Question about Acer Altos G500 Server

1 Answer

Adsl modem not working

Dear sir
I am not getting the adsl pppoe led glows only the other leds are glowing thats why the internet is not getting link .hope you will be rescue me from this problem.

Posted by on

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points


    An expert that got 5 achievements.


    An expert who has written 20 answers of more than 400 characters.


    An expert who has answered 20 questions.

  • Expert
  • 112 Answers
Re: adsl modem not working

First you must have a steady led light on the on Power, Act and Lan, the Sync led will flash until the modem connects to the DSL line. If you are not running a router but only a modem, you will need to create a PPPOE network connection on the computer. If you are using a router with the DSL modem you will need to create the PPPOE connection only on the router. I had recently a problem with the DSL service to my home. My modem showed DSL connected but could not connect the PPPOE connection, the telephone company had to reset the circuit that I am on which fixed the problem. BPCS

Posted on Dec 07, 2007

Add Your Answer

0 characters

Uploading: 0%


Complete. Click "Add" to insert your video. Add


3 Points

Related Questions:

1 Answer

Server no display when power on

Can you confirm that server fan is rotating or not when server power on. and which led glowing red when you power on server

Mar 15, 2014 | HP Compaq ProLiant ML350 G3 Server

1 Answer

Issue with power button in HP ProLiant ML370 G6 server

If i am not mistaken I belive that there are two power supplies, correct? what if you swap them? Or if you have a spare... I think that maybe either the button isn't working correctly or the power supply might have some issues...I also think there might be some LED lights on the power supplies themselves...check it out.

Jan 02, 2014 | HP ProLiant ML370 G6 Server

1 Answer

IBM X3400 Server Power Led Blinking and Pressing power SW, Machine not power up.

Welcome to Fixya
1: Check whether the power switch has any problem 2: Check Ac and DC led on smps is glowing 3: If it glows , probably the planner(Motherboard ) has the problem

Nov 23, 2010 | IBM x3400 Server

2 Answers

Exclamatory mark led glowing in amber on the front panel It is IBM server 3400

Welcome to fixya

Amber led glows when server met with hardware issue. You will have to run the IBM DSA tool inorder to find the hardware that has issue.


Nov 16, 2010 | IBM x3400 Server

1 Answer

In my IBM X3400 series server orange light is glowing continuously.

dear bahuguna,

actually what is your problem ?

led may glow , you please mention the problem which you faced on your server

Aug 10, 2010 | IBM x3400 Server

1 Answer

IBM e-Server 236 X-Series

Check all your hardware, make sure that everything is properly plugged

May 12, 2010 | Computer Servers

1 Answer


If there is not LED glowing in from of the servers, check the power cable is seated in properly. If that is also fine, the problem is with the power module itself. Get it replaced.
If there is LED dispaly and no BIOS screen coming up, Switch off the server and make sure the memory modules are seated properly in DIMM slots.and also the processor and HDD.
If still it didnt come up, better contact the vendor.
Please come back and vote for me if this turns to be helpful for you or also if you need more clarifications. Thnx

Mar 27, 2010 | HP NetServer E800

3 Answers

Its not booting and the Leds VRM and NMI are with amber color

VRM and NMI lights lit usually indicate an issue with CPU #2's VRM which can be replaced. Also check 5 lights on back middle of system. If VRM light is lit here remove CPU 2 and VRM and reboot system. If system boots, this was the issue...

Apr 25, 2009 | IBM eServer xSeries 346 8840 (884022U)

1 Answer

Internal led of ML350 server is do i resolve it?

Hi Franceso, plz specify
Is it powering ON ?
Which LED is glowing?
These leds are there on the front panel :

1 Power On/Standby button
2 System power LED
Green = Power on
Amber = System shut down, but power still applied
Off = No power

3 Internal health LED (Wave sign in BOX)
Green = Normal
Amber = System degraded. To identify the component in a degraded state, refer to system board LEDs.
Red = System critical. To identify the component in a critical state, refer to system board LEDs.
Off = Normal (when in standby mode)

4 External health LED (power supply)
Green = Normal
Amber = Power redundancy failure
Red = Critical power supply failure
5 NIC 1 activity LED Green = Network link
Flashing = Network link and activity
Off = No link to network.
6 UID LED Blue = Activated
Flashing = System remotely managed
Off = Deactivated
7 UID button

If it is Internal health led then any internal h/w issue is suspected.
If it is external health led then any power supply or power source related issue is suspected.
Also check the status of the server & its IML (Integrated Management Logs) in ilo (Integrated Lights Out ) if it is configured. (2nd RJ45 port in rear)

Also make sure the cabinet is properly closed.

Nov 18, 2008 | HP Compaq ProLiant ML350 G3 Server

Not finding what you are looking for?
Acer Altos G500 Server Logo

Related Topics:

543 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Acer Computer Servers Experts


Level 3 Expert

1602 Answers


Level 2 Expert

152 Answers

Brian Sullivan
Brian Sullivan

Level 3 Expert

27725 Answers

Are you an Acer Computer Server Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides