Question about A OPEN Computers & Internet

1 Answer

Hello I have a open labs miko and when I start it up all the lights are on an then it cut off but the power is on and it not doing anything....I thin they said a software problem

Posted by on

1 Answer

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    President:

    An expert whose answer got voted for 500 times.

  • Master
  • 1,702 Answers

Hi, One thing comes to mind (Virus) or you have a video card problem. Take it to your local computer repair store.
It also could be a bad memory card. Good luck.

Posted on Jan 02, 2017

3 Suggested Answers

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

  • 9 Answers

SOURCE: Miko tim4, operating system won't start easily,

In this case I would take and restart it a couple times. Or, if you wait and not click or anything, it might work. You could also lose all your data and unplug the main power cord(leading to your main pc box) for 5 minutes. This will delete all the users on your computer. I would only do this if nothing else works or you have nothing on your computer you want to save.

Posted on May 04, 2010

SOURCE: Miko open lab does not boot. When I power up the

I had the same problem. It was a faulty mainboard so i had to built in a new one. But caution: After that all drivers will not work so you have to set up the system nes.
By the way: Do you own the original Software CD?
Best regards

Posted on Nov 12, 2011

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

My openlabs timbaland miko gives me three short beeps when i turn it on


3 beeps is a sign of bad memory check your ram chips that they are the correct ones and in properly. you may have to replace them or try taking them out and put one in and try booting up if it fails try another if none of them work then replace them.

Jan 28, 2014 | ACM Supplies Open Labs NeKo TSE Timbaland...

1 Answer

Have a 1994 Dodge Ram 1500 4x4 1500 with wiring problems. The original problem was a brake light out on the drivers side. I changed the tail light plugs. With head lights off I had brake lights with head...


Your truck may have had the factory trailer tow package, but that did not come with a wiring connector in that year. There should be a wire harness under the rear of the truck near the center of the bumper with 7 wires of the following colors/characteristics -

Red/Orange - +12V Battery (Thick Wire) From fuse #8 (40A)
Black/Orange - Tail Markers (Thick Wire)
Light Blue - Trailer Brakes (Thick Wire)
Violet/Black - Backup Lights (Thin Wire)
Dark Green/Red - Left Stop/Turn - (Thin Wire)
Brown/Red - Right Stop/Turn - (Thin Wire)
Black - Ground - (Thick Wire)



Under the dash, the brake controller wiring should be -

Red/Orange - +12V Battery (Thick Wire) From fuse #8 (40A)
Black/Orange - Ground - (Thick Wire)
Light Blue - Trailer Brakes (Thick Wire)
White/Tan - Brake Light sense - (Thin Wire)

Hope this helps.

Mar 19, 2013 | 1994 Dodge Ram

1 Answer

The power is blinking and the screen goes black does not start


It sounds like you will need to replace the power supply.
I hope this helped.
Good luck and have a pleasent day.

Jun 21, 2011 | A Computer By Design Open Labs MiKo-LX4...

1 Answer

My tail lights in my 1999 Nissan altima won't work. I've checked the fuses. Any advice?


Hello and welcome to FixYa!

As a first course of action, I strongly suggest that you check the ground wires on the tail light for they can be faulty or cut. It's a black thin wire connected to the car's body.. You may start on the ground first.

Hope this helps and thank you for using FixYa! Have a good one!

May 03, 2011 | 1999 Nissan Altima

2 Answers

I Installed a New Motherboard in my TSE Miko, and upgraded to windows 7 and i cant get my keyboard or control surfaces to work. mfusion wont install, and i tried installing it xp mode and that still didnt...


I recently updated from XP to 7 32 bit and lost all my open labs drivers. I contacted OL and they had no problems giving me the mFusion install and touchkit drivers. After installing everything I was able to use my keyboard, touchscreen and fader controls. I no longer have the OL shell or any OL programs like Riff that came stock with the unit. Hope this helps.

Mar 01, 2011 | A Computer By Design Open Labs MiKo TIM4...

1 Answer

Miko open lab does not boot. When I power up the blue light comes on then turns red ad stays red and the screen does not come on at all but i can hear the hard drive working and making sounds.


I had the same problem. It was a faulty mainboard so i had to built in a new one. But caution: After that all drivers will not work so you have to set up the system nes.
By the way: Do you own the original Software CD?
Best regards

Nov 09, 2010 | A Computer By Design Open Labs MiKo TIM4...

1 Answer

Miko tim4, operating system won't start easily, needs 80% of the time power cut to reboot, after the 2nd or 3rd time it starts normally...any ideas ?


In this case I would take and restart it a couple times. Or, if you wait and not click or anything, it might work. You could also lose all your data and unplug the main power cord(leading to your main pc box) for 5 minutes. This will delete all the users on your computer. I would only do this if nothing else works or you have nothing on your computer you want to save.

May 04, 2010 | A Computer By Design Open Labs MiKo TIM4...

2 Answers

Creative labs gigaworks g500


http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=270456737725&Category=3702&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D1

Jun 21, 2009 | Creative Labs GigaWorks ProGamer G500...

1 Answer

My Zen Touch Is Froze Help Please


Hello Karim... If you had the Zen Touch 20 Gb like I just have right now, try to reset it. Here's how: Set the POWER/ LOCK SWITCH to the left, so the player is locked (make sure it was on). You can see a small hole in the leftmost side, insert a hair pin or a thin wire to the slot and push gently (be sure it is the hole in the left side, the hole in the right is the microphone). After you'd done that, it would reset. Turn it on again, and hope that solve your problem. Another thing to do is to connect your player to a computer and browse the file. Don't do anything, just open browse the files. Then after awhile, plug it off from the computer... I haven't tried this, but this one is posted on one of the thread, and solved the unresponsive touch pad or keys.

Aug 20, 2007 | Creative Labs Zen Touch MP3 Player

Not finding what you are looking for?
Computers & Internet Logo

Related Topics:

29 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top A OPEN Computers & Internet Experts

Doctor PC
Doctor PC

Level 3 Expert

7733 Answers

kakima

Level 3 Expert

102366 Answers

David Payne
David Payne

Level 3 Expert

14161 Answers

Are you an A OPEN Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...