will attach a youtube link that really explains everything in plain language and is by far the best tutorial I have come across for this type of problem.
Good luck with it all, Steve.

https://www.youtube.com/watch?v=DYec1yFX3YI

Oct 07, 2015 | kawasaki ZZR 250 Motorcycles

1 Answer

2000 Ford F250 Disel: Nothing works on the panel for the a/c heater. The fan does nothing when you change speed there is nothing that comes out, there isnt any heat or cool, and when you turn the dial...


Pull the wires from the blower. Throw 12 volts and a ground to it(red is B+). If it comes on, it is good. Replace the controller. If it was the relay, some sort of blower speed would have happened. There are other wires to check, but you would have to loose other things to go this direction. Like accessory and ignition.

Jan 10, 2015 | Ford Cars & Trucks

1 Answer

1999honda shadow 1100 spirit no lights at all and want even turn over changed fuses still nothing what could it be


Can you check visually that all fuses are ok? -You don't really have to change them. Better: check that their resistances are trully 0 ohm.
Then if no fuse blows, listen if you can hear the click from the relay(s). The realy for the lamps could be faulty. Because the relay is a switch, make a short, manual contact between the 2 connections (normaly thicker wire for high currents) with a screw-driver or so, and check that the lights are back on like that. If not the problem is somwhere else, no matter if the realy is good or bad. good luck!

Aug 13, 2014 | Motorcycles

1 Answer

Is there a fuse or something that would cause the headlight bulb to still not work after changing it


Nope... Re check your connections. They may be corroded. Check the wiring back from the headlight plug to make sure nothing has broken or come unconnected.
Good Luck...

Nov 24, 2013 | 2008 Chevrolet Equinox LS

1 Answer

1983 monte carlo 305cid when you turn the key to start absolutely nothing happens battery is new and good double checked that does not attempt to turn over nothing happens


Thanks for choosing FixYa and welcome to the site. You need to check your ignition fuse in your fuse box. If the fuse is good, make sure the terminals ends on your battery wires are not loose. Make sure they are clean. If your battery connection is good and the battery as well, try changing the starter or starter solenoid. Once you find it, try hitting it a few times to see if it will start. Since the battery connection and battery is good at this point, change the starter. Make sure all the wires to the starter are connected. When working on the starter, make sure you take the battery terminals off.

Apr 17, 2011 | 1983 Chevrolet Monte Carlo

Not finding what you are looking for?
Alpine MRD-M300 Car Audio Amplifier Logo

Related Topics:

150 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Alpine Car Audio & Video Experts

xxxxxx xxx

Level 3 Expert

4869 Answers

Tygh Duval
Tygh Duval

Level 2 Expert

300 Answers

Jaime Hernandez

Level 3 Expert

2318 Answers

Are you an Alpine Car Audio and Video Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...