Question about Sony Audio Players & Recorders

1 Answer

My str-k502p stopped showing the lights on the front. everytime i plug it in it makes the clicking sound like its on but nothing shows up. when i try pressing the power button all that happens is the clicking noise and thats it. whats wrong?

Posted by on

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Sergeant:

    An expert that has over 500 points.

    Champion:

    An expert who has answered 200 questions.

  • Expert
  • 231 Answers

Check fuses on unit .Fuses should be on right side of amp .If all fuses are okay.If a fuse needs replacement .Replace with same type and always make sure unit is unplugged .Its possible unit needs repair

Posted on Jul 21, 2009

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Connecting a turntable to Sony STR K502P


Use RCA Cables from the TT to the Aux in on the Receiver. You may need to use a pre-amp inline from TT to Receiver.
http://www.bhphotovideo.com/ has a few.

Mar 17, 2014 | Sony STR-DE485 Receiver

1 Answer

I have a Sony STR-K502P home receiver. While watching a program the other day the center channel stopped working. Prior to that I had recently noticed a clicking noise like a relay switching off and...


It wouldn't be your output transistors. If they go bad they blow the fuse. Sounds like a speaker relay problem. Have you checked the solder connections on the relays? They sometimes break down. If that doesn't help, I would replace the relay. Center channel goes through RY501. Sony p/n: 1-755-170-11.

Apr 21, 2013 | Audio Players & Recorders

1 Answer

Toshiba satellite l655-s5096 Not Turning On


Screen might have burned out? Does it need a battery or a plug in to keep it going?

Jun 05, 2017 | Computers & Internet

1 Answer

Owners manual sony str-k502p


You can download the user manual from this site, click HERE.

Aug 26, 2010 | Audio Players & Recorders

1 Answer

My computer is not showing when my camera is plugged in


Make sure the camera is turned on, plug the USB cable into your PC first, then into the camera, wait for a beep from your PC to show it has recognized the hookup, then go to "My Computer" and look for the Fuji icon. Don't unplug the camera anytime the lights are flashing on it.

Mar 21, 2009 | Fuji FinePix S1000FD Digital Camera

3 Answers

Str-D590


This is not a reset. Most likely one or more transistors have shorted and need to be replaced. Does the front display come on OK?
Dan

Apr 29, 2008 | Audio Players & Recorders

1 Answer

Rear speakers not working on STR-K740P


The only way your surround sound will work is if you have either the coaxial or fiber optic digital hookups attached to a PS3/Blueray/DVD/Cable box/Satellite box that have digital sound outputs. If you are just using the 1970's version of the red/white audio cables that is stero only.

Mar 02, 2008 | Sony STR-DE625

6 Answers

My speakers have stopped working.


Ok, I may have the solution. After I posted here I went back to trying to fix it myself and I did, well, mine anyways. I back to the control panel and went to Hardware/Sounds, clicked on the manage my audio devices again, and then where it said "no audio devices installed", nothing there, I right clicked my mouse and it brought up a little box that said: Show disconnected devices and Show disabled devices, make sure both of these are checked...that was my problem why i kept showing nothing. Then hopefully your spears icon shoud reappear like mine, and you can then click on it, then properties, and ENABLE it...hope this helps, let me know :)

Nov 11, 2007 | Audio Players & Recorders

1 Answer

SUBWOOFER


Sounds like the power supply in the subwoooooooofer box is dying.

Replace the whole thing . It's going to be the best way out.

Oct 25, 2007 | Sony STR-DE345 Receiver

Not finding what you are looking for?
Audio Players & Recorders Logo

Related Topics:

282 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Sony Audio Players & Recorders Experts

kakima

Level 3 Expert

102366 Answers

 Grubhead
Grubhead

Level 3 Expert

5056 Answers

The Knight
The Knight

Level 3 Expert

74136 Answers

Are you a Sony Audio Player and Recorder Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...