Question about HP Compaq Presario SR2013WM (RE468AA#ABA) PC Desktop

1 Answer

I have ? MARKS BY MY pci WHAT DO THAT MEAN? AND I HAVE NO SOUND HELP

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    MVP:

    An expert that gotĀ 5 achievements.

    Governor:

    An expert whose answer gotĀ voted for 20 times.

    Filmmaker:

    Uploaded 5 video answers.

  • Contributor
  • 43 Answers

Did you recently add new hardware or reinsall windows? I would uninstall the drivers, if possible physically move the soundcard to a new PCI slot and then reinstall the software. (do not move the card with the pc plugged in)
uou can ge software here:

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=2093&lc=en&cc=us&dlc=en&product=3300335&lang=en

Posted on Jul 20, 2009

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

My gateway m305crv has a yellow questionmark next to PCI MODEM what does that mean and what can i do to fix it


That means the driver is not working and or there is a problem with the firmware. You can go to Gateway, updates and downloads. Find the drivers for your model computer and download the drivers you need, which should fix the problem. If you have upgraded to a different OS, windows XP to windows Vista or 7 ... You can check for system drivers for these systems, or operate in the mode of you old OS but it sounds like a driver problem.

Mar 05, 2012 | Computers & Internet

1 Answer

In the device manager on the other devices list it has yellow question marks on the multimedia audio controller and network controller, pci simple communication controller, universial serial bus (usb)...


IF you can connect to the internet, you'll need to go to the Averatec support site and look up the driver downloads page for your laptop model and operating system. The link below should take you to a page (not Averatec's) that also has the drivers you need.

http://www.notebookera.com/notebook-drivers/s_1233_1.shtml

Download and install the Chipset drivers, as well as the drivers listed for Audio, Video, USB, and Network. It would be a good ideal to download ALL drivers listed for your laptop model and operating system and burn them to a CD for possible future use. Once those drivers are installed, you all of the yellow question marks should go away and your system should start working just fine.
disaksen72

Jan 12, 2011 | Averatec 3200 Notebook

1 Answer

My sund device wnt show up anywhere n my system(cmpaq evo usdt)


You should first check you have not accidentally muted it in both windows and on the speakers itself. Next go into Device Manager and check the sound driver is installed (no yellow exclamation marks can be seen).
If this has not resolved the problem then it is probably your soundcard. If you soundcard is integrated onto the motherboard then there may be further defects.
Check what internal ports you have free, there should be some long ports called PCI or PCI-e (not ports in line with the RAM). You can then buy a PCI/PCI-e sound card and it will just clip into the slots.
Hope this helps,
www.PuterCare.com

Jul 02, 2010 | Compaq Evo D510 PC Desktop

1 Answer

Tells me speakers not plugged in


Check that the speakers are plugged into the correct audio port, this is usually an apple green colour. Next go into device manager and check all drivers are installed correctly. Below is some further advice I wrote for another user.
You should first check you have not accidentally muted it in both windows and on the speakers itself. Next go into Device Manager and check the sound driver is installed (no yellow exclamation marks can be seen).
If this has not resolved the problem then it is probably your soundcard. If you soundcard is integrated onto the motherboard then there may be further defects.
Check what internal ports you have free, there should be some long ports called PCI or PCI-e (not ports in line with the RAM). You can then buy a PCI/PCI-e sound card and it will just clip into the slots.
Hope this helps,
www.PuterCare.com

Jul 02, 2010 | Dell Inspiron 531s Desktop Computer

1 Answer

No sound on pc, have creative sound blaster pci


1st Download Driver Creative Driver for Sound Blaster
  • Go to the control panel
  • Click on the System Icon
  • Click on the Hardware Tab
  • Click on the Device Manager then
  • Select the Multimedia Controller or Audio Control the yellow Question Marks sign on it.
  • Right click on Multimedia Controller and uninstall it.
  • After this go to the top of the device manager and click on scan for hardware changes.
  • Driver installation Wizard start.
  • Brows Your Driver from the Hard Disk and click on next.
  • Driver will be install
  • if the problem is still exist.
  • Replace the sound card or have a local tech take a look at the sound card.

Apr 24, 2010 | Creative Labs Sound Blaster Live 5.1...

1 Answer

Lost of sound card


When you say your sound card is lost. do you mean it doesent show up in device manager?

if it doesent show up in device manager, remove the sound card (taking all neccessary prcautions) then clean the contacts and try reinstalling it. if that still doesent work try a different PCI Slott.

Ian

Mar 12, 2009 | Compaq Creative Sound Blaster PCI 128...

1 Answer

No sound from soundBlaster Audigy 2 ZS PCI Internal sound card


1st Download Driver from this site Creative Sound Driver
Installation of Sound Card.
  • Go to the control panel
  • Click on the System Icon
  • Click on the Hardware Tab
  • Click on the Device Manager then
  • Select the Multimedia Controller or Audio Control the yellow Question Marks sign on it.
  • Right click on Multimedia Controller and uninstall it.
  • After this go to the top of the device manager and click on scan for hardware changes.
  • Driver installation Wizard start.
  • Brows Your Driver from the Hard Disk and click on next.
  • Driver will be install.

Jun 28, 2008 | Creative Labs Soundcards: Sound Blaster...

2 Answers

I DON'T HAVE SOUND ON MY LAP TOP, COMPAQ PRESARIO V3000


right click mouse over my computer go to properties,device manager,and look in the list to see if there are any highlighted question marks,if so click on ,and then click update driver ,while connected to internet,it should find drivers and fix problems,also you could try windows update,hope this helps

Jun 22, 2008 | Intel Frontier Design Dakota 24-Bit PCI...

2 Answers

PCI card not been detected via Windows.


the sound card is installed into the ISA slot not the PCI slot.
clear the cmos for a minute, set it normal again.
install the sound card to the ISA slot carefully - i mean a working sound card and couple the system unit and boot, surely you will have your sound card working.


UZOWUANYA
e-mail:uzowuanya@yahoo.ca

Feb 12, 2008 | ASUS A8N-SLI Deluxe Motherboard

Not finding what you are looking for?
HP Compaq Presario SR2013WM (RE468AA#ABA) PC Desktop Logo

Related Topics:

36 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top HP Computers & Internet Experts

Les Dickinson
Les Dickinson

Level 3 Expert

18394 Answers

Doctor PC
Doctor PC

Level 3 Expert

7733 Answers

Tony

Level 3 Expert

2600 Answers

Are you a HP Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...