Question about Gigabyte GA-8S661FXM-RZ Motherboard

1 Answer

Please help i just connected every thing on my mother board but i get no feed back not even a beep , the screen is blank the cpu fan spins ,the motherboard light go on but no feed back at all is it my cpu ? or zif socket cause my cpu works on my other pc.,......... please help thanks and ill return the favour with a possetive rating

Posted by on

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points


    An expert that got 10 achievements.


    An expert that got 5 achievements.

    Vice President:

    An expert whose answer got voted for 100 times.

  • Expert
  • 205 Answers
Re: please help

The first time I installed a new motherboard I did not realize there were two power cables, one has a small square connector and the other a long rectangular connector. Did you connect both power cables?

Posted on Nov 27, 2007

Add Your Answer

0 characters

Uploading: 0%


Complete. Click "Add" to insert your video. Add


3 Points

Related Questions:

1 Answer

Asus M4A785-M will not post. I have completely removed motherboard from case, removed all components except CPU (AMD Phenom II X4) and CPU cooling fan. When power supply (which I tested in seperate...

All I read properly .Please remove power supply from HDD and CD /DVD RW. If you face the same problem Open the mother board on a open place and try it again ,because there are some particles witch has made the short sercit in your M. Board.Cgeack all voldage socket plkaced properly,MAY BE CAN SILLY MISTAKE FOR 4 pin socket .

If you face same problem please install in another mother board .Post me please imediate next result.

Dec 12, 2010 | ASUS M4A785M (890552666775) Motherboard

1 Answer

I have installed a new mother board from gygabyte: GA-MA77OT-UD3 when i turn on the PC i hear 4 long beeps and than it restarts and goes all over again. need help.

On the motherboard, connect all power connectors,video(if you have intergrated video at this time I would just use that),cpu,cpu fan,one stick of ram. Nothing else, you can connect the front panel power-on button just to make it easier to turn on. When you have all the basics connected try to turn it on and see if BIOS comes up and the beeps go away. Do not connect HD,USB,or any thing else. If you get the same thing , swap the stick of ram with another stick. IF you get BIOS , one at a time start connecting other components and starting the system back up to make sure it boots normally. If still no chage, then it lies in your power supply , cpu, motherboard(although I know you said it's new they do at times come D.O.A).

Nov 16, 2010 | Intel Motherboard

2 Answers

My Mother Board Is **acer sf2 661fx rev 1.1**. Now I Have A Problem, Please Solve This.......... No Signal To Monitor, But Mother Board Is Working. After That I Tried To Solve The Problem By Following...

haii all.....
i facing problem on mb acer sf2 661fx rev 1.1 no power to cd rom and hdd...also monitor not shown anything... cpu fan and casing fan only working..any idea pls..

Aug 03, 2010 | Acer (ACERMOTHERBOARD)

1 Answer

Loud beeping sound on start up , now will not start up , power ok

First remove the Ram and boot the system without it. If you hear continuous two beeps, then the problem is with the Ram, you need to replace it. If nothing happens, then your cpu or your motherboard is gone. Good luck. Thanks for using FixYa.

Jun 03, 2010 | Asrock K7S41GX Motherboard

1 Answer

Mother Board

if it has 2 video cards or had 2 might be disabled in bios. if not and it does not boot at all then it could be CPU Powersupply or RAM, i would start with removing RAM and see if it beeps if it does Power Supply migh be ok, put one stick of RAM back in snd see if it boots swap RAM Slots and stic around to make sure its not a RAM Problem. if still no video and just spinning fans its Trial anf error of the CPU and Power Supply i know it **** but if you have a PoSupply tester that would rule that out. if you are savy enough to remove CPU look for burnning and smell for Burn. Good Luck

Feb 24, 2010 | Intel Motherboard

1 Answer

I have a problem with my board Gigabyte GA-G31M-ES2L, encounter no display & no beeps even though I remove the RAM in the board please help me to solve this problem?

Do the fans still start spinning ? And did you do a CMOS clear ?
You should also try booting it without a graphics card and/or any other audio/network card, etc, so you only have the CPU and motherboard (and also try it with 1 RAM bank and without). When it beeps, it's probably alright (implicating other failing hardware).

When you hear no beeps at all (but the fans spin), it's pretty likely that the board is gone. You might want to doublecheck the powersupply and CPU nevertheless.

Aug 18, 2009 | Gigabyte GA-G31M-ES2L Motherboard

5 Answers

Intel D945GCNL Board No display

Dear user, this problem can be coused by many things.
1, The memory you have installed is not compatible with your system.
2, Power supply failure.
3, Contact issue between the socket and the module.

Try thease:

Take a brush and clean the sockets.
Power on your computer without the memory modules, if you hear beep it could be a health signal :D.
Power off the system.
Clean your memory module pins with alachol or other cleaner liquid.
Wail till it dry, inster it back to the socket and move a little ud and down to catch ancontact.

Power on and now shold be work fine.

If this ain't works. Try other brand of memory, kingmax or kingston. They usually shipps with 99 of good modules from 100.

Good luck.

Mar 22, 2009 | Intel D945GCL Motherboard

2 Answers

No beep,No Display on my monitor,only CPU heatsink fan is moving

have you thought about changing the battery on the motherboard, also checking that the fan on the cpu is seated properly with enough heatsink paste as both these issues will stop the pc from booting

Oct 29, 2008 | Asrock K7S41GX Motherboard

1 Answer

No signal to monitor.......all dark

and im sure the screen appers to be blank and the key board lights flash once and no feed back other than the fans spinning right? . this is a common problem with asus motherboards and AMD cpu's which indicates a bad motherboard or cpu if you have acces to anouther cpu try changing to that one if that doesnt work you're motherboard is gone

thank you


Dec 11, 2007 | ATI Asus P4R800-V Deluxe Radeon FSB800...

Not finding what you are looking for?
Gigabyte GA-8S661FXM-RZ Motherboard Logo

Related Topics:

191 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Gigabyte Motherboards Experts

Brian Sullivan
Brian Sullivan

Level 3 Expert

27725 Answers


Level 3 Expert

5660 Answers


Level 3 Expert

2598 Answers

Are you a Gigabyte Motherboard Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides