Question about Broan-NuTone CV350 Performance Bagged Central System Vacuum

1 Answer

The power will not come one remotely!!

Locally it will work (there is power) and the suction is great but at the other remote vaccum plugs there is no power. I have tripped the reset before i noticed the problem, thus im thinking the reset button maybe the problem...i would appreciate any help!!

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Vice President:

    An expert whose answer got voted for 100 times.

  • Master
  • 430 Answers

The reset is not the problem. If you have suction at the vac itself , but no elsewhere., you have blockage in your main line, or your hose. Try dropping a coin thru the handle of the hose and shake it all the way thru the other end. If your hose is clear the obstruction is in your piping. If your hose is clogged you must back out the blockage by sucking it back thru the handle.
Go to each inlet with a coin and touch the contacts inside the throat of the inlet...., 2 little brass spring loaded pins. If you can feel suction move on one inlet at a time. If you have no suction at any inlet your blockage is in the main line. If you have suction at some inlets , your blockage is in a branch. Try to pinpoint the closest inlet to the vac where you have no suction. Then put another vac like a shop vac up to the inlet and **** the blockage back out if possible. ..What wedges in must back out the way it went in. Post back with more info if this doesn't work

Posted on Sep 10, 2009

Testimonial: "Thank you ...that was the problem.....i hope i can help someone in the future"

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of.(from cars to computers, handyman, and even drones)
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
Goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

My Lindhaus Diamante 300 has great suction but clogs


Sounds like you have some form of an obstruction in the hose ( i once found a tooth pick sideways in mine) most models allow for the hose to be disconnected from the vaccum itself, also make sure theres not a setting for attachments also, some models need the suction redirected.

Apr 08, 2010 | Lindhaus Diamante 300 Upright Vacuum

1 Answer

Dyson Vaccum suction not strong enough


Look for an obstruction in the air passages at the bottom and where the air enters the canister. Make sure the HEPA filter is not plugged (take it out for a test). Hope this helps!

Mar 05, 2010 | Vacuums

1 Answer

Extreme vaccum has no suction.


Make sure you put the dirt cone back in the bucket to create the tight seal. You will have no suction without the dirt cone.

Bob
http://evacuumstore.com/

Dec 10, 2009 | Electrolux Centralux Vacuum

1 Answer

Suction problem


change the filters if they are blockedof just old they wont work right but 1 of then is washable it says it ou the filter 

Sep 30, 2009 | Dyson DC07 Bagless Upright Cyclonic Vacuum

1 Answer

When the vaccum is running the motor gets hot & smells & is very noisy.


Sounds like yu may have a clog, either in the inlet by the brush roll, or the hose. If the hose comes loose, see if there is suction there. If no suction then it is clogged. If suction, then the inlet maybe clogged.

Jul 22, 2008 | Dirt Devil Reaction Twin Cyclone Upright...

1 Answer

Vaccum has no suction


Here is what we did to fix the problem of our vacuum having no suction.
We unscrewed the three screws on the back and took the hose off of the vacuum.  Then we took the hose outside and put the water hose through the vacuum hose and turned on the water.  After about 30 second the water pushed through a dust bunny the size of a fist and a marker.  Basically, the vacuum did not have suction because the hose was clogged with dust, etc.  After reassembling the vacuum, it worked just fine.  

May 11, 2008 | Kenmore 34923 / 34925 Progressive Bagged...

1 Answer

Dc07 loss of suction


you have some thing stuck in the hose you need to take off the hose and clean it out check for any hols my boy put a 2 pence pic in mine and it wasn't in till i cleaned it out it came out and it was really good so check yours out

Jan 07, 2008 | Dyson DC07 Bagless Upright Cyclonic Vacuum

1 Answer

Central vaccum


If the outlets work on the 2nd story ok, and not on the 1st floor, then you may have a wire that has come loose. There maybe a junction that split off between the 1st and 2nd floor. I assume you are talking about the suction and not the brush roll on the power head. If it is the power head not working, then check where the 2 prongs go into the outlets to make sure that the plug receptacle haven't gotten pushed in from the holder.

May 30, 2007 | Windsor SR12 Sensor Bagged Upright Vacuum

Not finding what you are looking for?
Broan-NuTone CV350 Performance Bagged Central System Vacuum Logo

140 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Broan-NuTone Vacuums Experts

Gerry Harvey
Gerry Harvey

Level 3 Expert

1467 Answers

JoeVacs

Level 2 Expert

357 Answers

rdjagger

Level 3 Expert

2223 Answers

Are you a Broan-NuTone Vacuum Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...