Question about Kenwood KDC-135 CD Player

1 Answer

My amp wont turn on

Im trying to find my remote wire i have 2000 ford ecsort and i had subs hooked up before but it stoped working and i sold them i had a bipass wireing before and now i hooked it up with the connectors but cant find the remote wire when i had it before the amp would turn on and off at random

Posted by on

1 Answer

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Hot-Shot:

    An expert who has answered 20 questions.

    Corporal:

    An expert that hasĀ over 10 points.

    Mayor:

    An expert whose answer gotĀ voted for 2 times.

  • Contributor
  • 27 Answers

Normally it's the blue wire marked power antenna on the back of the radio it normal size would be about a 12-14 gauge wire size

Posted on Jul 26, 2009

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

I have put dual 12 inch subs in my 1999 camaro and I hooked the power wire from the amp to the radicand the subs are working but not to full power. when I go on the radio to turn my subs on it wont let me...


check the remote wire it it needs to be hooked to the atenna power wire on the radio the power wire to the amp needs to go to the BATT. with a fuse make sure your amp is grounded well and less than 18 in. then check your RCA wires after all that then go back and check your sub output on your radio

Sep 20, 2011 | Kenwood KVT-514 Car DVD Player

1 Answer

I have an XM-2150GSX 760watt sony amp, ive gotten everthing hooked up to it, but for some reason i have power to the amp but not to the subs, i know the subs are good still (i hooked them up directly to...


If you are hooking 'blue wire' (remote turn on for amp) to the power antenna wire (usually also blue) from the radio that could be your problem since the antenna only gets power when the radio is used

try using the switched 12 volt wire you used to connect your stereo power

i will assume all other wiring is correct and if so this should fix your issue - if not write me back with as many details as you can about how you have things wired and i will try to help more

good luck!!

Apr 15, 2011 | Sony XM-2150GSX Car Audio Amplifier

1 Answer

Im trying to hook up my subs to this headunit but i cant get the power from it to the amp. The amp is good and the subs are good


have you got a wiring kit for the amp? the amp needs atleast an 8 guage tho id suggest a 4 guage running from the batter to the amp with a 50 to 80 amp fuse atleast, then it needs to be ground to the chassis. a remote wire then needs to be run from the back of the headunit so that the amp only turns on when the ignition is on, then hook the wires from the amp to the sub.

Jun 23, 2010 | Legacy LD32MUB Car DVD Player

2 Answers

H ,ive brout a second hand fusion 10 inch sub,with built in amp .i have already tryed to c if its going to work ,all conectins are fine but no power is running to sub and amp i checked the fusez no...


Do you have the remote on from the head unit hooked up. If there is nothing to tell the amp to turn on it wont. You can bypass this to see if the thing works by using a jumper wire from the power wire to the remote on. I don't suggest leaving it like that though cause it will drain your battery over time. You need to hook the remote on to a power source that is only on when the radio is on. Like a power antenna wire.

Aug 14, 2009 | Car Audio & Video

1 Answer

DXZ545MP rcas to sub amp


Blue white is remote to amp.... Grey and black are your RCA out to amp...

Jan 26, 2009 | Clarion DXZ545MP CD Player

1 Answer

Not working


maybe you should use 4 awg wire

Jun 24, 2008 | Rockford Fosgate Punch P5002 Car Audio...

1 Answer

My Panasonic Cd player works and im getting power to my amp but no output though my subs..


mine's doing the same thing and i don't know whats causing it either other than its a factory defect

Jan 20, 2008 | Panasonic CQ-C1303U CD Player

2 Answers

Audiobahn A1500HCT in Protection Mode


try just hooking up a power wire and ground wire only. disconnect your subs from your amp along with the remote wire and RCA's. if you have some jumper wires or run a wire from the power terminal to the remote wire. YOUR amp should come on, if it still stay's in protection mode it might be shot... hope this was helpful, i couldn get my a2300hcx to come on and tryed this and it came on turns out it was my remote wire was bad of the head unit...

Nov 13, 2006 | AudioBahn A1500HCT Car Audio Amplifier

Not finding what you are looking for?
Kenwood KDC-135 CD Player Logo

127 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Kenwood Car Audio & Video Experts

xxxxxx xxx

Level 3 Expert

4848 Answers

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

75817 Answers

Jeff Turcotte
Jeff Turcotte

Level 3 Expert

8180 Answers

Are you a Kenwood Car Audio and Video Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...